Povezane vesti
ISPOVEST „Ako mi nešto padne na glavu, mora da se zna čija je to odgovornost“: Naš glumac otvoreno o protestima, ali i brojnim…
Nova 23.03.2025
Gost ovonedeljne emisije "Ispovest" je dramski pisac, reditelj, glumac, TV hroničar i stand up komičar Semir Gicić koji već duže vreme ima hit predstavu "Večeras smo sami" koju izvodi širom Amerike i Balkana zajedno sa glumicom Natašom Aksentijević. Veću… »
„Moji roditelji su radili sa farmerkama u Novom Pazaru – koliko god sašiješ, sve se sutradan proda“: Popularni glumac otkriva…
Nova 23.03.2025
Večeras od 20 časova pratite novu epizodu emisije "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića u kojoj će glumac Semir Gicić govoriti o svom privatnom životu, karijeri i društveno-političkoj situaciji u zemlji. Dramski pisac, reditelj, glumac, TV… »
Vesti dana »

Tri decenije od zločinačke "Oluje": Dan sećanja na stradale, centralna manifestacija u Sremskim Karlovcima
RTV pre 5 satijoš 1 povezana

Vremenska prognoza za 3. avgust: Kraj vrućinama, danas vrlo nestabilno uz pljuskove
Mondo pre 18 minutajoš 1 povezana

"On je slomljen mentalno, emocionalno": Potresne reči oslobođenog taoca o prijatelju zarobljenim u Hamasovim tunelima: "Samo ljuštura Davida kog sam poznavao"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Vremeplov: U Beču objavljen prvi broj srpskog lista "Slaveno-serbskija vedomosti"
RTV pre 5 satijoš 1 povezana