Povezane vesti

Francuzi prevodili Hrvatima reči selektora na srpski jezik: Besni su zbog konferencije pred meč Lige nacija

Francuzi prevodili Hrvatima reči selektora na srpski jezik: Besni su zbog konferencije pred meč Lige nacija

Telegraf 22.03.2025
Preporučujemo. Fudbalska reprezentacija Hrvatske igraće u nedelju od 20.45 protiv Francuske, u okviru revanš meča četvrtfinala Lige nacija. Slavili su "Vatreni" sa 2:0 u prvom susretu u Splitu, a uoči revanša u Parizu doživeli viđen je neverovatan gaf… »
"Čuo sam da dolazi 20.000 navijača": Arnautović rekao Austrijancima šta ih čeka u Beogradu

"Čuo sam da dolazi 20.000 navijača": Arnautović rekao Austrijancima šta ih čeka u Beogradu

Mondo 22.03.2025
Marko Arnautović će ponovo igrati u dresu Austrije protiv Srbije. Fudbalska reprezentacija Srbije igraće u nedelju (18:00) protiv Austrije revanš baraža za ostanak u A diviziji Lige nacija. Kao i na prvom meču ovih timova odigranom u Beču (1:1), iskusni… »
Arnautović pred meč sa Srbijom prokomentarisao navijače i Marakanu: “Za takav stadion…”

Arnautović pred meč sa Srbijom prokomentarisao navijače i Marakanu: “Za takav stadion…”

Telegraf 22.03.2025
Preporučujemo. Marko Arnautović bio je jedan od najzapaženijih igrača u remiju Austrije i Srbije (1:1), ali ne samo zbog igre – nakon meča otkrio je da je usred utakmice doživeo napad panike! Sada je govorio za austrijske medije pred revanš meč sa… »
Marko Arnautović imao napad panike tokom utakmice protiv Srbije

Marko Arnautović imao napad panike tokom utakmice protiv Srbije

Danas 21.03.2025
Austrijski fudbalski reprezentativac Marko Arnautović rekao je da je imao napad panike tokom utakmice protiv Srbije u Beču, u prvoj utakmici baraža za ostanak u Ligi nacija A. – Osetio sam veliki pritisak u gornjem delu stomaka, u isto vreme sam imao i… »

Vesti dana »