Povezane vesti

Oglasila se Ukrajina nakon sastanka sa delegacijom SAD u Rijadu

Oglasila se Ukrajina nakon sastanka sa delegacijom SAD u Rijadu

Telegraf 23.03.2025
Ministar odbrane Rustem Umerov saopštio je večeras da je završen sastanak ukrajinske i američke delegacije u glavnom gradu Saudijske Arabije Rijadu i da je razgovor bio "konstruktivan i sadržajan". Umerov, koji predvodi ukrajinsku delegaciju, naveo je da… »
Zelenski pozvao ceo svet da izvrši pritisak na Rusiju: "Samo će to da zaustavi ovaj teror"

Zelenski pozvao ceo svet da izvrši pritisak na Rusiju: "Samo će to da zaustavi ovaj teror"

Telegraf 23.03.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je danas zapadne partnere da izvrše još veći pritisak na Rusiju da zaustavi napade. "Potreban nam je i veći pritisak na Rusiju da zaustavi ovaj teror. A to zavisi od svih partnera - od Amerike, Evrope… »
Putin opet udario na Kijev: U napadu poginulo i dete (5)

Putin opet udario na Kijev: U napadu poginulo i dete (5)

Telegraf 23.03.2025
U napadu ruskih snaga dronom na Kijev tokom noći poginule su tri osobe, među kojima je i petogodišnje dete, a deset je povređeno, saopštila je Vojna uprava grada Kijeva u objavi na Telegramu. U saopštenju se navodi da je uzbuna za vazdušni napad u Kijevu… »
"Putina ne može da zaustavi niko na svetu - osim mene": Trampov intervju šokirao sve! "Ako žele kredibilitet, daće mi Nobelovu…

"Putina ne može da zaustavi niko na svetu - osim mene": Trampov intervju šokirao sve! "Ako žele kredibilitet, daće mi Nobelovu…

Kurir 23.03.2025
Ne postoji nijedna osoba na svetu osim mene koja može zaustaviti Vladimira Putina. Mislim da ću ja biti sposoban da ga zaustavim, rekao je američki predsednik Donald Tramp u razgovoru za portal OutKick, koji je u vlasništvu korporacije Fox. Novinar Klej… »
"Moramo da izvršimo pritisak na Putina": Zelenski moli zapadne partnere: Zaustavite ovaj teror

"Moramo da izvršimo pritisak na Putina": Zelenski moli zapadne partnere: Zaustavite ovaj teror

Blic 23.03.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da pregovori u Rijadu između Ukrajine i SAD teku u konstruktivnom pravcu. - Upravo sam razgovarao sa (ministrom odbrane) Rustemom Umerovim, izvestio me je o sastanku, o napretku pregovora. Naš tim… »
Troje poginulih u ruskim napadima na Ukrajinu

Troje poginulih u ruskim napadima na Ukrajinu

Slobodna Evropa 23.03.2025
Tri osobe, uključujući petogodišnje dijete, ubijeni su u ruskom napadu dronom na Kijev, a najmanje deset ljudi je ranjeno. Među ubijenima su otac i kćerka. Najmlađa žrtva imala je jedanaest mjeseci. Prema informacijama gradskih vlasti znak za uzbunu je… »
RAT U UKRAJINI Delegacije SAD i Ukrajine počele razgovore u Saudijskoj Arabiji

RAT U UKRAJINI Delegacije SAD i Ukrajine počele razgovore u Saudijskoj Arabiji

Euronews 23.03.2025
Rat u Ukrajini traje 1.124 dana a na redu je vrlo važan sastanak za Ukrajinu u Saudijskoj Arabiji sa delegacijom SAD. Vojni kabinet dobio je zadatak od predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog da do pojedinosti pripremi taj sastanak, a izveštaje su… »
UKRAJINSKA KRIZA - Umerov: Razgovor delegacija Ukrajine i SAD bio konstruktivan i sadržajan; Volc: Vazdušni udari na…

UKRAJINSKA KRIZA - Umerov: Razgovor delegacija Ukrajine i SAD bio konstruktivan i sadržajan; Volc: Vazdušni udari na…

RTV 23.03.2025
MOSKVA, KIJEV - Rat u Ukrajini – 1.124. dan. U napadu ruskih snaga dronom na Kijev tokom noći poginule su tri osobe, među kojima je i petogodišnje dete, a deset je povređeno. Rusija je tokom noći presrela i uništila 59 ukrajinskih dronova iznad sedam… »
"Sadržaj i konstruktivan razgovor" Oglasila se Ukrajina nakon sastanka sa delegacijom SAD u Rijadu

"Sadržaj i konstruktivan razgovor" Oglasila se Ukrajina nakon sastanka sa delegacijom SAD u Rijadu

Kurir 23.03.2025
Ministar odbrane Rustem Umerov saopštio je večeras da je završen sastanak ukrajinske i američke delegacije u glavnom gradu Saudijske Arabije Rijadu i da je razgovor bio "konstruktivan i sadržajan". Umerov, koji predvodi ukrajinsku delegaciju, naveo je da… »
Umerov: Razgovor delegacija Ukrajine i SAD u Rijadu bio konstruktivan i sadržajan

Umerov: Razgovor delegacija Ukrajine i SAD u Rijadu bio konstruktivan i sadržajan

RTV 23.03.2025
RIJAD - Ministar odbrane Rustem Umerov saopštio je večeras da je završen sastanak ukrajinske i američke delegacije u glavnom gradu Saudijske Arabije Rijadu i da je razgovor bio "konstruktivan i sadržajan". Umerov, koji predvodi ukrajinsku delegaciju… »
Švedska apelovala na Evropsku komisiju da ubrza pristupanje Ukrajine EU, Mađari prete vetom

Švedska apelovala na Evropsku komisiju da ubrza pristupanje Ukrajine EU, Mađari prete vetom

Euronews 23.03.2025
Švedska je apelovala na Evropsku komisiju da iznese predloge za unapređenje pristupanja Ukrajine Evropskoj uniji, nakon što je Mađarska zapretila da će staviti veto na ulazak Kijeva u evropski blok. "Naša ministarka za pitanja EU i njene kolege iz… »
Zelenski traži dodatni pritisak na Ruse: Evo šta želi predsednik Ukrajine! "Samo će to da zaustavi ovaj teror..."

Zelenski traži dodatni pritisak na Ruse: Evo šta želi predsednik Ukrajine! "Samo će to da zaustavi ovaj teror..."

Kurir 23.03.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je danas zapadne partnere da izvrše još veći pritisak na Rusiju da zaustavi napade. "Potreban nam je i veći pritisak na Rusiju da zaustavi ovaj teror. A to zavisi od svih partnera - od Amerike, Evrope… »
Delegacije SAD i Ukrajine počele razgovore u Saudijskoj Arabiji; Tramp tvrdi: Putina mogu da zaustavim samo ja

Delegacije SAD i Ukrajine počele razgovore u Saudijskoj Arabiji; Tramp tvrdi: Putina mogu da zaustavim samo ja

RTS 23.03.2025
Rat u Ukrajini – 1.124. dan. Delegacije Sjedinjenih Američkih Država i Ukrajine započele su razgovore u Saudijskoj Arabiji, a na dnevnom redu sastanka nalazi se i predlog za zaštitu energetskih objekata i kritične infrastrukture. U Rijad je, radi… »
Zelenski: Potreban je veći pritisak na Rusiju da zaustavi ovaj teror

Zelenski: Potreban je veći pritisak na Rusiju da zaustavi ovaj teror

Vesti online 23.03.2025
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski pozvao je danas zapadne partnere da izvrše još veći pritisak na Rusiju da zaustavi napade. – Potreban nam je i veći pritisak na Rusiju da zaustavi ovaj teror. A to zavisi od svih partnera – od Amerike, Evrope… »
"Potreban je veći pritisak na Rusiju da zaustavi ovaj teror": Zelenski moli ceo svet, treba mu pomoć

"Potreban je veći pritisak na Rusiju da zaustavi ovaj teror": Zelenski moli ceo svet, treba mu pomoć

Mondo 23.03.2025
Zelenski pozvao zapadne partnere da izvrše još veći pritisak na Rusiju da zaustavi napade. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je danas zapadne partnere da izvrše još veći pritisak na Rusiju da zaustavi napade. "Potreban nam je veći pritisak… »
Zelenski pozvao na pritisak na Putina da okonča invaziju na Ukrajinu

Zelenski pozvao na pritisak na Putina da okonča invaziju na Ukrajinu

Novi magazin 23.03.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski pozvao je danas da se "pritisne" ruski kolega Vladimir Putin kako bi okončao invaziju na Ukrajinu, koja traje više od tri godine. "Kakvi god bili razgovori sa našim partnerima, moramo da podstaknemo Putina da… »
U Rijadu počeli razgovori predstavnika Ukrajine i SAD

U Rijadu počeli razgovori predstavnika Ukrajine i SAD

Radio 021 23.03.2025
Razgovori između predstavnika Ukrajine i SAD o mogućem primirju i uslovima prekida vatre između Ukrajine i Ruske federacije, počeli su u Rijadu. To je potvrdio ukrajinski ministar odbrane Rustem Umerov, uoči odvojenog američko-ruskog sastanka, takođe u… »
Razgovori predstavnika Ukrajine i SAD u Rijadu

Razgovori predstavnika Ukrajine i SAD u Rijadu

NIN 23.03.2025
Razgovori između predstavnika Ukrajine i Amerike počeli su danas u Rijadu, izjavio je ukrajinski ministar odbrane Rustem Umerov, uoči odvojenog američko-ruskog sastanka, takođe u Saudijskoj Arabiji. "Počeli smo sastanak sa američkim timom u Rijadu"… »
Masovni napad dronovima na Ukrajinu: Najmanje sedam mrtvih u ruskim udarima širom zemlje, oglasio se Peskov: "Rusija je…

Masovni napad dronovima na Ukrajinu: Najmanje sedam mrtvih u ruskim udarima širom zemlje, oglasio se Peskov: "Rusija je…

Blic 23.03.2025
Najmanje sedam ljudi je poginulo nakon što je Rusija tokom protekle noći pokrenula masovni napad dronovima na ciljeve širom Ukrajine, rekli su danas lokalni ukrajinski zvaničnici i službe za vanredne situacije. Prema podacima ukrajinskog ratnog… »
U ruskom napadu na Kijev sedam ubijenih, deseci povrijeđenih

U ruskom napadu na Kijev sedam ubijenih, deseci povrijeđenih

Al Jazeera 23.03.2025
Najmanje sedam osoba poginulo je u noćnim napadima ruskih dronova na Kijev, uključujući petogodišnje dijete, dok desetero ljudi bilježi povrede, potvrđuju gradski zvaničnici. Najmanje sedam osoba je poginulo u noćnim napadima ruskih dronova na ukrajinsku… »
Tramp uveren: "Niko na svetu neće zaustaviti Putina, osim mene, poznajem ga veoma dobro!" (foto)

Tramp uveren: "Niko na svetu neće zaustaviti Putina, osim mene, poznajem ga veoma dobro!" (foto)

Kurir 23.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ruskog predsednika Vladimira Putina poznaje "veoma dobro" i da sa njim ima racionalan odnos, a da je njegov cilj da ljudi u Ukrajini "prestanu da budu ubijani". - Mislim da niko na svetu neće zaustaviti… »
U ruskom napadu na Ukrajinu sedam mrtvih, u ukrajinskom napadu na Rusiju jedan poginuo

U ruskom napadu na Ukrajinu sedam mrtvih, u ukrajinskom napadu na Rusiju jedan poginuo

Beta 23.03.2025
Najmanje sedam ljudi je poginulo protekle noći u ruskim napadima dronovima na ciljeve u Ukrajini, dok je u ukrajinskom napadu na ciljeve u Rusiji poginula jedna osoba, a više ranjeno. Rusija je lansirala 147 dronova na Ukrajinu, saopštilo je ukrajinsko… »
Ukrajinci porazili Ruse: Povratili selo Nadija!

Ukrajinci porazili Ruse: Povratili selo Nadija!

Pravda 23.03.2025
Ukrajinci porazili Ruse. Treća zasebna jurišna brigada Oružanih snaga Ukrajine oslobodila je naselje Nadija u Luganskoj oblasti, objavila je ta jedinica na Telegramu. "Zvanično! Naselje Nadija u oblasti Luganska je oslobođeno! Treći juriš izveštava… »
Tramp: Putina poznajem veoma dobro i sa njim imam racionalan odnos

Vesti online 23.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ruskog predsednika Vladimira Putina poznaje “veoma dobro” i da sa njim ima racionalni odnos, a da je njegov cilj da ljudi u ratu u Ukrajini “prestanu da budu ubijani”. “Mislim da niko na svetu neće… »
Veliki ruski napad na Kijev, pogođene stambene zgrade

Veliki ruski napad na Kijev, pogođene stambene zgrade

SEEbiz 23.03.2025
MOSKVA - U napadima dronovima koje je Rusija tijekom noći pokrenula na Kijev, gađajući stambene zgrade i uzrokujući nekoliko požara u cijelom gradu, poginule su dvije osobe, a najmanje ih je sedam ozlijeđenih, izvijestili su ukrajinski dužnosnici i… »
Trump: Napori za zaustavljanje rata u Ukrajini ‘donekle pod kontrolom’

Trump: Napori za zaustavljanje rata u Ukrajini ‘donekle pod kontrolom’

Al Jazeera 23.03.2025
Trump je naglasio važnost zaustavljanja stradanja civila i izrazio uvjerenje da bi mogao prekinuti sukobe između Rusije i Ukrajine kroz pregovore. Američki predsjednik Donald Trump smatra da su napori da se zaustavi daljnja eskalacija rata između Rusije… »

Euronews 23.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ruskog predsednika Vladimira Putina poznaje "veoma dobro" i da s njim ima racionalni odnos, a da je njegov cilj da ljudi u ratu u Ukrajini "prestanu da budu ubijani". "Mislim da niko na svetu neće zaustaviti… »

RTV 23.03.2025
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ruskog predsednika Vladimira Putina poznaje "veoma dobro" i da sa njim ima racionalni odnos, a da je njegov cilj da ljudi u ratu u Ukrajini "prestanu da budu ubijani". "Mislim da niko na svetu… »
Troje poginulo u ruskom napadu dronovima na Kijev uoči pregovora o prekidu vatre

Troje poginulo u ruskom napadu dronovima na Kijev uoči pregovora o prekidu vatre

Nova 23.03.2025
U Ukrajini su tri osobe poginule, uključujući petogodišnje dete, u noćašnjem ruskom napadu dronovima na Kijev, saopštili su danas lokalni zvaničnici i hitne službe. U ranim noćnim satima čuli su se zvuci eksplozija. Ruske bespilotne letelice i ostaci… »

Danas 23.03.2025
U Ukrajini su tri osobe poginule, uključujući petogodišnje dete, u noćašnjem ruskom napadu dronovima na Kijev, saopštili su danas lokalni zvaničnici i hitne službe. U ranim noćnim satima čuli su se zvuci eksplozija. Ruske bespilotne letelice i ostaci… »
Putin opet udario na Kijev! Rusi pet sati gađali prestonicu Ukrajine: Pogođene stambene zgrade, među poginulima i dete (5)

Putin opet udario na Kijev! Rusi pet sati gađali prestonicu Ukrajine: Pogođene stambene zgrade, među poginulima i dete (5)

Blic 23.03.2025
U napadu ruskih snaga dronom na Kijev tokom noći poginule su tri osobe, među kojima je i petogodišnje dete, a deset je povređeno, saopštila je Vojna uprava grada Kijeva u objavi na Telegramu. U saopštenju se navodi da je uzbuna za vazdušni napad u Kijevu… »
U ruskom napadu dronom na Kijev poginule dve osobe

U ruskom napadu dronom na Kijev poginule dve osobe

Vesti online 23.03.2025
U napadu ruskih snaga dronom na Kijev tokom noći poginule dve osobe, saopštila je Ukrajinska Državna služba za vanredne situacije. U saopštenju se navodi i da se otklanjaju posledice napada u različitim delovima grada, preneo je Ukrinform. Ranije je… »
Brutalan napad na Kijev i druge ukrajinske gradove! Ima mrtvih i ranjenih! Zgrade i kuće u plamenu! Hitno se oglasio Kličko…

Brutalan napad na Kijev i druge ukrajinske gradove! Ima mrtvih i ranjenih! Zgrade i kuće u plamenu! Hitno se oglasio Kličko…

Kurir 23.03.2025
Prema podacima Državne službe za vanredne situacije Ukrajine (SES), u noći 23. marta tokom neprijateljskog napada na Kijev poginule su dve osobe. SES je ovu informaciju podelio na Fejsbuku, prenosi Ukrinform. Spasioci rade na otklanjanju posledica… »
Uživo napad na rostovsku oblast Uništeno više od 50 dronova! Dve osobe poginule u ruskom napadu na Kijev

Uživo napad na rostovsku oblast Uništeno više od 50 dronova! Dve osobe poginule u ruskom napadu na Kijev

Alo 23.03.2025
Rusija je tokom noći presrela i uništila 59 ukrajinskih dronova iznad sedam svojih regiona, najviše u Rostovskoj oblasti, saopštila je Moskva. Ukrajinske vlasti su saopštile da su dve osobe poginule u ruskom napadu na Kijev tokom noći. Borbe na… »
Zelenski spreman za susret sa Amerikancima: Ovo su ključne tačke razgovora sa vojnim kabinetom Ukrajine

Zelenski spreman za susret sa Amerikancima: Ovo su ključne tačke razgovora sa vojnim kabinetom Ukrajine

Blic 23.03.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je da je održao sastanak Vojnog kabineta Ukrajine u Harkovu na kom su izvršene pripreme za susret ukrajinske i američke delegacije koji je zakazan za sutra u Saudijskoj Arabiji. Zelenski je napisao na… »
U Kijevu odjeknule eksplozije: Stanovnici upozoreni, proglašena vazdušna opasnost

U Kijevu odjeknule eksplozije: Stanovnici upozoreni, proglašena vazdušna opasnost

Blic 23.03.2025
U glavnom gradu Ukrajine, Kijevu, večeras su se čule eksplozije tokom uzbune za vazdušnu opasnost, javili su ukrajinski mediji. Protivvazdušna odbrana Kijeva saopštila je da deluje protiv "neprijateljskih ciljeva", preneo je Ukrinform. Stanovnici Kijeva… »

Vesti dana »