Povezane vesti

Senzacije u Majamiju se nižu - Ispali Rune i Rubljov, Šelton izgubio od 182. na svetu

Senzacije u Majamiju se nižu - Ispali Rune i Rubljov, Šelton izgubio od 182. na svetu

Sportske.net 23.03.2025
Nastavila se serija neočekvanih rezultata na ATP Mastersu u Majamiju, sa kog su jutros ispali danski teniser Holger Rune i Rus Andrej Rubljov i Amerikanac Ben Šelton. Runea, koji je igrao prošle sedmice finale Indijan Velsa, eliminisao je u drugom kolu… »
Cicipas ponovo posustaje, Korda bolji za klasu

Cicipas ponovo posustaje, Korda bolji za klasu

Sport klub 23.03.2025
Stefanos Cicipas izgubio je u trećem kolu Mastersa u Majamiju od Sebastijana Korde. Grčki teniser mučio se i u prvom meču na Floridi protiv Cenga kog je savladao u tri seta. Ovog puta takva igra nije bila dovoljna da bi savladao Amerikanca. Korda je… »
Bugarin trijumfovao: Dimitrov iznenadio Kačanova u Majamiju

Bugarin trijumfovao: Dimitrov iznenadio Kačanova u Majamiju

Večernje novosti 23.03.2025
Bugarski teniser Grigor Dimitrov pobedio je ruskog tenisera Karena Kaganova rezultatom 2:1 po setovima 6:7, 6:4, 7:5. Foto: Profimedia Bugarski teniser Grigor Dimirov od početka meča bio je ijedančen sa svojim protivnikom. Igrali su poen po poen. Svako… »
Kratak sa živcima: Rune u žestokoj raspravi sa sudijom (video)

Kratak sa živcima: Rune u žestokoj raspravi sa sudijom (video)

Večernje novosti 23.03.2025
Nastavila se serija neočekvanih rezultata u Majamiju. Danski teniser Holger Runije je izgubio od domaćeg igrača Rajlija Opelke rezultatom 2:1, po setovima 4:6, 6:3, 7:6 (5). I posvađao se sa sudijom u taj-brejku. Foto: EPA-EFE/JONO SEARLE Rune je… »
Rune u klinču: "Da li sam ja sudija?" VIDEO

Rune u klinču: "Da li sam ja sudija?" VIDEO

B92 23.03.2025
Danski teniser Holger Rune imao je raspravu sa sudijom tokom taj-brejka odlučujućeg seta sa Rajlijem Opelkom u Majamiju. Rune je tvrdio da ga je u omelo svetlo sa tribina, tokom poena koji je pripao Amerikancu. Prišao je sudiji i zamolio ga da pogleda… »
Nastavljena seča favorita u Majamiju

Nastavljena seča favorita u Majamiju

B92 23.03.2025
Danac Holger Rune i Rus Andrej Rubljov završili su učešće na Mastersu u Majamiju. Rune nije uspeo da slavi protiv domaćeg igrača Rejlija Opelke, uprkos tome što je vodio – 4:6, 6:3, 7:6 (5). Trenutno 12. igrač sveta nije uspeo da ponovi partije… »
Novakov pulen srušio šampiona Indijan Velsa

Novakov pulen srušio šampiona Indijan Velsa

Sport klub 23.03.2025
Ni ove godine niko neće osvojiti “sanšajn dabl”, kako u Americi zovu seriju mastersa u Indijan Velsu i Majamiju. U Kaliforniji je trofej osvojio Džek Drejper ali na Floridi je odmah eliminan. Već u drugom kolu, prvom u kome je Britanac izašao na… »

Vesti dana »