Povezane vesti

"Van sebe sam, prokleti motor, sanduk na dva točka": Pevač Sloba Vasić se oprostio od kolege Peđe Bošnjaka koji je poginuo u…

"Van sebe sam, prokleti motor, sanduk na dva točka": Pevač Sloba Vasić se oprostio od kolege Peđe Bošnjaka koji je poginuo u…

Blic 24.03.2025
Pevač Predrag Peđa Bošnjak preminuo je u 34. godini, a tim povodom se oglasio i njegov kolega Sloba Vasić. - Poslednji pozdrav, školski! Neverovatno je šta se ovih dana događa! Prosto sam van sebe! Ne mogu uopšte evo ni sad da pojmim da si ti poginuo… »
Imao je 23 godine kad je učestvovao u "Zvezdama Granda": Predrag Peđa Bošnjak je umro u udesu, a o njegovom talentu se pričalo…

Imao je 23 godine kad je učestvovao u "Zvezdama Granda": Predrag Peđa Bošnjak je umro u udesu, a o njegovom talentu se pričalo…

Blic 24.03.2025
Pevač Predrag Peđa Bošnjak preminuo je u 34. godini. Peđa, koji je poznat po svom učešću u " Zvezdama Granda", rođen je u Subotici, a prema informacijama tragično je izgubio život u nesreći nakon pada sa motora. Ova tužna vest potresla je njegove… »
Umro pevač: ''zvezda Granda'' Predrag Peđa Bošnjak izgubio život u nesreći na motoru, prijatelji se opraštaju od njega

Umro pevač: ''zvezda Granda'' Predrag Peđa Bošnjak izgubio život u nesreći na motoru, prijatelji se opraštaju od njega

Blic 24.03.2025
Umro pevač Predrag Peđa Bošnjak (34). Pevač koji je poznat po svom učešću u " Zvezdama Granda", rođen je u Subotici, a prema informacijama tragično je izgubio život u nesreći nakon pada sa motora. Ova tužna vest potresla je Peđine prijatelje, kolege i… »
Iz Granda stiže još jedna tužna vest: Posle Saše i on je napustio ovaj svet

Iz Granda stiže još jedna tužna vest: Posle Saše i on je napustio ovaj svet

Svet & Skandal 24.03.2025
Zvezda Granda Predrag Bošnjak poginuo je u 35. godini Zvezda Granda Predrag Bošnjak poginuo je juče u nesreći, usled pada sa motora, prenosi Grand. Pomenuta produkcija nedavno je ostala bez osnivača i kreativnog direktora Saše Popovića, a sada je sve… »
Poslednji snimak pevača koji je poginuo na motoru Otpevao pesmu koju je posvetio ženama: Jer su dame tražile...

Poslednji snimak pevača koji je poginuo na motoru Otpevao pesmu koju je posvetio ženama: Jer su dame tražile...

Kurir 24.03.2025
Pevač Predrag Peđa Bošnjak poginui je u nedelju u teškoj saobraćajnoj nesreći u 34. godini vozeći motor. Na njegovom profilu na Instagramu pojavili su se komentari gde mnogi izražavaju tugu i šok zbog njegovog preranog odlaska. Neki od njih su ispod… »
"Van sebe sam, prokleti motor, sanduk na dva točka" Pevač Sloba Vasić se oprostio od kolege Peđe Bošnjaka koji je poginuo u…

"Van sebe sam, prokleti motor, sanduk na dva točka" Pevač Sloba Vasić se oprostio od kolege Peđe Bošnjaka koji je poginuo u…

Kurir 24.03.2025
Predrag Peđa Bošnjak preminuo je u 34. godini, a tim povodom se oglasio i njegov kolega Sloba Vasić. - Poslednji pozdrav, školski! Neverovatno je šta se ovih dana događa! Prosto sam van sebe! Ne mogu uopšte evo ni sad da pojmim da si ti poginuo. Prokleti… »
"Brate, otišao si brže od naših motora": Prijatelj Peđe Bošnjaka objavio zajedničku sliku koja slama srca i potresnim rečima…

"Brate, otišao si brže od naših motora": Prijatelj Peđe Bošnjaka objavio zajedničku sliku koja slama srca i potresnim rečima…

Blic 24.03.2025
Pevač Predrag Peđa Bošnjak (34) juče je tragično izgubio život u nesreći kada je pao sa motora, a njegov prijatelj se potresnim rečima oprostio od pevača. Naime, on je objavio njihovu zajedničku sliku na motorima, koja slama srca, a onda uputio potresne… »
"Prokleti motor, sanduk na 2 točka": Sloba očajan zbog vesti o tragediji, ne veruje da je Peđa poginuo

"Prokleti motor, sanduk na 2 točka": Sloba očajan zbog vesti o tragediji, ne veruje da je Peđa poginuo

Mondo 24.03.2025
Emotivnim rečima se oprostio od prijatelja i poslao upozorenje svima koji voze motore. Pevač Sloba Vasić, koji je učestvovao u muzičkom takmičenju Zvezde Granda, oprostio se od kolege i prijatelje Predraga Bošnjaka, koji je juče nastradao. "Poslednji… »
Oglasila se majka poginulog pevača: Oprostila se od sina potresnim rečima, nižu se poruke saučešća

Oglasila se majka poginulog pevača: Oprostila se od sina potresnim rečima, nižu se poruke saučešća

Mondo 24.03.2025
Pevač Predrag Peđa Bošnjak (34) tragično je izgubio život u nesreći kada je pao sa motora, a sada se na svom profilu na Fejsbuku oglasila Peđina majka, koja je slomljena od bola zbog smrti sina. Dragica Karimović Bošnjak je objavila crnu sliku, ispod… »
"Ovo je strašna tragedija, baš smo se družili": Tijana Milentijević se oglasila povodom smrti kolege Peđe Bošnjaka: "Imali smo…

"Ovo je strašna tragedija, baš smo se družili": Tijana Milentijević se oglasila povodom smrti kolege Peđe Bošnjaka: "Imali smo…

Blic 23.03.2025
Pevač Predrag Peđa Bošnjak preminuo je u 34. godini, a tim povodom se oglasila i njegova koleginica Tijana Milentijević. Tijana, poznata i kao Žena od sultana, bila je sa njim u generaciji "Zvezda Granda". - Strašno. Zatečena sam. Bio je super momak… »
Majka Peđe bošnjaka slomljena od bola nakon smrti sina: Oglasila se na mrežama: "Počivaj u miru anđele"

Majka Peđe bošnjaka slomljena od bola nakon smrti sina: Oglasila se na mrežama: "Počivaj u miru anđele"

Blic 23.03.2025
Pevač Predrag Peđa Bošnjak (34) tragično je izgubio život u nesreći kada je pao sa motora, a sada se na svom profilu na Fejsbuku oglasila Peđina majka, koja je slomljena od bola zbog smrti sina. Dragica Karimović Bošnjak je objavila crnu sliku, ispod… »

Vesti dana »