Повезане вести

Оскар Пјастри победио на Великој награди Кине!

Оскар Пјастри победио на Великој награди Кине!

Телеграф 23.03.2025
Возач Мекларена Аустралијанац Оскар Пјастри победио је данас у трци Формуле 1 за Велику награду Кине на стази у Шангају. Пјастри је тријумфом у Кини стигао до треће победе у каријери, а прве у овој сезони. Он је до тријумфа на… »
Пјастри после победе у Кини: "Поносан сам"

Пјастри после победе у Кини: "Поносан сам"

Спортске.нет 23.03.2025
Возач Мекларена Оскар Пјастри рекао је данас да је веома поносан након победе у трци Формуле 1 за Велику награду Кине, као и да је то оно што заслужује после лоше прве трке у сезони. "Било је невероватно од почетка до краја… »
Хамилтон, Леклер и Гасли дисквалификовани после ВН Кине Пјастри покорио Кину, драма за Нориса!

Хамилтон, Леклер и Гасли дисквалификовани после ВН Кине Пјастри покорио Кину, драма за Нориса!

Спорт клуб 23.03.2025
Возачи Ферарија Луис Хамилтон и Шарл Леклер и возач Алпина Пјер Гасли дисквалификовани су са трке за Велику награду Кине која је у недељу вожена у Шангају. Након трке су стјуарди пријавили да Леклеров и Гаслијев болид немају… »
Пјастри: "Хамилтон има више фанова овде - преобратићу неке од вас"

Пјастри: "Хамилтон има више фанова овде - преобратићу неке од вас"

Б92 23.03.2025
Возач Мекларена Оскар Пјастри рекао је да је веома поносан након победе у трци Формуле 1 за Велику награду Кине, као и да је то оно што заслужује после лоше прве трке у сезони. "Било је невероватно од почетка до краја, болид је… »
Катастрофа Ферарија: Дисквалификовани Хамилтон и Леклер!

Катастрофа Ферарија: Дисквалификовани Хамилтон и Леклер!

Б92 23.03.2025
ФИА је дисквалификовала Пјера Гаслија, Луиса Хамилтона и Шарла Леклера након трке за ВН Кине. Трка Формуле 1 поново је вожена у Кини и после победе Луиса Хамилтона у спринту, па Оскара Пијастрија који је освојио пол позицију у… »
Скандал у формули 1: Дисквалификовани Хамилтон, Леклер и Гасли, Саинсу први бод за Вилијамс

Скандал у формули 1: Дисквалификовани Хамилтон, Леклер и Гасли, Саинсу први бод за Вилијамс

Вечерње новости 23.03.2025
ЈУТРОШЊА трка Велике награде Кине у Шангају доноси и нека неочекивана дешавања. Фото: Профимедиа Са трке су дисквалификована оба возача Ферарија и возач Алпин - Реноа. Пјер Гасли и Чарл Леклер дисквалификовани су због тога што… »
Пјастри: Срећан сам, заслужио сам ову победу

Пјастри: Срећан сам, заслужио сам ову победу

Спорт клуб 23.03.2025
Возач Мекларена Оскар Пјастри победник је друге трке Формуле 1 у сезони, трке за Велику награду Кине. После трке каже да је поносан и да је победу заслужио. „Било је невероватно од почетка до краја, болид је све време био… »
Пјастри: Поносан сам на тријумф у Кини

Пјастри: Поносан сам на тријумф у Кини

Спортски журнал 23.03.2025
Аустралијски возач је на стази у Шангају забележио трећи тријумф у каријери, а у првој трци сезоне на домаћој стази у Мелбурну заузео је девето место. Возач Мекларена Оскар Пјастри рекао је данас да је веома поносан након победе… »
Оскар Пјастри победио, драма за Ланда Нориса, али на крају, ипак, двоструки тријумф Мекларена на Великој награди Кине у…

Оскар Пјастри победио, драма за Ланда Нориса, али на крају, ипак, двоструки тријумф Мекларена на Великој награди Кине у…

Дневник 23.03.2025
Возач Мекларена Аустралијанац Оскар Пјастри победио је на Великој награди Кине на стази у Шангају, другој трци овогодишњег шампионата Формуле један. Пјастри је тријумфом у Кини стигао до треће победе у каријери, а прве у овој… »
Сада се Мекларен пита

Сада се Мекларен пита

Б92 23.03.2025
Мекларен је остварио двоструку победу на трци за ВН Кине. Екипа Мекларена у Формули 1 је победила на прве две трке у сезони, прво у Аустралији прошлог викенда и сада у Кини где се нису много мучили. Иронично, јер су кочнице умало… »
Оскар Пјастри: Веома сам поносан због победе у Кини, хвала навијачима

Оскар Пјастри: Веома сам поносан због победе у Кини, хвала навијачима

Политика 23.03.2025
Возач Мекларена Оскар Пјастри изјавио је да је веома поносан након победе у трци Формуле 1 за Велику награду Кине и додао да је уживао на стази у Шангају, пренео је данас Би-Би-Си (ББЦ). Пјастри је тријумфом у Кини стигао до… »
Мекларен "протутњао" кроз Шангај, тријумф за Пјастрија

Мекларен "протутњао" кроз Шангај, тријумф за Пјастрија

Спортске.нет 23.03.2025
Возачи Мекларена доминирали су на другој трци овогодишњег шампионата Формуле 1, која је малочас завршена у Шангају. Тријумфовао је Аустралијанац Оскар Пјастри, испред тимског колеге Британца Ланда Нориса, који је пре седам дана… »
Наставаља се доминација Мекларена, Пјастри покорио Кину

Наставаља се доминација Мекларена, Пјастри покорио Кину

Нова 23.03.2025
Возач Мекларена Оскар Пјастри победник је трке Формуле 1 за Велику награду Кине. Пјастри је тако на стази у Шангају забележио трећи тријумф у каријери, а на другој позицији трку је завршио његов тимски колега Ландо Норис. Трећу… »
Пјастри победио у трци за Велику награду Кине

Пјастри победио у трци за Велику награду Кине

Радио 021 23.03.2025
Возач Мекларена Оскар Пјастри победник је данашње трке Формуле 1 за Велику награду Кине. Пјастри је тако на стази у Шангају забележио трећи тријумф у каријери, а на другој позицији трку је завршио његов тимски колега Ландо… »
Каква трка: Пјастри покорио Кину, драма за Нориса!

Каква трка: Пјастри покорио Кину, драма за Нориса!

Вечерње новости 23.03.2025
Возач Мекларена Аустралијанац Оскар Пјастри победио је данас у трци Формуле 1 за Велику награду Кине на стази у Шангају. ФОТО: Тањуг/АП Пјастри је тријумфом у Кини стигао до треће победе у каријери, а прве у овој сезони. Друго… »
Ф1: Возач Мекларена Оскар Пјастри победио на Велике награде Кине у Шангају

Ф1: Возач Мекларена Оскар Пјастри победио на Велике награде Кине у Шангају

Политика 23.03.2025
Возач Мекларена Аустралијанац Оскар Пјастри победио је данас у трци Формуле 1 за Велику награду Кине на стази у Шангају. Пјастри је тријумфом у Кини стигао до треће победе у каријери, а прве у овој сезони. Друго место освојио је… »

Вести дана »