Povezane vesti
Pevačica otkrila sve o odnosu sa Tošićem: Fudbaler dolazio u kafanu gde je pevala "Duška sam upoznala..."
Telegraf 23.03.2025
Pevačica Jasna Šćepanović je na estradi već nekoliko godina, a u Turskoj je živela sedam. Pevala je po kafanama koje su držali naši ljudi a pored ostalih gostiju tu su dolazili i srpski fudbaleri. Kroz medije se jedno vreme pročula vest kako se rodila… »
"Duška sam upoznala u Istanbulu" Pevačica otkrila detalje afere sa Duškom Tošićem
Kurir 23.03.2025
Pevačica Jasna Šćepanović je na estradi već nekoliko godina, a sedam godina je živela u Turskoj. Pevala je u kafanama koje su držali naši ljudi, a tamo su dolazili i srpski fudbaleri. Šuškalo se da je na jednom slavlju posle utakmice koje su organizovali… »
Pevačica progovorila o aferi s Tošićem: "Bio je redovan gost u kafani u kojoj sam pevala u Istanbulu"
Mondo 23.03.2025
Pevačica Jasna Šćepanović je na estradi već nekoliko godina, a u Turskoj je živela sedam. Pevačica Jasna Šćepanović je na estradi već nekoliko godina, a u Turskoj je živela sedam. Pevala je po kafanama koje su držali naši ljudi, a pored ostalih gostiju… »
Vesti dana »
"Oslušni nešto Srbijo, bilo šta": Studenti u blokadi FDU objavili novi spot nakon skandalozne emisije na RTS-u o "zvučnom topu"
Nova pre 39 minutajoš 57 povezanih
ANEM: Nedopustivo zastrašivanje novinara i analitičara u istrazi ‘zvučnog topa’
Radio sto plus pre 1 satjoš 57 povezanih
Kineski novinar šokirao selektora Hrvatske pred najvažniji meč na SP, ovo pitanje nikako nije očekivao
Telegraf pre 44 minutajoš 59 povezanih
EXPO prave firme povezane sa kriminalcima, ali i jedan čačanski privrednik
Ozon press pre 10 satijoš 11 povezanih
Građani pokazali solidarnost i pružili podršku porodici Gruhonjić
NoviSad.com pre 2 satajoš 46 povezanih