Povezane vesti
Francuz potpuno šokiran nivoom igre tinejdžera: Mislim da skoro nikada niko nije udarao tako jako!
Hot sport 23.03.2025
Ne može da veruje! Žoao Fonseka, brazilska tinejdžerska teniska senzacija, slavio je protiv francuskog igrača Iga Ambera u dva seta, moglo bi se reći i rutinski. Rezultat po setovima iznosio je 6:4, 6:3, a rival je apsolutno šokiran prikazanim. Scenes in… »
"Čudovište - igra kao Alkaras i Siner" VIDEO
B92 23.03.2025
Francuski teniser Igo Amber hvalio je Brazilca Žoaa Fonseku posle duela u Majamiju. Fonseka, velika nada svetskog tenisa, rutinski je savladao 20. igrača sveta – 6:4, 6:3. Amber je susret sa Fonsekom uporedio sa mečevima protiv Janika Sinera i Karlosa… »
Đoković ga video kao svog naslednika, a on obožava Federera: Fonseka ponovo hvalio Švajcarca
Mondo 23.03.2025
Žoao Fonseka je ponovo govorio o Rodžeru Federeru za kojeg misli da je imao veliki uticaj na njega jer mu je Švajcarac bio idol. Žoao Fonseka, iako veoma mlad, ostvario je velike rezultate. Sve to bilo je dovoljno da ga lično Novak Đoković imenuje za… »
„Fonseka je čudovište, kao da sam igrao s Alkarazom ili Sinerom“
Sport klub 23.03.2025
Ceo teniski svet govori o mladom Žoau Fonseki, a među njima je i njegova poslednja “žrtva” - Igo Amber. U trećem kolu mastersa u Majamiju, 18-godišnji Brazilac savladao je Ambera sa 6:4, 6:3. “Retko sam igrao protiv nekoga ko igra tako brzo. I ja igram… »
Fudbalska atmosfera u majamiju: Navijači mladog tenisera napravili haos zbog ove odluke! (video)
Hot sport 23.03.2025
Potpuno su u pravu! Žoao Fonseka, brazilska tinejdžerska teniska senzacija, slavio je protiv francuskog igrača Iga Ambera u dva seta, moglo bi se reći i rutinski. Rezultat po setovima iznosio je 6:4, 6:3, ali neće se ovaj meč pamtiti po samim dešavanjima… »
Ovaj mali je opasan – dve Fonsekine munje forhendom (VIDEO)
Sport klub 23.03.2025
Nema ljubitelja tenisa koji od početka godine ne govori o Žoau Fonseki, mladom Brazilcu kojeg mnogi vide kao budućeg svetskog broja jedan. Fonseka je osvojio Buenos Ajres, nedavno i vrlo jak čelendžer u Finiksu, a sada blista i u Majamiju – pobedio je… »
Fonseka: Zbog povrede sam prestao da treniram fudbal
Sport klub 23.03.2025
Žoao Fonseka je na dobrom putu da postane velika teniska zvezda, ali možda je to isto mogao i u fudbalu. Otkrio je to posle trijumfa protiv Iga Imbera sa 6:4, 6:3. Born for the biggest stages 🏟️🦸♂️ Joao Fonseca becomes the youngest man to reach an ATP… »
Vesti dana »

Napeto u Novom Sadu: Kordon i građani ispred Skupštine grada, došlo do naguravanja
NIN pre 40 minutajoš 24 povezane

Ubijen ajatolahov glavni čovek! Smrt načelnika Generaštaba iranske vojske, Tramp najavio nešto "mnogo veće", sirene zavijaju u celom Izraelu (foto, video)
Kurir pre 20 minutajoš 27 povezanih

Novi talas iranskih raketnih napada; Izrael: Presretnute rakete iznad Tel Aviva i Haife
RTV pre 20 minutajoš 36 povezanih

U napadu na Kijev poginulo najmanje 14 osoba – Zelenski: Najteži od početka rata; Tramp kritikuje isključenje Rusije iz G7
RTS pre 10 minutajoš 21 povezana