Повезане вести

Рангник после пораза: "Павловић ми рекао након утакмице да смо били бољи тим"

Рангник после пораза: "Павловић ми рекао након утакмице да смо били бољи тим"

Телеграф 23.03.2025
Фудбалска репрезентација Србије савладала је Аустрију и опстала у "А" дивизији Лиге нација, а селектор гостујуће селекције - Ралф Рангник није био задовољан крајњим исходом. - Играо је под таблетама, већ на полувремену сам… »
Максимовић срећан после тријумфа, описао ситуацију код гола: " Осетио сам да ће погрешити"

Максимовић срећан после тријумфа, описао ситуацију код гола: " Осетио сам да ће погрешити"

Телеграф 23.03.2025
Један од јунака данашњег тријумфа репрезентације Србиј е над Аустријом у мечу за опстанак у "А"дивизији Лиге нација био је Немања Максимовић, који је постигао погодак за вођство Орлова. - Дао сам гол у финалу Светског… »
Пикси прекинуо своју изјаву због Марка Арнаутовића: Нападач Аустрије опет испао шмекер усред Београда на ТВ-у!

Пикси прекинуо своју изјаву због Марка Арнаутовића: Нападач Аустрије опет испао шмекер усред Београда на ТВ-у!

Телеграф 23.03.2025
Селектор Драган Стојковић Пикси може да одахне. Наша селекција Србије је славила против Аустрије са 2:0 на мечу у Београду, чиме су остали у "А" групи Лиге нација. Имали су доста мука изабраници Пиксија, али су на крају ипак све… »
Прве речи Пиксија после победе над Аустријом: "Дошло је наших пет минута, остварили смо циљ"

Прве речи Пиксија после победе над Аустријом: "Дошло је наших пет минута, остварили смо циљ"

Телеграф 23.03.2025
Фудбалска репрезентација Србије савладала је Аустрију у мечу за опстанак у "А" дивизији Лиге нација, а прве утиске после тријумфа изнео је селектор наше селекције - Драган Стојковић Пикси. - Хвала играчима што су били довољно… »
Пикси јасан након победе над Аустријом: „Дошло је наших пет минута, остварили смо циљ!“ (видео)

Пикси јасан након победе над Аустријом: „Дошло је наших пет минута, остварили смо циљ!“ (видео)

Хот спорт 23.03.2025
Србија обезбедила опстанак у елитној дивизији Лиге нација! Фудбалска репрезентација Србије остварила је важну победу над Аустријом, чиме је осигурала останак у А дивизији Лиге нација. Селектор Драган Стојковић Пикси био је… »
Деца чекала Влаховића два сата, он је знао да им узврати

Деца чекала Влаховића два сата, он је знао да им узврати

Спорт клуб 23.03.2025
Велики број дечака чекао је Душана Влаховића после утакмице са Аустријом (2:0) како би га видели уживо и фотографисали се са њим или узели аутограм. Два сата по завршетку меча у којем је стрелац другог гола био управо Влаховић… »
Фудбалери Турске, Грчке изборили пласман, А Белгија опстанак у А дивизију, Лиге нација

Фудбалери Турске, Грчке изборили пласман, А Белгија опстанак у А дивизију, Лиге нација

Дневник 23.03.2025
Фудбалска репрезентација Турске изборила је пласман у А дивизију Лиге нација, пошто је у баражу била боља од селекције Мађарске укупним резултатом 6:1. Турска је у Будимпешти победила Мађарску са 3:0, а у првом мечу било је 3:1… »
Драган стојковић пикси после останка у А дивизији Лиге нација: "б дивизија је по мери за нас, али то нам није циљ"…

Драган стојковић пикси после останка у А дивизији Лиге нација: "б дивизија је по мери за нас, али то нам није циљ"…

Дневник 23.03.2025
Фудбалери Србије изборили су опстанак у А дивизији Лиге нација, пошто су у баражу били бољи од Аустрије укупним резултатом 3:1. Србија је у Београду победила Аустрију 2:0. "Орлови" су пре и после постигнутог гола имали два… »
Пикси шокирао присутне новинаре: Селектор Србије не види репрезентацију у елитној групи Лиге нација!?

Пикси шокирао присутне новинаре: Селектор Србије не види репрезентацију у елитној групи Лиге нација!?

Хот спорт 23.03.2025
Србија обезбедила опстанак у елитној дивизији Лиге нација! Фудбалска репрезентација Србије остварила је важну победу над Аустријом, чиме је осигурала останак у А дивизији Лиге нација. Селектор Драган Стојковић Пикси био је… »
Душан Влаховић након победе над Аустријом показао величину: Малишани ће овај гест памтити целог живота! (видео)

Душан Влаховић након победе над Аустријом показао величину: Малишани ће овај гест памтити целог живота! (видео)

Хот спорт 23.03.2025
Србија обезбедила опстанак у елитној дивизији Лиге нација! Фудбалска репрезентација Србије остварила је важну победу над Аустријом од 2:0, чиме је осигурала останак у А дивизији Лиге нација, а један од јунака меча био је стрелац… »
Влаховић после прекинутог поста открио шта је најважније, Рајковић говорио о капитенској траци и имао емотивну поруку за…

Влаховић после прекинутог поста открио шта је најважније, Рајковић говорио о капитенској траци и имао емотивну поруку за…

Нова 23.03.2025
Фудбалски репрезентативац Србије Душан Влаховић изјавио је после победе над Аустријом да је срећан због тријумфа, и да је најбитнија ствар да је Србија успела да избори опстанак у А дивизији Лиге нација. „Срећан сам што смо… »
Од ФСС с љубављу за Арнаутовића ФОТО

Од ФСС с љубављу за Арнаутовића ФОТО

Б92 23.03.2025
Репезентативац Аустрије Марко Арнаутовић као сувенир на сећање са меча у Београду понеће дрес националног тима Србије. Фудбалска репрезентација Србије савладала је Аустрију 2:0 у реванш утакмици баража за останак у "А" дивизији… »
Стојковић о критикама: "Да ли сам нормалан - ви процените"

Стојковић о критикама: "Да ли сам нормалан - ви процените"

Б92 23.03.2025
Селектор фудбалера Србије Драган Стојковић осврнуо се на спорадичне критике које добија од јавности упркос солидним резултатима које постиже. Још један успех је и останак у "А" дивзији Лиге Нација које је наш тим изборио победом… »
Стојковић: "Чути кад смо се скрпили против Шпаније! Мера Србије Б дивизија, али А је лепше слово..."

Стојковић: "Чути кад смо се скрпили против Шпаније! Мера Србије Б дивизија, али А је лепше слово..."

Спортске.нет 23.03.2025
Фудбалери Србије изборили су опстанак у Дивизији А Лиге нација, пошто су вечерас у реванш мечу на свом терену у Београду победили Аустрију 2:0. У првом мечу у Бечу резултат је био нерешен 1:1. Стрелци за Србију на вечерашњем… »
Прве речи Пиксија после Аустрије, открио шта је рекао играчима на полувремену

Прве речи Пиксија после Аустрије, открио шта је рекао играчима на полувремену

Нова 23.03.2025
Драган Стојковић Пикси, селектор фудбалера Србије, коментарисао је тријумф над Аустријом (2:0) у Београду на стадиону "Рајко Митић". Србија је победила Аустрију у баражу за опстанак у А дивизији Лиге нација. „Хвала играчима што… »
"Рекао сам им да је једна ствар много битна": Пикси о моменту утакмице Србија - Аустрија који је променио све

"Рекао сам им да је једна ствар много битна": Пикси о моменту утакмице Србија - Аустрија који је променио све

Мондо 23.03.2025
Селектор Србије огласио се после тријумфа против Аустријанца, којим су "орлови" остали у највишем рангу Лиге нација. Селектор Србије Драган Стојковић Пикси анализирао је победу против Аустрије у двомечу баража Лиге нација кроз… »
Пораз му је тешко пао: Селектор Аустрије открио шта му је Страхиња Павловић рекао после меча

Пораз му је тешко пао: Селектор Аустрије открио шта му је Страхиња Павловић рекао после меча

Вечерње новости 23.03.2025
Фудбалска репрезентација Србије изборила је опстанак у А Лиги нација, пошто је вечерас у реваншу баража савладала Аустрију резултатом 2:0. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ПЕТЕР ПОВЕЛЛ Ралф Рангник, селектор фудбалске репрезентације Аустрије, први… »

Вести дана »