Povezane vesti

Rangnik posle poraza: "Pavlović mi rekao nakon utakmice da smo bili bolji tim"

Rangnik posle poraza: "Pavlović mi rekao nakon utakmice da smo bili bolji tim"

Telegraf 23.03.2025
Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Austriju i opstala u "A" diviziji Lige nacija, a selektor gostujuće selekcije - Ralf Rangnik nije bio zadovoljan krajnjim ishodom. - Igrao je pod tabletama, već na poluvremenu sam morao da ga zamenim. Igrao je… »
Maksimović srećan posle trijumfa, opisao situaciju kod gola: " Osetio sam da će pogrešiti"

Maksimović srećan posle trijumfa, opisao situaciju kod gola: " Osetio sam da će pogrešiti"

Telegraf 23.03.2025
Jedan od junaka današnjeg trijumfa reprezentacije Srbij e nad Austrijom u meču za opstanak u "A"diviziji Lige nacija bio je Nemanja Maksimović, koji je postigao pogodak za vođstvo Orlova. - Dao sam gol u finalu Svetskog prvenstva, ovaj ne može da se meri… »
Piksi prekinuo svoju izjavu zbog Marka Arnautovića: Napadač Austrije opet ispao šmeker usred Beograda na TV-u!

Piksi prekinuo svoju izjavu zbog Marka Arnautovića: Napadač Austrije opet ispao šmeker usred Beograda na TV-u!

Telegraf 23.03.2025
Selektor Dragan Stojković Piksi može da odahne. Naša selekcija Srbije je slavila protiv Austrije sa 2:0 na meču u Beogradu, čime su ostali u "A" grupi Lige nacija. Imali su dosta muka izabranici Piksija, ali su na kraju ipak sve odveli na svoju stranu… »
Prve reči Piksija posle pobede nad Austrijom: "Došlo je naših pet minuta, ostvarili smo cilj"

Prve reči Piksija posle pobede nad Austrijom: "Došlo je naših pet minuta, ostvarili smo cilj"

Telegraf 23.03.2025
Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Austriju u meču za opstanak u "A" diviziji Lige nacija, a prve utiske posle trijumfa izneo je selektor naše selekcije - Dragan Stojković Piksi. - Hvala igračima što su bili dovoljno pametni i mudri, završili… »
Piksi jasan nakon pobede nad Austrijom: „Došlo je naših pet minuta, ostvarili smo cilj!“ (video)

Piksi jasan nakon pobede nad Austrijom: „Došlo je naših pet minuta, ostvarili smo cilj!“ (video)

Hot sport 23.03.2025
Srbija obezbedila opstanak u elitnoj diviziji Lige nacija! Fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je važnu pobedu nad Austrijom, čime je osigurala ostanak u A diviziji Lige nacija. Selektor Dragan Stojković Piksi bio je zadovoljan ishodom i pohvalio… »
Deca čekala Vlahovića dva sata, on je znao da im uzvrati

Deca čekala Vlahovića dva sata, on je znao da im uzvrati

Sport klub 23.03.2025
Veliki broj dečaka čekao je Dušana Vlahovića posle utakmice sa Austrijom (2:0) kako bi ga videli uživo i fotografisali se sa njim ili uzeli autogram. Dva sata po završetku meča u kojem je strelac drugog gola bio upravo Vlahović, grupa dece čekala ga je… »
Fudbaleri Turske, Grčke izborili plasman, A Belgija opstanak u A diviziju, Lige nacija

Fudbaleri Turske, Grčke izborili plasman, A Belgija opstanak u A diviziju, Lige nacija

Dnevnik 23.03.2025
Fudbalska reprezentacija Turske izborila je plasman u A diviziju Lige nacija, pošto je u baražu bila bolja od selekcije Mađarske ukupnim rezultatom 6:1. Turska je u Budimpešti pobedila Mađarsku sa 3:0, a u prvom meču bilo je 3:1. Golove su postigli Hakan… »
Dragan stojković piksi posle ostanka u A diviziji Lige nacija: "b divizija je po meri za nas, ali to nam nije cilj"…

Dragan stojković piksi posle ostanka u A diviziji Lige nacija: "b divizija je po meri za nas, ali to nam nije cilj"…

Dnevnik 23.03.2025
Fudbaleri Srbije izborili su opstanak u A diviziji Lige nacija, pošto su u baražu bili bolji od Austrije ukupnim rezultatom 3:1. Srbija je u Beogradu pobedila Austriju 2:0. "Orlovi" su pre i posle postignutog gola imali dva različita izdanja u Ljutice… »
Piksi šokirao prisutne novinare: Selektor Srbije ne vidi reprezentaciju u elitnoj grupi Lige nacija!?

Piksi šokirao prisutne novinare: Selektor Srbije ne vidi reprezentaciju u elitnoj grupi Lige nacija!?

Hot sport 23.03.2025
Srbija obezbedila opstanak u elitnoj diviziji Lige nacija! Fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je važnu pobedu nad Austrijom, čime je osigurala ostanak u A diviziji Lige nacija. Selektor Dragan Stojković Piksi bio je zadovoljan ishodom i pohvalio… »
Dušan Vlahović nakon pobede nad Austrijom pokazao veličinu: Mališani će ovaj gest pamtiti celog života! (video)

Dušan Vlahović nakon pobede nad Austrijom pokazao veličinu: Mališani će ovaj gest pamtiti celog života! (video)

Hot sport 23.03.2025
Srbija obezbedila opstanak u elitnoj diviziji Lige nacija! Fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je važnu pobedu nad Austrijom od 2:0, čime je osigurala ostanak u A diviziji Lige nacija, a jedan od junaka meča bio je strelac drugog gola Dušan… »
Vlahović posle prekinutog posta otkrio šta je najvažnije, Rajković govorio o kapitenskoj traci i imao emotivnu poruku za…

Vlahović posle prekinutog posta otkrio šta je najvažnije, Rajković govorio o kapitenskoj traci i imao emotivnu poruku za…

Nova 23.03.2025
Fudbalski reprezentativac Srbije Dušan Vlahović izjavio je posle pobede nad Austrijom da je srećan zbog trijumfa, i da je najbitnija stvar da je Srbija uspela da izbori opstanak u A diviziji Lige nacija. „Srećan sam što smo pobedili posle tri meča bez… »
Od FSS s ljubavlju za Arnautovića FOTO

Od FSS s ljubavlju za Arnautovića FOTO

B92 23.03.2025
Repezentativac Austrije Marko Arnautović kao suvenir na sećanje sa meča u Beogradu poneće dres nacionalnog tima Srbije. Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Austriju 2:0 u revanš utakmici baraža za ostanak u "A" diviziji Lige Nacija, a Arnautović… »
Stojković o kritikama: "Da li sam normalan - vi procenite"

Stojković o kritikama: "Da li sam normalan - vi procenite"

B92 23.03.2025
Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković osvrnuo se na sporadične kritike koje dobija od javnosti uprkos solidnim rezultatima koje postiže. Još jedan uspeh je i ostanak u "A" divziji Lige Nacija koje je naš tim izborio pobedom nad Austrijom od 2:0… »
Stojković: "Čuti kad smo se skrpili protiv Španije! Mera Srbije B divizija, ali A je lepše slovo..."

Stojković: "Čuti kad smo se skrpili protiv Španije! Mera Srbije B divizija, ali A je lepše slovo..."

Sportske.net 23.03.2025
Fudbaleri Srbije izborili su opstanak u Diviziji A Lige nacija, pošto su večeras u revanš meču na svom terenu u Beogradu pobedili Austriju 2:0. U prvom meču u Beču rezultat je bio nerešen 1:1. Strelci za Srbiju na večerašnjem meču bili su Nemanja… »
Prve reči Piksija posle Austrije, otkrio šta je rekao igračima na poluvremenu

Prve reči Piksija posle Austrije, otkrio šta je rekao igračima na poluvremenu

Nova 23.03.2025
Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalera Srbije, komentarisao je trijumf nad Austrijom (2:0) u Beogradu na stadionu "Rajko Mitić". Srbija je pobedila Austriju u baražu za opstanak u A diviziji Lige nacija. „Hvala igračima što su bili dovoljno pametni i… »
"Rekao sam im da je jedna stvar mnogo bitna": Piksi o momentu utakmice Srbija - Austrija koji je promenio sve

"Rekao sam im da je jedna stvar mnogo bitna": Piksi o momentu utakmice Srbija - Austrija koji je promenio sve

Mondo 23.03.2025
Selektor Srbije oglasio se posle trijumfa protiv Austrijanca, kojim su "orlovi" ostali u najvišem rangu Lige nacija. Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi analizirao je pobedu protiv Austrije u dvomeču baraža Lige nacija kroz važnu odluku da na… »
Poraz mu je teško pao: Selektor Austrije otkrio šta mu je Strahinja Pavlović rekao posle meča

Poraz mu je teško pao: Selektor Austrije otkrio šta mu je Strahinja Pavlović rekao posle meča

Večernje novosti 23.03.2025
Fudbalska reprezentacija Srbije izborila je opstanak u A Ligi nacija, pošto je večeras u revanšu baraža savladala Austriju rezultatom 2:0. Foto: EPA-EFE/PETER POWELL Ralf Rangnik, selektor fudbalske reprezentacije Austrije, prvi utisci posle neuspeha da… »

Vesti dana »