Povezane vesti

Arnautovićeva skrivena poruka o dolasku na Marakanu: "Neka znaju svi da sam navijač Zvezde, nikad se ne zna"

Arnautovićeva skrivena poruka o dolasku na Marakanu: "Neka znaju svi da sam navijač Zvezde, nikad se ne zna"

Telegraf 23.03.2025
Izgubio je Marko Arnautović sa Austrijom od Srbije u meču za opstanak u "A" diviziji, a napadač Intera pričao je i o Crvenoj zvezdi nakon utakmice. - Svi znaju da sam navijač Zvezde, da volim Zvezdu. Imam fokus na Interu, jurimo titulu. Sada mi je to… »
"Svi znaju da sam zvezdaš, možda se vidimo": Marko Arnautović o dolasku u Crvenu zvezdu

"Svi znaju da sam zvezdaš, možda se vidimo": Marko Arnautović o dolasku u Crvenu zvezdu

Mondo 23.03.2025
Najbolji fudbaler Austrije oglasio se o eventualnom transferu među crveno-bele. Austrijski reprezentativac Marko Arnautović (35) govorio je posle meča protiv Srbije na "Marakani" o mogućnosti da dođe u Crvenu zvezdu. "Svi znaju da sam zvezdaš, imam… »
Arnautović usred Beograda najavio bombu: "Svi znaju da sam zvezdaš!"

Arnautović usred Beograda najavio bombu: "Svi znaju da sam zvezdaš!"

Sportske.net 23.03.2025
Napadač austrijske reprezentacije Marko Arnautović prokomentarisao je i glasine o transferu u Crvenu zvezdu. Nije prvi put da se Arnautović povezuje sa dolaskom na "Marakanu", a on je posle utakmice baš na ovom stadionu, dodatno podgrejao glasine. Iako… »

Vesti dana »