Povezane vesti
Putinov adut s platom od 600.000 dolara: Ko je famozna Dilma Rusef? Od gerilke do predsednice BRIKS banke!
Telegraf 24.03.2025
Od gerilke do moćne bankarke. Bivša predsednica Brazila i trenutna liderka Nove razvojne banke BRIKS-a (NDB), Dilma Rusef, osigurala je još jedan mandat na čelu ove moćne finansijske institucije. Odluka o njenom reizboru doneta je jednoglasno, a podrška… »
Ona je putinov kec iz rukava sa platom od 600.000 $! Ko je famozna Dilma Rusef? Od gerilke do predsednice BRIKS banke!
Kurir 24.03.2025
Bivša predsednica Brazila i trenutna liderka Nove razvojne banke BRIKS-a (NDB), Dilma Rusef, osigurala je još jedan mandat na čelu ove moćne finansijske institucije. Odluka o njenom reizboru doneta je jednoglasno, a podrška joj je stigla iz svih zemalja… »
Predsednica BRIKS banke ponovo izabrana na tu funkciju: Ovo su novi planovi za investicije
Blic 24.03.2025
Predsednica Nove razvojne banke BRIKS-a (NDB), bivša predsednica Brazila Dilma Rusef saopštila je danas da su članovi te finansijske organizacije jednoglasno odobrili njen ponovni izbor na novi mandat. "Ponovo sam izabrana. Članovi NBR su predložili moju… »
Vesti dana »

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 23 minutajoš 4 povezane

Tramp i Zelenski razgovarali nakon sastanka Putina i Vitkofa u Moskvi
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane