Povezane vesti

"Prvo da ti kažem, neprijatno je, nije u redu!" Voditelj žestoko reagovao nakon ovog poteza gosta usred emisije: Nemoj da mi…

"Prvo da ti kažem, neprijatno je, nije u redu!" Voditelj žestoko reagovao nakon ovog poteza gosta usred emisije: Nemoj da mi…

Kurir 23.03.2025
Voditelj Dejan Pantelić godinama je vodio emisiju "150 minuta" gde je imao različite situacije prfed kamerama. O nekim trenucima iz njegovih emisija se i dalje priča, a u jednoj od emisija došlo je i do zanimljive situacije između njega i nutricioniste… »
"Izbaci tu žvaku, nemoj da mi preživaš ovde": Dejan Pantelić žestoko reagovao zbog onoga što je gost uradio

"Izbaci tu žvaku, nemoj da mi preživaš ovde": Dejan Pantelić žestoko reagovao zbog onoga što je gost uradio

Mondo 23.03.2025
Pantelić je potom ustao, doneo papir kako bi gost bacio žvaku i dodao nešto u svom stilu. Voditelj Dejan Pantelić godinama je bio deo emisije "150 minuta" na Prvoj televiziji, a pre nego što se oprostio od televizijske publike, imao je niz zanimljivih… »
"Nepristojno je, kako bi bilo da ja to radim: U studiju?" Voditelj žestoko reagovao usred emisije zbog onog što je gost uradio…

"Nepristojno je, kako bi bilo da ja to radim: U studiju?" Voditelj žestoko reagovao usred emisije zbog onog što je gost uradio…

Blic 23.03.2025
Omiljeno TV lice, Dejan Pantelić godinama je vodio emisiju "150 minuta" na Prvoj televiziji, a pre nego što se oprostio od televizijske publike, imao je jako zanimljiva gostovanja, a o nekim trenucima iz njegovih emisija se i dalje priča. U jednoj od… »

Vesti dana »