Povezane vesti
Arnautovićeva skrivena poruka o dolasku na Marakanu: "Neka znaju svi da sam navijač Zvezde, nikad se ne zna"
Telegraf 23.03.2025
Izgubio je Marko Arnautović sa Austrijom od Srbije u meču za opstanak u "A" diviziji, a napadač Intera pričao je i o Crvenoj zvezdi nakon utakmice. - Svi znaju da sam navijač Zvezde, da volim Zvezdu. Imam fokus na Interu, jurimo titulu. Sada mi je to… »
"Svi znaju da sam zvezdaš, možda se vidimo": Marko Arnautović o dolasku u Crvenu zvezdu
Mondo 23.03.2025
Najbolji fudbaler Austrije oglasio se o eventualnom transferu među crveno-bele. Austrijski reprezentativac Marko Arnautović (35) govorio je posle meča protiv Srbije na "Marakani" o mogućnosti da dođe u Crvenu zvezdu. "Svi znaju da sam zvezdaš, imam… »
Arnautović usred Beograda najavio bombu: "Svi znaju da sam zvezdaš!"
Sportske.net 23.03.2025
Napadač austrijske reprezentacije Marko Arnautović prokomentarisao je i glasine o transferu u Crvenu zvezdu. Nije prvi put da se Arnautović povezuje sa dolaskom na "Marakanu", a on je posle utakmice baš na ovom stadionu, dodatno podgrejao glasine. Iako… »
Vesti dana »

Judita Popović: Postupak izbora Saveta REM je besmislen, neophodna reakcija EU
Nedeljnik pre 21 minutajoš 33 povezane

Skupština Kosova nije konstituisana ni iz 31. pokušaja
Slobodna Evropa pre 51 minutajoš 15 povezanih

NUNS: Institucije da reaguju povodom pretnji i uvreda upućenih novinarkama Brankici Stanković i Anđeli Ristanijević
RTV pre 1 satjoš 12 povezanih

Selfi pre smrti, san prekinut u trenutku Šest godina čekali da ujedine porodicu pa poginuli u padu aviona (foto, video)
Dnevnik pre 36 minutajoš 40 povezanih

Izrael ubio ključne čelnike iranskih vojnih i nuklearnih institucija
Al Jazeera pre 6 minutajoš 192 povezane