Povezane vesti
Peja pazario ogromnu kuću u Americi, sada zarađuje velike pare mesečno od nje: Obezbedio je starost
Telegraf 24.03.2025
Voditelj Zoran Pejić Peja vlasnik je luksuzne vile u Americi, u ojoj nema nameru da živi, pa je odlučio da je rentira. Posle kupovine nekoliko nekretnina u Beogradu on je rešio da kupi i kuću preko okeana koja mu danas donosi dobar prihod. Voditelj je za… »
Peja kupio kuću u Americi, izdaje je za ogroman novac: "Obezbedio sam sebi starost, ne moram da brinem o penziji"
Blic 24.03.2025
Voditelj Zoran Pejić Peja kupio je luksuznu kuću u Americi, koju izdaje i od koje, kako kaže, zarađuje ogroman novac. Naime, Zoran Pejić Peja je rešio da kupi i kuću preko okeana koja mu danas donosi dobar prihod. Voditelj je otkrio kako je došao na… »
"Neću živeti tamo, uzimaću pare od rente": Srpski voditelj kupio luks vilu u Americi
Mondo 24.03.2025
Voditelj Zoran Pejić Peja vlasnik je luksuzne vile u Americi, u ojoj nema nameru da živi, pa je odlučio da je rentira. Voditelj Zoran Pejić Peja, otkrio je da je posle kupovine nekoliko nekretnina u Beogradu, rešio da kupi i kuću preko okeana koja mu… »
Peja kupio kuću u Americi, iznajmljuje je za ogromne pare: Obezbedio sam sebi starost, ne moram da brinem o penziji!
Kurir 24.03.2025
Voditelj Zoran Pejić Peja vlasnik je luksuzne vile u Americi, u ojoj nema nameru da živi, pa je odlučio da je rentira. Posle kupovine nekoliko nekretnina u Beogradu on je rešio da kupi i kuću preko okeana koja mu danas donosi dobar prihod. Voditelj je za… »
Vesti dana »
Sve oči u uprte Abu dabi: Zelenski tvrdi da jedna stvar odlučuje sudbinu rata: "Umerov će mi davati odgovarajuće signale u svakoj fazi"
Blic pre 11 minutajoš 34 povezane
Srpsko čudo od deteta nastavlja bajku na Australijan Openu: Iva pregazila favorita, tek će se čuti za nju
Mondo pre 6 minutajoš 48 povezanih
RHMZ: Danas umereno oblačno uz sunčane intervale, ledohod na Dunavu, Tisi i Tamišu
NIN pre 1 satjoš 19 povezanih
Potpuni zastoj na auto-putu ka Novom Sadu: Čak četiri saobraćajke na istom mestu, delovi vozila rasuti po putu (video)
Kurir pre 1 satjoš 18 povezanih
Na sednicu Vlade u nedelju pozvani i Vučić i Brnabić: Na dnevnom redu „ključna pitanja od strateškog značaja za državu“
Nedeljnik pre 16 minutajoš 9 povezanih