Povezane vesti

"Sahranila sam mamu, sad tebe seko, da sam znala, da izgorimo zajedno...": Reči Marije iz Kočana kidaju dušu

"Sahranila sam mamu, sad tebe seko, da sam znala, da izgorimo zajedno...": Reči Marije iz Kočana kidaju dušu

Telegraf 23.03.2025
Mlada Marija Taseva, koja je preživela stravičan požar u diskoteci Puls u Kočanima, koji je odneo 59 života, oprostila se od svoje sestre Lepe, koja je poginula u tragediji. Marija se od starije sestre oprostila emotivnom objavom punom bolnih reči i… »
"Sahranili smo mamu, a sad tebe sahranjujem": Marija izbegla smrt u diskoteci, a sada se oprostila od sestre

"Sahranili smo mamu, a sad tebe sahranjujem": Marija izbegla smrt u diskoteci, a sada se oprostila od sestre

Mondo 23.03.2025
Marija se oprostila od starije sestre emotivnom objavom punom bolnih reči i tuge. Mlada Marija Taseva izbegla je smrt u diskoteci Puls u Kočanima, koji je odneo 59 života. Ali među žrtvama je bila i njena sestra Lepa. Marija se oprostila od starije… »
"Sahranili smo mamu, sad tebe sahranjujem, kakvu sudbinu imam za mojih 19 godina?" Potresna objave mlade Marije: "Zagrlila bih…

"Sahranili smo mamu, sad tebe sahranjujem, kakvu sudbinu imam za mojih 19 godina?" Potresna objave mlade Marije: "Zagrlila bih…

Kurir 23.03.2025
Mlada Marija Taseva izbegla je smrt u diskoteci Puls u Kočanima, koji je odneo 59 života. Ali među žrtvama je bila i njena sestra Lepa. Marija se oprostila od starije sestre emotivnom objavom punom bolnih reči i tuge. - Nije trebalo ovako, sestrice, sad… »
"Vratila sam se u diskoteku da te nađem, nisu mi dali": Marija preživela tragediju u Kočanima, oprostila se od sestre

"Vratila sam se u diskoteku da te nađem, nisu mi dali": Marija preživela tragediju u Kočanima, oprostila se od sestre

Mondo 23.03.2025
Marija koja je preživela nakon što je izbio požar u diskoteci u Kočanima se potresnim rečima oprostila od sestre, koja nažalost nije uspela da pobegne. Mlada Marija Taseva, koja je preživela stravičan požar u diskoteci Puls u Kočanima, koji je odneo 59… »

Vesti dana »