Povezane vesti
Učeničke blokade u Srbiji: 'Korupciju gledamo ceo život'
BBC News 24.03.2025
Pojedini srednjoškolski blokirali su srednje škole pridružujući se zahtevima studenata da se utvrdi odgovornost za stradanje 16 ljudi u padu nadstrešnice u Novom Sadu. „Je l' idete sutra u školu?", pita tinejdžer druga koji sedi prekoputa na dvostrukim… »
Učeničke blokade u Srbiji: ‘Korupciju gledamo ceo život’
Danas 24.03.2025
„Je l’ idete sutra u školu?“, pita tinejdžer druga koji sedi prekoputa na dvostrukim sedištima u gradskom autobusu. „Ne znam, neki štrajk je valjda opet“, odgovara mu ne skidajući pogled sa telefona dok prstom lista jedan za drugim snimkom. Pored… »
Učeničke blokade: ‘Korupciju gledamo ceo život’
Danas 24.03.2025
„Je l’ idete sutra u školu?“, pita tinejdžer druga koji sedi prekoputa na dvostrukim sedištima u gradskom autobusu. „Ne znam, neki štrajk je valjda opet“, odgovara mu ne skidajući pogled sa telefona dok prstom lista jedan za drugim snimkom. Pored… »
Učeničke blokade: 'Korupciju gledamo ceo život'
NIN 24.03.2025
"Je l' idete sutra u školu?", pita tinejdžer druga koji sedi prekoputa na dvostrukim sedištima u gradskom autobusu. "Ne znam, neki štrajk je valjda opet", odgovara mu ne skidajući pogled sa telefona dok prstom lista jedan za drugim snimkom. Pored… »
Učeničke blokade: ‘Korupciju gledamo ceo život’
Južne vesti 24.03.2025
Reuters Na poziv srednjoškolaca, u Beogradu je 24. januara organizovan veliki protest pod sloganom ‘Čas u prirodi’ „Je l’ idete sutra u školu?“, pita tinejdžer druga koji sedi prekoputa na dvostrukim sedištima u gradskom autobusu. „Ne znam, neki štrajk… »
Učeničke blokade: 'Korupciju gledamo ceo život'
Radio 021 24.03.2025
Pojedini srednjoškolski blokirali su srednje škole pridružujući se zahtevima studenata da se utvrdi odgovornost za stradanje 16 ljudi u padu nadstrešnice u Novom Sadu. Reuters Na poziv srednjoškolaca, u Beogradu je 24. januara organizovan veliki protest… »
Vesti dana »

Partizan - HIBERNIJAN: Sek od prvog minuta napada Škote! Blagojević odredio startnih 11
Kurir pre 43 minutajoš 97 povezanih

Udar na Indiju – SAD opet ostavile na cedilu prijatelja i važnog strateškog partnera
RTS pre 2 satajoš 61 povezana