Повезане вести

Французи преводили Хрватима речи селектора на српски језик: Бесни су због конференције пред меч Лиге нација

Французи преводили Хрватима речи селектора на српски језик: Бесни су због конференције пред меч Лиге нација

Телеграф 22.03.2025
Препоручујемо. Фудбалска репрезентација Хрватске играће у недељу од 20.45 против Француске, у оквиру реванш меча четвртфинала Лиге нација. Славили су "Ватрени" са 2:0 у првом сусрету у Сплиту, а уочи реванша у Паризу доживели… »
"Чуо сам да долази 20.000 навијача": Арнаутовић рекао Аустријанцима шта их чека у Београду

"Чуо сам да долази 20.000 навијача": Арнаутовић рекао Аустријанцима шта их чека у Београду

Мондо 22.03.2025
Марко Арнаутовић ће поново играти у дресу Аустрије против Србије. Фудбалска репрезентација Србије играће у недељу (18:00) против Аустрије реванш баража за останак у А дивизији Лиге нација. Као и на првом мечу ових тимова… »
Арнаутовић пред меч са Србијом прокоментарисао навијаче и Маракану: “За такав стадион…”

Арнаутовић пред меч са Србијом прокоментарисао навијаче и Маракану: “За такав стадион…”

Телеграф 22.03.2025
Препоручујемо. Марко Арнаутовић био је један од најзапаженијих играча у ремију Аустрије и Србије (1:1), али не само због игре – након меча открио је да је усред утакмице доживео напад панике! Сада је говорио за аустријске медије… »
Марко Арнаутовић имао напад панике током утакмице против Србије

Марко Арнаутовић имао напад панике током утакмице против Србије

Данас 21.03.2025
Аустријски фудбалски репрезентативац Марко Арнаутовић рекао је да је имао напад панике током утакмице против Србије у Бечу, у првој утакмици баража за останак у Лиги нација А. – Осетио сам велики притисак у горњем делу стомака… »

Вести дана »