Povezane vesti
"Prvo da ti kažem, neprijatno je, nije u redu!" Voditelj žestoko reagovao nakon ovog poteza gosta usred emisije: Nemoj da mi…
Kurir 23.03.2025
Voditelj Dejan Pantelić godinama je vodio emisiju "150 minuta" gde je imao različite situacije prfed kamerama. O nekim trenucima iz njegovih emisija se i dalje priča, a u jednoj od emisija došlo je i do zanimljive situacije između njega i nutricioniste… »
"Izbaci tu žvaku, nemoj da mi preživaš ovde": Dejan Pantelić žestoko reagovao zbog onoga što je gost uradio
Mondo 23.03.2025
Pantelić je potom ustao, doneo papir kako bi gost bacio žvaku i dodao nešto u svom stilu. Voditelj Dejan Pantelić godinama je bio deo emisije "150 minuta" na Prvoj televiziji, a pre nego što se oprostio od televizijske publike, imao je niz zanimljivih… »
"Nepristojno je, kako bi bilo da ja to radim: U studiju?" Voditelj žestoko reagovao usred emisije zbog onog što je gost uradio…
Blic 23.03.2025
Omiljeno TV lice, Dejan Pantelić godinama je vodio emisiju "150 minuta" na Prvoj televiziji, a pre nego što se oprostio od televizijske publike, imao je jako zanimljiva gostovanja, a o nekim trenucima iz njegovih emisija se i dalje priča. U jednoj od… »
Vesti dana »
Globalni lideri žure da zaštite svoje ekonomije od ratnih šokova
Bloomberg Adria pre 10 minutajoš 56 povezanih
Priveden fotoreporter koji je snimao policiju dok je sprečavala ćerku da vidi Kokanovića
Nedeljnik pre 26 minutajoš 19 povezanih
"Donalde, pazi da ne budeš eliminisan": Upravo je počeo žestok napad na UAE, Izrael i Katar, Trampu stigla brutalna pretnja iz Irana: Rastu cene goriva, Britanija se sprema za akciju (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 46 povezanih
Đedović: Srbija bi oko 2040. mogla da dobije prvu nuklearnu elektranu na mreži
Insajder pre 20 minutajoš 19 povezanih