Povezane vesti
Pevačica otkrila sve o odnosu sa Tošićem: Fudbaler dolazio u kafanu gde je pevala "Duška sam upoznala..."
Telegraf 23.03.2025
Pevačica Jasna Šćepanović je na estradi već nekoliko godina, a u Turskoj je živela sedam. Pevala je po kafanama koje su držali naši ljudi a pored ostalih gostiju tu su dolazili i srpski fudbaleri. Kroz medije se jedno vreme pročula vest kako se rodila… »
"Duška sam upoznala u Istanbulu" Pevačica otkrila detalje afere sa Duškom Tošićem
Kurir 23.03.2025
Pevačica Jasna Šćepanović je na estradi već nekoliko godina, a sedam godina je živela u Turskoj. Pevala je u kafanama koje su držali naši ljudi, a tamo su dolazili i srpski fudbaleri. Šuškalo se da je na jednom slavlju posle utakmice koje su organizovali… »
Pevačica progovorila o aferi s Tošićem: "Bio je redovan gost u kafani u kojoj sam pevala u Istanbulu"
Mondo 23.03.2025
Pevačica Jasna Šćepanović je na estradi već nekoliko godina, a u Turskoj je živela sedam. Pevačica Jasna Šćepanović je na estradi već nekoliko godina, a u Turskoj je živela sedam. Pevala je po kafanama koje su držali naši ljudi, a pored ostalih gostiju… »
Vesti dana »
Putin: Američki plan za Ukrajinu može poslužiti kao osnova za konačno rešenje sukoba
Beta pre 1 satjoš 44 povezane
RGZ: Katastar postupa u skladu sa zakonom, ne odlučujumo mi o ukidanju zaštite
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih
Zaharova: Rusija nije dobila planove za rešavanje problema u Ukrajini od SAD
Politika pre 1 satjoš 82 povezane
Advokat o odluci Apelacionog suda u Beogradu: Presuda Kecmanovićima ukinuta iz proceduralnih razloga
N1 Info pre 1 satjoš 31 povezana
MUP tvrdi da je policija odmah reagovala na napad na ekipu N1 kod Skupštine
Nedeljnik pre 1 satjoš 22 povezane