Повезане вести

Сензације у Мајамију се нижу - Испали Руне и Рубљов, Шелтон изгубио од 182. на свету

Сензације у Мајамију се нижу - Испали Руне и Рубљов, Шелтон изгубио од 182. на свету

Спортске.нет 23.03.2025
Наставила се серија неочекваних резултата на АТП Мастерсу у Мајамију, са ког су јутрос испали дански тенисер Холгер Руне и Рус Андреј Рубљов и Американац Бен Шелтон. Рунеа, који је играо прошле седмице финале Индијан Велса… »
Циципас поново посустаје, Корда бољи за класу

Циципас поново посустаје, Корда бољи за класу

Спорт клуб 23.03.2025
Стефанос Циципас изгубио је у трећем колу Мастерса у Мајамију од Себастијана Корде. Грчки тенисер мучио се и у првом мечу на Флориди против Ценга ког је савладао у три сета. Овог пута таква игра није била довољна да би савладао… »
Бугарин тријумфовао: Димитров изненадио Качанова у Мајамију

Бугарин тријумфовао: Димитров изненадио Качанова у Мајамију

Вечерње новости 23.03.2025
Бугарски тенисер Григор Димитров победио је руског тенисера Карена Каганова резултатом 2:1 по сетовима 6:7, 6:4, 7:5. Фото: Профимедиа Бугарски тенисер Григор Димиров од почетка меча био је иједанчен са својим противником. Играли… »
Кратак са живцима: Руне у жестокој расправи са судијом (видео)

Кратак са живцима: Руне у жестокој расправи са судијом (видео)

Вечерње новости 23.03.2025
Наставила се серија неочекваних резултата у Мајамију. Дански тенисер Холгер Руније је изгубио од домаћег играча Рајлија Опелке резултатом 2:1, по сетовима 4:6, 6:3, 7:6 (5). И посвађао се са судијом у тај-брејку. Фото… »
Руне у клинчу: "Да ли сам ја судија?" ВИДЕО

Руне у клинчу: "Да ли сам ја судија?" ВИДЕО

Б92 23.03.2025
Дански тенисер Холгер Руне имао је расправу са судијом током тај-брејка одлучујућег сета са Рајлијем Опелком у Мајамију. Руне је тврдио да га је у омело светло са трибина, током поена који је припао Американцу. Пришао је судији и… »
Настављена сеча фаворита у Мајамију

Настављена сеча фаворита у Мајамију

Б92 23.03.2025
Данац Холгер Руне и Рус Андреј Рубљов завршили су учешће на Мастерсу у Мајамију. Руне није успео да слави против домаћег играча Рејлија Опелке, упркос томе што је водио – 4:6, 6:3, 7:6 (5). Тренутно 12. играч света није успео да… »
Новаков пулен срушио шампиона Индијан Велса

Новаков пулен срушио шампиона Индијан Велса

Спорт клуб 23.03.2025
Ни ове године нико неће освојити “саншајн дабл”, како у Америци зову серију мастерса у Индијан Велсу и Мајамију. У Калифорнији је трофеј освојио Џек Дрејпер али на Флориди је одмах елиминан. Већ у другом колу, првом у коме је… »

Вести дана »