Повезане вести

Нашу певачицу отац оставио кад је била 5. разред и никада се више није јавио: "Научиш да живиш с тим"

Нашу певачицу отац оставио кад је била 5. разред и никада се више није јавио: "Научиш да живиш с тим"

Мондо 23.03.2025
Сандра је о болној теми проговорила недавно у једној емисији и истакла да се временом човек помири са тим. Фолк певачица Сандра Африка открила је до сада непознате детаље из свог приватног живота и породичних односа. Сандра је… »
"Тата је отишао од куће и никада ме није назвао": Певачица годинама није знала ништа о оцу, када га позвала уследило…

"Тата је отишао од куће и никада ме није назвао": Певачица годинама није знала ништа о оцу, када га позвала уследило…

Блиц 23.03.2025
Певачица Сандра Африка открила је непознате детаље приватног живота и породичних односа. Сандра Африка открила је да је отац никада није позвао након што су се њени родитељи развели, када је она била у основној школи. - Моји… »
"Тата је отишао из куће, не знам ни где је САД" Болно признање Сандре Африке о нарушеним односима са оцем: Био је болестан…

"Тата је отишао из куће, не знам ни где је САД" Болно признање Сандре Африке о нарушеним односима са оцем: Био је болестан…

Курир 23.03.2025
Сандра Африка отворила је душу о приватном животу и породици, па је открила детаље о свом односу са оцем, признајући да нису у добрим односима већ неко време. Како је певачица истакла за телевизију Хајп, иако нису имали сукобе… »

Вести дана »