Povezane vesti

Pevač je za noć dobio bakšiš veći od 60.000 evra: Otkrio kako se to dogodilo u Crnoj Gori

Pevač je za noć dobio bakšiš veći od 60.000 evra: Otkrio kako se to dogodilo u Crnoj Gori

Telegraf 24.03.2025
Pevač Nemanja Nikolić otkrio je kako je došao do bakšiša za čiji iznos bi mogla da se kupi možda čak i nekretnina. Iako je svojevremeno i bilo spekulacija o visini pojednih bakšiša, Nemanja Nikolić je da otkrije istinu i iznese detalje događaja koji je… »
„Konkurisao sam za posao od kol centra do čišćenja, nigde me nisu primili jer mi u CV piše…“: Naš poznati glumac je ovako…

„Konkurisao sam za posao od kol centra do čišćenja, nigde me nisu primili jer mi u CV piše…“: Naš poznati glumac je ovako…

Nova 24.03.2025
Poznati glumac Semir Gicić, gostovao je u novoj epizodi emisije "Ispovest", autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, u kojoj je govorio o svojim glumačkim počecima, karijeri, popularnosti ali i privatnom životu. Semir Gicić je takođe aktivan stand up… »
"Uzeo sam više od 60.000 evra": Nemanja Nikolić za jedno veče zaradio stan, otkrio ko mu je dao tolike pare

"Uzeo sam više od 60.000 evra": Nemanja Nikolić za jedno veče zaradio stan, otkrio ko mu je dao tolike pare

Mondo 24.03.2025
Pevač Nemanja Nikolić do bakšiša koji je zaradio za jedno veče mogao je, kako kaže, da se kupi možda čak i nekretninu. Nemanja Nikolić je jednom prilikom otkrio istinu o visini bakšiša koji dobijaju i on i njegove kolege. On je gostujući u emisiji… »
„Mogao sam i više“: Popularni pevač za noć dobio bakšiš od čak 60.000 evra

„Mogao sam i više“: Popularni pevač za noć dobio bakšiš od čak 60.000 evra

Nova 24.03.2025
Nemanja Nikolić gostovao je u emisiji Ispovest autora i voditelja Nemanje Vasiljevića. Poznati pevač je otvoreno govorio o svom životu, odrastanju u malom mestu, dolasku u Beograd i periodu najveće popularnosti nakon takmičenja „Zvezde Granda“. Nemanja… »

Vesti dana »