Povezane vesti
Ronaldo planuo pred Dance: "Gledajte me u oči kad odgovaram"
Sportske.net 23.03.2025
Najbolji portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo bio je vidno nervozan na konferenciji za medije uoči večerašnjeg susreta protiv Danaca u revanš meču četvrtfinala Lige nacija koji se igra od 20:45 na stadionu "Žoze Alvalade" u Lisabonu. Portugalci su… »
Ronaldo pobesneo na konferenciji: Govor Portugalca koji obilazi planetu!
Hot sport 23.03.2025
Nije imao takta! Kristijano Ronaldo nakon poraza u Danskoj daleko je od zadovoljnog, pa se tako na konferenciji za medije prilično žustro obratio novinarima koji su kritikovali reprezentaciju. – Dosta je negativnosti oko nacionalnog tima. Neka pitanja su… »
"Bez ikakvog poštovanja, gledajte me u oči!" Kristijano Ronaldo "poludeo" na konferenciji za medije pred meč sa Danskom
Večernje novosti 23.03.2025
Fudbalska reprezentacija Portugala dočekuje u revanš meču u Lisabonu reprezentaciju Danske. Meč je na programu u nedelju od 20.45 časova, a prvi susret je pripao skandinavskoj ekipi (1:0). FOTO: Tanjug/AP Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo bio je… »
Ronalda iznervirali novinari: Gledajte me u oči dok pričam
Sport klub 23.03.2025
Portugalija dočekuje Dansku u Lisabonu u revanš utakmici četvrtfinala Lige nacija nakon što je u prvoj utakmici u Kopenhagenu domaćin slavio 1:0. Utakmicu na domaćem terenu je najavila i najveća zvezda Portugalije Kristiano Ronaldo kojeg su na… »
Ronaldo "poludeo" na konferenciji: "Gledajte me u oči"
B92 23.03.2025
Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo nije bio preterano raspoložen pred meč sa Danskom. Portugal u Lisabonu dočekuje skandinavski tim (nedelja, 20.45), nakon što je poražen u Kopenhagenu (1:0). "Nije najbitnije hoću li dati gol ili ne. Najbitnije je… »
Vesti dana »

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u 34 evropske države i lokalni izveštaji o saobraćaju u Pirotu, Zrenjaninu i Subotici
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 29 povezanih

Žreb odlučio: Ako prođe Poljake, Zvezda ide na Kiprane ili Ukrajince
Vesti online pre 26 minutajoš 47 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih