Povezane vesti

"Rasta nećeš da budeš! Onda dobije batine" Evo kako Ana Nikolić vaspitava ćerku, jedno joj ne dozvoljava

"Rasta nećeš da budeš! Onda dobije batine" Evo kako Ana Nikolić vaspitava ćerku, jedno joj ne dozvoljava

Telegraf 23.03.2025
Pevčica Ana Nikolić rešila je da se vrati na medijsku scenu u punom sjaju, nako novog albuma uskoro će početi i sa nastupima, ali i novim muzičkim projektima, a sada je progovorila i o ćerki Tari. Ona je na gostovanje u jednu emisiji došla sa… »
"Na beoviziju nikad više" Ana Nikolić surovo o najpoznatijem muzičkom takmičenju, pa se dotakla i ćerke: "Tara je počela da…

"Na beoviziju nikad više" Ana Nikolić surovo o najpoznatijem muzičkom takmičenju, pa se dotakla i ćerke: "Tara je počela da…

Kurir 23.03.2025
Pop zvezda Ana Nikolić rešila je da se vrati na medijsku scenu u punom sjaju, ona će uskoro početi i sa nastupima, ali i novim muzičkim projektima. Ana se svojevremeno takmičila na Beoviziji pesmom " Romale Romali", koji je i danas jedan od najvećih… »
"Ja sam kao zla maćeha, dobije batine kad se ponaša kao Rasta": Ana progovorila o naslednici i detetu s Raletom

"Ja sam kao zla maćeha, dobije batine kad se ponaša kao Rasta": Ana progovorila o naslednici i detetu s Raletom

Mondo 23.03.2025
Ana Nikolić otkrila kako vaspitava ćerku Taru. Pevačica Ana Nikolić rešila je da se vrati na medijsku scenu u punom sjaju, nakon novog albuma uskoro će početi i sa nastupima, ali i novim muzičkim projektima, a sada je otkrila kakav odnos ima sa ćerkicom… »

Vesti dana »