Povezane vesti

"U naru je spas, biću manje debeo!" Predsednik Vučić uživao u užini, pa pomenuo i fon der Lajen, evo zašto

"U naru je spas, biću manje debeo!" Predsednik Vučić uživao u užini, pa pomenuo i fon der Lajen, evo zašto

Telegraf 24.03.2025
Predsednik Aleksandar Vučić oglasio se na društvenoj mreži TikTok i pokazo kako uživa u voću. U svom je predsednik rekao da je rešio da se potrudi da bude "manje debeo, mlađi i nasmejaniji", pa je zato rešio da pojede i neki voćku. - Pošto izgledam kao… »
Vučić: Kad me vidite da se smejem kao lud sa Ursulom fon der Lajen, znajte da je to zbog nara

Vučić: Kad me vidite da se smejem kao lud sa Ursulom fon der Lajen, znajte da je to zbog nara

Nova 24.03.2025
Predsednik Aleksandar Vučić objavio je na svom Tik-tok profilu video snimak na kome je, kako naveo, odlučio da jede nar kako bi bio "manje debeo, lepši, mlađi i manje mrzovoljan". U video snimku koji je objavio, Vučić je naveo da je odlučio da „popravi“… »
"Da mi je neko rekao da ću da jedem nar, ne bih mu verovao" Predsednik Vučić objavio šaljivi video: Pošto izgledam kao da me…

"Da mi je neko rekao da ću da jedem nar, ne bih mu verovao" Predsednik Vučić objavio šaljivi video: Pošto izgledam kao da me…

Kurir 24.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je rešio da jede nar i poradi na izgledu i energiji. On je na društvenoj mreži TikTok objavio šaljivi video i objasnio zašto se odlučio da ovo promeni. "Pošto izgledam kao da me poplava izbacila i… »
"Sutra kada me budete videli nasmejanog u Briselu": Vučić objavio snimak na Tik-Toku: Rešio sam da budem manje debeo (video)

"Sutra kada me budete videli nasmejanog u Briselu": Vučić objavio snimak na Tik-Toku: Rešio sam da budem manje debeo (video)

Blic 24.03.2025
Predsednik Aleksandar Vučić objavio je na svom Tik-tok profilu video snimak na kome jede nar. Kako kaže, to čini da bi bio manje debeo, lepši i mlađi. - Pošto izgledam kao da me poplava izbacila, ljudi kažu da sam mrzovoljan, podočnjaci duboki, debeo… »

Vesti dana »