Povezane vesti
Našu pevačicu otac ostavio kad je bila 5. razred i nikada se više nije javio: "Naučiš da živiš s tim"
Mondo 23.03.2025
Sandra je o bolnoj temi progovorila nedavno u jednoj emisiji i istakla da se vremenom čovek pomiri sa tim. Folk pevačica Sandra Afrika otkrila je do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života i porodičnih odnosa. Sandra je ispričala da je njen otac… »
"Tata je otišao od kuće i nikada me nije nazvao": Pevačica godinama nije znala ništa o ocu, kada ga pozvala usledilo…
Blic 23.03.2025
Pevačica Sandra Afrika otkrila je nepoznate detalje privatnog života i porodičnih odnosa. Sandra Afrika otkrila je da je otac nikada nije pozvao nakon što su se njeni roditelji razveli, kada je ona bila u osnovnoj školi. - Moji su se razveli, tata je… »
"Tata je otišao iz kuće, ne znam ni gde je SAD" Bolno priznanje Sandre Afrike o narušenim odnosima sa ocem: Bio je bolestan…
Kurir 23.03.2025
Sandra Afrika otvorila je dušu o privatnom životu i porodici, pa je otkrila detalje o svom odnosu sa ocem, priznajući da nisu u dobrim odnosima već neko vreme. Kako je pevačica istakla za televiziju Hajp, iako nisu imali sukobe, oni su jednostavno išli… »
Vesti dana »

Sunčano i natprosečno toplo – u sredu uveče stiže promena vremena
Glas Zaječara pre 23 minutajoš 24 povezane

'Političko samoubistvo': Otvorena vrata novoj krizi u Francuskoj
BBC News pre 43 minutajoš 16 povezanih

Izrael izdao prvu opštu naredbu za evakuaciju celog grada Gaze uoči kopnene invazije
Sputnik pre 47 minutajoš 15 povezanih

"Zašto im pomažeš? Njima daju sve": Posle bruke u komšiluku i istorijskom meču zagmreo iskusni napadač!
Telegraf pre 1 satjoš 16 povezanih