Povezane vesti
Francuzi prevodili Hrvatima reči selektora na srpski jezik: Besni su zbog konferencije pred meč Lige nacija
Telegraf 22.03.2025
Preporučujemo. Fudbalska reprezentacija Hrvatske igraće u nedelju od 20.45 protiv Francuske, u okviru revanš meča četvrtfinala Lige nacija. Slavili su "Vatreni" sa 2:0 u prvom susretu u Splitu, a uoči revanša u Parizu doživeli viđen je neverovatan gaf… »
"Čuo sam da dolazi 20.000 navijača": Arnautović rekao Austrijancima šta ih čeka u Beogradu
Mondo 22.03.2025
Marko Arnautović će ponovo igrati u dresu Austrije protiv Srbije. Fudbalska reprezentacija Srbije igraće u nedelju (18:00) protiv Austrije revanš baraža za ostanak u A diviziji Lige nacija. Kao i na prvom meču ovih timova odigranom u Beču (1:1), iskusni… »
Arnautović pred meč sa Srbijom prokomentarisao navijače i Marakanu: “Za takav stadion…”
Telegraf 22.03.2025
Preporučujemo. Marko Arnautović bio je jedan od najzapaženijih igrača u remiju Austrije i Srbije (1:1), ali ne samo zbog igre – nakon meča otkrio je da je usred utakmice doživeo napad panike! Sada je govorio za austrijske medije pred revanš meč sa… »
Marko Arnautović imao napad panike tokom utakmice protiv Srbije
Danas 21.03.2025
Austrijski fudbalski reprezentativac Marko Arnautović rekao je da je imao napad panike tokom utakmice protiv Srbije u Beču, u prvoj utakmici baraža za ostanak u Ligi nacija A. – Osetio sam veliki pritisak u gornjem delu stomaka, u isto vreme sam imao i… »
Vesti dana »
(Foto) Petoro mrtvih posle pucnjave u džamiji u Kaliforniji: Dvojica tinejdžera izvršila napad i samoubistvo
Newsmax Balkans pre 19 minutajoš 14 povezanih
Danas sunčano, a potom stiže novi talas pljuskova i grmljavine. Ovi delovi zemlje prvi na udaru, a evo kakvo nas vreme očekuje do kraja maja.
Dnevnik pre 19 minutajoš 15 povezanih
(Foto) Stravične scene na granici Srušio se deo mosta kod Gradiške, policija obezbeđuje područje Saobraćaj obustavljen
Dnevnik pre 54 minutajoš 9 povezanih
Zašto stanovi za bezbednjake zvrje prazni? Garancija na stolariju istekla, država plaća održavanje
N1 Info pre 1 satjoš 1 povezana
VIDEO Potez koji je pokvario dodelu MVP nagrade, cela dvorana zaćutala
Nova pre 24 minutajoš 11 povezanih