Povezane vesti
"U naru je spas, biću manje debeo!" Predsednik Vučić uživao u užini, pa pomenuo i fon der Lajen, evo zašto
Telegraf 24.03.2025
Predsednik Aleksandar Vučić oglasio se na društvenoj mreži TikTok i pokazo kako uživa u voću. U svom je predsednik rekao da je rešio da se potrudi da bude "manje debeo, mlađi i nasmejaniji", pa je zato rešio da pojede i neki voćku. - Pošto izgledam kao… »
Vučić: Kad me vidite da se smejem kao lud sa Ursulom fon der Lajen, znajte da je to zbog nara
Nova 24.03.2025
Predsednik Aleksandar Vučić objavio je na svom Tik-tok profilu video snimak na kome je, kako naveo, odlučio da jede nar kako bi bio "manje debeo, lepši, mlađi i manje mrzovoljan". U video snimku koji je objavio, Vučić je naveo da je odlučio da „popravi“… »
"Da mi je neko rekao da ću da jedem nar, ne bih mu verovao" Predsednik Vučić objavio šaljivi video: Pošto izgledam kao da me…
Kurir 24.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je rešio da jede nar i poradi na izgledu i energiji. On je na društvenoj mreži TikTok objavio šaljivi video i objasnio zašto se odlučio da ovo promeni. "Pošto izgledam kao da me poplava izbacila i… »
"Sutra kada me budete videli nasmejanog u Briselu": Vučić objavio snimak na Tik-Toku: Rešio sam da budem manje debeo (video)
Blic 24.03.2025
Predsednik Aleksandar Vučić objavio je na svom Tik-tok profilu video snimak na kome jede nar. Kako kaže, to čini da bi bio manje debeo, lepši i mlađi. - Pošto izgledam kao da me poplava izbacila, ljudi kažu da sam mrzovoljan, podočnjaci duboki, debeo… »
Vesti dana »

Hitno upozorenje RHMZ! Do ovog datuma će biti nesnosne vrućine, ovi delovi Srbije pod najvećim udarom Sunca!
Alo pre 13 minutajoš 25 povezanih

Evropski lideri pozivaju na veći 'pritisak' na Rusiju dok Zelenski odbacuje razmenu teritorija
Slobodna Evropa pre 18 minutajoš 24 povezane

Pre samita Tramp-Putin, Evropljani pozvali na pritisak na Moskvu
Radio sto plus pre 1 satjoš 15 povezanih

Jokićeva magija zapalila društvene mreže! Ljudi masovno dele spektakularan potez neponovljivog Srbina - Ovo nije košarka, ovo je umetnost!
Kurir pre 33 minutajoš 9 povezanih

Stanje na putevima: Pojačan intenzitet saobraćaja na putevima u Srbiji
Glas Zaječara pre 43 minutajoš 7 povezanih