Повезане вести
"Била сам му супер, а кад је он требао мени, променио је број телефона" Сандра Африка открила тајну, изнела шок тврдње о…
Курир 23.03.2025
Певачица Сандра Африка кроз године рада и наступа остварила је имресивне резултате у својој музичкој каријери. Јавност ју је упознала када је почела да наступа са Милетом Китићем уз његову песму "Шампањац". Иако су многи… »
Сандра Африка открила да је Миле Китић променио број телефона због ње: "Била сам клинка, тражила сам само једну ствар од…
Блиц 23.03.2025
Сандру Африку је јавност упознала када је почела да наступа са Милетом Китићем уз његову песму "Шампањац". Иако су многи мислили да јој је он помогао у каријери, заправо тврди да нема истине у томе. - Милету Китићу сам много… »
Вести дана »
Завршен скуп у Орашцу, студенти верују да ће почетак промена у Србији почети победом на локалним изборима у Аранђеловцу (ФОТО, ВИДЕО)
Данас пре 3 сатајош 8 повезаних
“Пази кумашине шта радиш!“ Да ли је Ана Брнабић, Милошевим речима припретила противницима?
Глас Шумадије пре 2 сатајош 50 повезаних
Пољопривредници из шест чачанских села блокирали стари пут Чачак-Краљево Пољопривредници извезли тракторе на пут Крагујевац-Јагодина
Озон пресс пре 6 сатијош 33 повезане
Бивши командант Копнене војске Србије генерал Симовић осуђен на шест месеци затвора
Н1 Инфо пре 5 сатијош 6 повезаних