Povezane vesti
Našu pevačicu otac ostavio kad je bila 5. razred i nikada se više nije javio: "Naučiš da živiš s tim"
Mondo 23.03.2025
Sandra je o bolnoj temi progovorila nedavno u jednoj emisiji i istakla da se vremenom čovek pomiri sa tim. Folk pevačica Sandra Afrika otkrila je do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života i porodičnih odnosa. Sandra je ispričala da je njen otac… »
"Tata je otišao od kuće i nikada me nije nazvao": Pevačica godinama nije znala ništa o ocu, kada ga pozvala usledilo…
Blic 23.03.2025
Pevačica Sandra Afrika otkrila je nepoznate detalje privatnog života i porodičnih odnosa. Sandra Afrika otkrila je da je otac nikada nije pozvao nakon što su se njeni roditelji razveli, kada je ona bila u osnovnoj školi. - Moji su se razveli, tata je… »
"Tata je otišao iz kuće, ne znam ni gde je SAD" Bolno priznanje Sandre Afrike o narušenim odnosima sa ocem: Bio je bolestan…
Kurir 23.03.2025
Sandra Afrika otvorila je dušu o privatnom životu i porodici, pa je otkrila detalje o svom odnosu sa ocem, priznajući da nisu u dobrim odnosima već neko vreme. Kako je pevačica istakla za televiziju Hajp, iako nisu imali sukobe, oni su jednostavno išli… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 14. jun: Najviša dnevna temperatura do 30 stepeni
Mondo pre 9 minutajoš 3 povezane

Britanac poginuo prilikom spuštanja niz rečni kanjon na području Foče
Danas pre 10 satijoš 1 povezana