Повезане вести
"У нару је спас, бићу мање дебео!" Председник Вучић уживао у ужини, па поменуо и фон дер Лајен, ево зашто
Телеграф 24.03.2025
Председник Александар Вучић огласио се на друштвеној мрежи ТикТок и показо како ужива у воћу. У свом је председник рекао да је решио да се потруди да буде "мање дебео, млађи и насмејанији", па је зато решио да поједе и неки… »
Вучић: Кад ме видите да се смејем као луд са Урсулом фон дер Лајен, знајте да је то због нара
Нова 24.03.2025
Председник Александар Вучић објавио је на свом Тик-ток профилу видео снимак на коме је, како навео, одлучио да једе нар како би био "мање дебео, лепши, млађи и мање мрзовољан". У видео снимку који је објавио, Вучић је навео да… »
"Да ми је неко рекао да ћу да једем нар, не бих му веровао" Председник Вучић објавио шаљиви видео: Пошто изгледам као да ме…
Курир 24.03.2025
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је решио да једе нар и поради на изгледу и енергији. Он је на друштвеној мрежи ТикТок објавио шаљиви видео и објаснио зашто се одлучио да ово промени. "Пошто изгледам као да… »
"Сутра када ме будете видели насмејаног у Бриселу": Вучић објавио снимак на Тик-Току: Решио сам да будем мање дебео (видео)
Блиц 24.03.2025
Председник Александар Вучић објавио је на свом Тик-ток профилу видео снимак на коме једе нар. Како каже, то чини да би био мање дебео, лепши и млађи. - Пошто изгледам као да ме поплава избацила, људи кажу да сам мрзовољан… »
Вести дана »

Богатство Роберта Редфорда се процењује на око 200 милиона долара: Овај филм је био прекретница
Нова пре 1 сатјош 47 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Радио сто плус пре 2 сатајош 27 повезаних

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 4 сатијош 28 повезаних