Povezane vesti

Oskar Pjastri pobedio na Velikoj nagradi Kine!

Oskar Pjastri pobedio na Velikoj nagradi Kine!

Telegraf 23.03.2025
Vozač Meklarena Australijanac Oskar Pjastri pobedio je danas u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine na stazi u Šangaju. Pjastri je trijumfom u Kini stigao do treće pobede u karijeri, a prve u ovoj sezoni. On je do trijumfa na drugoj trci u sezoni na… »
Pjastri posle pobede u Kini: "Ponosan sam"

Pjastri posle pobede u Kini: "Ponosan sam"

Sportske.net 23.03.2025
Vozač Meklarena Oskar Pjastri rekao je danas da je veoma ponosan nakon pobede u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine, kao i da je to ono što zaslužuje posle loše prve trke u sezoni. "Bilo je neverovatno od početka do kraja, bolid je bio fantastičan… »
Hamilton, Lekler i Gasli diskvalifikovani posle VN Kine Pjastri pokorio Kinu, drama za Norisa!

Hamilton, Lekler i Gasli diskvalifikovani posle VN Kine Pjastri pokorio Kinu, drama za Norisa!

Sport klub 23.03.2025
Vozači Ferarija Luis Hamilton i Šarl Lekler i vozač Alpina Pjer Gasli diskvalifikovani su sa trke za Veliku nagradu Kine koja je u nedelju vožena u Šangaju. Nakon trke su stjuardi prijavili da Leklerov i Gaslijev bolid nemaju dovoljnu težinu, a… »
Pjastri: "Hamilton ima više fanova ovde - preobratiću neke od vas"

Pjastri: "Hamilton ima više fanova ovde - preobratiću neke od vas"

B92 23.03.2025
Vozač Meklarena Oskar Pjastri rekao je da je veoma ponosan nakon pobede u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine, kao i da je to ono što zaslužuje posle loše prve trke u sezoni. "Bilo je neverovatno od početka do kraja, bolid je bio fantastičan sve… »
Katastrofa Ferarija: Diskvalifikovani Hamilton i Lekler!

Katastrofa Ferarija: Diskvalifikovani Hamilton i Lekler!

B92 23.03.2025
FIA je diskvalifikovala Pjera Gaslija, Luisa Hamiltona i Šarla Leklera nakon trke za VN Kine. Trka Formule 1 ponovo je vožena u Kini i posle pobede Luisa Hamiltona u sprintu, pa Oskara Pijastrija koji je osvojio pol poziciju u kvalifikacijama videli smo… »
Skandal u formuli 1: Diskvalifikovani Hamilton, Lekler i Gasli, Sainsu prvi bod za Vilijams

Skandal u formuli 1: Diskvalifikovani Hamilton, Lekler i Gasli, Sainsu prvi bod za Vilijams

Večernje novosti 23.03.2025
JUTROŠNjA trka Velike nagrade Kine u Šangaju donosi i neka neočekivana dešavanja. Foto: Profimedia Sa trke su diskvalifikovana oba vozača Ferarija i vozač Alpin - Renoa. Pjer Gasli i Čarl Lekler diskvalifikovani su zbog toga što su ime bolidi bili… »
Pjastri: Srećan sam, zaslužio sam ovu pobedu

Pjastri: Srećan sam, zaslužio sam ovu pobedu

Sport klub 23.03.2025
Vozač Meklarena Oskar Pjastri pobednik je druge trke Formule 1 u sezoni, trke za Veliku nagradu Kine. Posle trke kaže da je ponosan i da je pobedu zaslužio. „Bilo je neverovatno od početka do kraja, bolid je sve vreme bio fantastičan. Mislim da nas… »
Pjastri: Ponosan sam na trijumf u Kini

Pjastri: Ponosan sam na trijumf u Kini

Sportski žurnal 23.03.2025
Australijski vozač je na stazi u Šangaju zabeležio treći trijumf u karijeri, a u prvoj trci sezone na domaćoj stazi u Melburnu zauzeo je deveto mesto. Vozač Meklarena Oskar Pjastri rekao je danas da je veoma ponosan nakon pobede u trci Formule 1 za… »
Oskar Pjastri pobedio, drama za Landa Norisa, ali na kraju, ipak, dvostruki trijumf Meklarena na Velikoj nagradi Kine u Formuli…

Oskar Pjastri pobedio, drama za Landa Norisa, ali na kraju, ipak, dvostruki trijumf Meklarena na Velikoj nagradi Kine u Formuli…

Dnevnik 23.03.2025
Vozač Meklarena Australijanac Oskar Pjastri pobedio je na Velikoj nagradi Kine na stazi u Šangaju, drugoj trci ovogodišnjeg šampionata Formule jedan. Pjastri je trijumfom u Kini stigao do treće pobede u karijeri, a prve u ovoj sezoni i to u vremenu… »
Sada se Meklaren pita

Sada se Meklaren pita

B92 23.03.2025
Meklaren je ostvario dvostruku pobedu na trci za VN Kine. Ekipa Meklarena u Formuli 1 je pobedila na prve dve trke u sezoni, prvo u Australiji prošlog vikenda i sada u Kini gde se nisu mnogo mučili. Ironično, jer su kočnice umalo otkazale Landu Norisu… »
Oskar Pjastri: Veoma sam ponosan zbog pobede u Kini, hvala navijačima

Oskar Pjastri: Veoma sam ponosan zbog pobede u Kini, hvala navijačima

Politika 23.03.2025
Vozač Meklarena Oskar Pjastri izjavio je da je veoma ponosan nakon pobede u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine i dodao da je uživao na stazi u Šangaju, preneo je danas Bi-Bi-Si (BBC). Pjastri je trijumfom u Kini stigao do treće pobede u karijeri, a… »
Meklaren "protutnjao" kroz Šangaj, trijumf za Pjastrija

Meklaren "protutnjao" kroz Šangaj, trijumf za Pjastrija

Sportske.net 23.03.2025
Vozači Meklarena dominirali su na drugoj trci ovogodišnjeg šampionata Formule 1, koja je maločas završena u Šangaju. Trijumfovao je Australijanac Oskar Pjastri, ispred timskog kolege Britanca Landa Norisa, koji je pre sedam dana pobedio na prvoj… »
Nastavalja se dominacija Meklarena, Pjastri pokorio Kinu

Nastavalja se dominacija Meklarena, Pjastri pokorio Kinu

Nova 23.03.2025
Vozač Meklarena Oskar Pjastri pobednik je trke Formule 1 za Veliku nagradu Kine. Pjastri je tako na stazi u Šangaju zabeležio treći trijumf u karijeri, a na drugoj poziciji trku je završio njegov timski kolega Lando Noris. Treću poziciju je zauzeo… »
Pjastri pobedio u trci za Veliku nagradu Kine

Pjastri pobedio u trci za Veliku nagradu Kine

Radio 021 23.03.2025
Vozač Meklarena Oskar Pjastri pobednik je današnje trke Formule 1 za Veliku nagradu Kine. Pjastri je tako na stazi u Šangaju zabeležio treći trijumf u karijeri, a na drugoj poziciji trku je završio njegov timski kolega Lando Noris. Treću poziciju… »
Kakva trka: Pjastri pokorio Kinu, drama za Norisa!

Kakva trka: Pjastri pokorio Kinu, drama za Norisa!

Večernje novosti 23.03.2025
Vozač Meklarena Australijanac Oskar Pjastri pobedio je danas u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine na stazi u Šangaju. FOTO: Tanjug/AP Pjastri je trijumfom u Kini stigao do treće pobede u karijeri, a prve u ovoj sezoni. Drugo mesto osvojio je još… »
F1: Vozač Meklarena Oskar Pjastri pobedio na Velike nagrade Kine u Šangaju

F1: Vozač Meklarena Oskar Pjastri pobedio na Velike nagrade Kine u Šangaju

Politika 23.03.2025
Vozač Meklarena Australijanac Oskar Pjastri pobedio je danas u trci Formule 1 za Veliku nagradu Kine na stazi u Šangaju. Pjastri je trijumfom u Kini stigao do treće pobede u karijeri, a prve u ovoj sezoni. Drugo mesto osvojio je još jedan vozač… »

Vesti dana »