Povezane vesti
Učeničke blokade u Srbiji: 'Korupciju gledamo ceo život'
BBC News 24.03.2025
Pojedini srednjoškolski blokirali su srednje škole pridružujući se zahtevima studenata da se utvrdi odgovornost za stradanje 16 ljudi u padu nadstrešnice u Novom Sadu. „Je l' idete sutra u školu?", pita tinejdžer druga koji sedi prekoputa na dvostrukim… »
Učeničke blokade u Srbiji: ‘Korupciju gledamo ceo život’
Danas 24.03.2025
„Je l’ idete sutra u školu?“, pita tinejdžer druga koji sedi prekoputa na dvostrukim sedištima u gradskom autobusu. „Ne znam, neki štrajk je valjda opet“, odgovara mu ne skidajući pogled sa telefona dok prstom lista jedan za drugim snimkom. Pored… »
Učeničke blokade: ‘Korupciju gledamo ceo život’
Danas 24.03.2025
„Je l’ idete sutra u školu?“, pita tinejdžer druga koji sedi prekoputa na dvostrukim sedištima u gradskom autobusu. „Ne znam, neki štrajk je valjda opet“, odgovara mu ne skidajući pogled sa telefona dok prstom lista jedan za drugim snimkom. Pored… »
Učeničke blokade: 'Korupciju gledamo ceo život'
NIN 24.03.2025
"Je l' idete sutra u školu?", pita tinejdžer druga koji sedi prekoputa na dvostrukim sedištima u gradskom autobusu. "Ne znam, neki štrajk je valjda opet", odgovara mu ne skidajući pogled sa telefona dok prstom lista jedan za drugim snimkom. Pored… »
Učeničke blokade: ‘Korupciju gledamo ceo život’
Južne vesti 24.03.2025
Reuters Na poziv srednjoškolaca, u Beogradu je 24. januara organizovan veliki protest pod sloganom ‘Čas u prirodi’ „Je l’ idete sutra u školu?“, pita tinejdžer druga koji sedi prekoputa na dvostrukim sedištima u gradskom autobusu. „Ne znam, neki štrajk… »
Učeničke blokade: 'Korupciju gledamo ceo život'
Radio 021 24.03.2025
Pojedini srednjoškolski blokirali su srednje škole pridružujući se zahtevima studenata da se utvrdi odgovornost za stradanje 16 ljudi u padu nadstrešnice u Novom Sadu. Reuters Na poziv srednjoškolaca, u Beogradu je 24. januara organizovan veliki protest… »
Vesti dana »

Tramp: Doneta odluka o sukobu u Ukrajini, Zelenski dolazi u Vašington
Sputnik pre 28 minutajoš 29 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 31 povezana

„JZO hitno da se rasformira, a njen komandant Marko Kričak i ostali koji su odgovorni za iživljavanje nad studentima procesuiraju“
Nova pre 38 minutajoš 20 povezanih

Zelenski posle dugog telefonskog razgovora sa Trampom najavio odlazak u Vašington u ponedeljak
Beta pre 1 satjoš 71 povezana

Pešić: Nemamo kontinuitet igre u odbrani; Bogdanović: Još uvek vežbamo i treniramo
RTS pre 2 satajoš 38 povezanih