Povezane vesti
"Hteo sam da izmerim pritisak, leva ruka mi je bila oduzeta" Boris imao povremene glavobolje, nije ni slutio da će mu se…
Kurir 24.03.2025
Boris Jurišić imao je 47 godina kada je doživeo moždani udar. Kako kaže, nije imao nikakve simptome da će se tako nešto dogoditi, a samo to što je pažljivo slušao lekare i radi onako kako su mu pričali, ali i pozitivan pristup celoj situaciji, pomogli su… »
Boris je samo odjednom osetio da mu se leva ruka oduzela i da teško priča, ono što su on i njegova žena odmah uradili spasilo…
Blic 24.03.2025
Boris Jurišić imao je 47 godina kada je doživeo moždani udar. Kako kaže, nije imao nikakve simptome da će se tako nešto dogoditi, a samo to što je pažljivo slušao lekare i radi onako kako su mu pričali, ali i pozitivan pristup celoj situaciji, pomogli su… »
Vesti dana »
Dr Dabić izašao pred nezadovoljne građane: Ako će moja ostavka da reši problem, nije nikakav problem da je podnesem
Morava info pre 41 minutajoš 66 povezanih
"Dug je put do mira" Lavrov: Pregovori o okončanju rata u Ukrajini su u toku
Kurir pre 50 minutajoš 28 povezanih
Nenadić (TS): Alarmantni podaci o percepciji korupcije u Srbiji, udar na TOK dovoljno govori
Beta pre 5 satijoš 33 povezane
Privremeni prekid isporuke gasa u zapadnoj Srbiji i produženje ugovora o nabavci ruskog gasa
Naslovi.ai pre 7 satijoš 27 povezanih