Povezane vesti
Francuzi prevodili Hrvatima reči selektora na srpski jezik: Besni su zbog konferencije pred meč Lige nacija
Telegraf 22.03.2025
Preporučujemo. Fudbalska reprezentacija Hrvatske igraće u nedelju od 20.45 protiv Francuske, u okviru revanš meča četvrtfinala Lige nacija. Slavili su "Vatreni" sa 2:0 u prvom susretu u Splitu, a uoči revanša u Parizu doživeli viđen je neverovatan gaf… »
"Čuo sam da dolazi 20.000 navijača": Arnautović rekao Austrijancima šta ih čeka u Beogradu
Mondo 22.03.2025
Marko Arnautović će ponovo igrati u dresu Austrije protiv Srbije. Fudbalska reprezentacija Srbije igraće u nedelju (18:00) protiv Austrije revanš baraža za ostanak u A diviziji Lige nacija. Kao i na prvom meču ovih timova odigranom u Beču (1:1), iskusni… »
Arnautović pred meč sa Srbijom prokomentarisao navijače i Marakanu: “Za takav stadion…”
Telegraf 22.03.2025
Preporučujemo. Marko Arnautović bio je jedan od najzapaženijih igrača u remiju Austrije i Srbije (1:1), ali ne samo zbog igre – nakon meča otkrio je da je usred utakmice doživeo napad panike! Sada je govorio za austrijske medije pred revanš meč sa… »
Marko Arnautović imao napad panike tokom utakmice protiv Srbije
Danas 21.03.2025
Austrijski fudbalski reprezentativac Marko Arnautović rekao je da je imao napad panike tokom utakmice protiv Srbije u Beču, u prvoj utakmici baraža za ostanak u Ligi nacija A. – Osetio sam veliki pritisak u gornjem delu stomaka, u isto vreme sam imao i… »
Vesti dana »

Tri decenije od zločinačke "Oluje": Dan sećanja na stradale, centralna manifestacija u Sremskim Karlovcima
RTV pre 5 satijoš 1 povezana

Vremenska prognoza za nedelju 3. avgust 2025: Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 5 satijoš 1 povezana

Počele stroge kontrole proizvoda sa palminim uljem širom Srbije: Kazne do tri miliona dinara!
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

"On je slomljen mentalno, emocionalno": Potresne reči oslobođenog taoca o prijatelju zarobljenim u Hamasovim tunelima: "Samo ljuštura Davida kog sam poznavao"
Blic pre 58 minutajoš 1 povezana

Vremeplov: U Beču objavljen prvi broj srpskog lista "Slaveno-serbskija vedomosti"
RTV pre 5 satijoš 1 povezana