Povezane vesti

Obradović brutalan pred Albu: "Navijači treba da prozivaju mene i igrače dok nam ne budu krvava kolena..."

Obradović brutalan pred Albu: "Navijači treba da prozivaju mene i igrače dok nam ne budu krvava kolena..."

Telegraf 24.03.2025
Košarkaši Partizana u utorak od 20.45 u Beogradskoj areni dočekuju Albu u meču 31. kola Evrolige. Tim povodom, Željko Obradović je izjavio da igrači moraju da se zapitaju posle debakla od Efesa u elitnom takmičenju. - Nadam se da će se igrači… »
Braun pred Albu pričao i o Efesu: "Nije baš da smo imali puno briga zbog jednog poraza"

Braun pred Albu pričao i o Efesu: "Nije baš da smo imali puno briga zbog jednog poraza"

Telegraf 24.03.2025
Košarkaš Partizana Sterling Braun najavio je utakmicu sa Albom koju crno-beli igraju u utorak veče (20.45), u sklopu 31. kola Evrolige! Partizan je apsolutni favorit zbog činjenice da je Alba najgori tim EL, uz napomenu da je crno-belima pobeda preko… »
Tajrik Džons kao mašina: Stavio kapuljaču i ne promašuje sa poludistance!

Tajrik Džons kao mašina: Stavio kapuljaču i ne promašuje sa poludistance!

Telegraf 24.03.2025
Košarkaši Partizana u utorak od 20.45 u Beogradskoj areni dočekuju Albu u meču 31. kola Evrolige. Dan pred utakmicu sa timom iz Berlina, crno-beli vredno treniraju kako bi se vratili na pobednički kolosek i došli do 16. trijumfa u elitnom… »
Braun veruje: "Bolje da sada imam slabije procente, nego u plej-ofu"

Braun veruje: "Bolje da sada imam slabije procente, nego u plej-ofu"

Sportske.net 24.03.2025
Košarkaš Partizana Sterling Braun govorio je za medije pred utakmicu protiv njegovog bivšeg tima Albe. Ekipa iz Berlina sutra od 20.45 sati gostuje u Beogradu u sklopu 31. kola Evrolige. Partizan je vezao tri poraza u elitnom takmičenju, sada ima skor… »
Neće biti lako „orlovima“: Englezi poslali jaku poruku Srbiji, Albanija pokazala da može da zagorča život

Neće biti lako „orlovima“: Englezi poslali jaku poruku Srbiji, Albanija pokazala da može da zagorča život

Nova 24.03.2025
Utakmicama drugog kola nastavljene su kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, a u okviru grupe K u kojoj je i reprezentacija Srbije odigrana su dva meča. Englezi su na svom terenu bili ubedljvii protiv Letonije sa 3:0, slavivši golovima Risa Džejmsa u 38… »
Real muči muku - da li će Kampaco Zvezdi na megdan?

Real muči muku - da li će Kampaco Zvezdi na megdan?

B92 24.03.2025
Košarkaši Real Madrida duplo kolu u Evroligi počinju protiv Olimpije Milano, a u petak će biti gosti Crvene zvezde. Ekipa Ćus Matea ima prilično problema sa povredama, koje je nisu zaobišle ni pred duel sa mialnskim timom. Trener Reala na… »
Ko sudi Partizanu presudni meč za Top 10?

Ko sudi Partizanu presudni meč za Top 10?

B92 24.03.2025
Evroliga odredila je sudije za meč 31. kola između košarkaša Partizana i Albe. Srpski i nemački tim igraće u utorak od 20.45 u Beogradskoj areni, a pravdu na tom meču deliće glavni arbitar Karmelo Paterniko, Šaulijus Račis i Marčin Kovalski… »
Kaljes: Atmosfera u Beogradu je nešto posebno

Kaljes: Atmosfera u Beogradu je nešto posebno

Sportski žurnal 24.03.2025
Trener Albe želi da ponovi uspeh iz Atine. Trener Albe Pedro Kaljes izjavio je danas da njegovu ekipu očekuje teško gostovanje protiv Partizana u 31. kolu Evrolige. Košarkaši Albe gostovaće sutra od 20.45 časova Partizanu u Beogradskoj areni. -… »
Real bez ključnog košarkaša protiv crvene zvezde?! Deluje da Madriđani imaju ozbiljan problem pred najvažnije duplo kolo!

Real bez ključnog košarkaša protiv crvene zvezde?! Deluje da Madriđani imaju ozbiljan problem pred najvažnije duplo kolo!

Hot sport 24.03.2025
„Kraljevski klub“ ove nedelje igra prvo sa Armanijem, a potom sa Crvenom zvezdom! Real Madrid će u utorak od 20.45 časova ugostiti ekipu Armanija u okviru 31. kola Evrolige, u meču koji može biti ključan za borbu za plej-in. Oba tima trenutno… »
Pavićević: "Verujem u Obravodića, Partizanu želim Fajnal-for Evrolige!"

Pavićević: "Verujem u Obravodića, Partizanu želim Fajnal-for Evrolige!"

Sportske.net 24.03.2025
Košarkaši Mornara iz Bara poraženi su kao gosti od Partizana u "Beogradskoj areni" sa 89:84 u meču 24. kola AdmiralBet ABA lige. Tako je crnogorski predstavnik u regionalnom takmičenju ostao na samo jednoj pobedi u dosadašnjem delu sezone i sve su… »
Evroliga je odlučila: Evo ko sudi utakmicu Partizan - Alba

Evroliga je odlučila: Evo ko sudi utakmicu Partizan - Alba

Večernje novosti 24.03.2025
Evroliga odredila je sudije za meč 31. kolo između košarkaša Partizana i Albe. FOTO: ABA liga/Dubai Basketball Srpski i nemački tim igraće u utorak od 20.45 u Beogradskoj areni, a pravdu na tom meču deliće glavni arbitar Karmelo Paterniko… »
Trener Albe pred duel sa partizanom: „Atmosfera u Beogradu je jedinstvena u Evropi“

Trener Albe pred duel sa partizanom: „Atmosfera u Beogradu je jedinstvena u Evropi“

Hot sport 24.03.2025
„Pred nama je teško gostovanje Partizanu u Evroligi“ Košarkaši Partizana će u okviru 31. kola Evrolige ugostiti ekipu Albe u beogradskoj Areni, gde će crno-beli imati ulogu apsolutnog favorita. Nemački tim se nalazi na samom dnu tabele i već je… »
Kampaco mora na testiranje, pitanje da li će biti spreman za Zvezdu!

Kampaco mora na testiranje, pitanje da li će biti spreman za Zvezdu!

Sportske.net 24.03.2025
Košarkaši Reala u utorak od 20.45 sati igraju meč 31. kola Evrolige protiv Armanija u Madridu. Biće to utakmica od izuzetne važnosti za oba tima, jer trenutno sa skorom 16-14, zauzimaju 10. i 11. mesto na tabeli, te će ovo biti direktan okršaj za… »
Real u problemu za meč sa zvezdom u evroligi: "Kraljevići" bez Kampaca i centra u Beogradu?!

Real u problemu za meč sa zvezdom u evroligi: "Kraljevići" bez Kampaca i centra u Beogradu?!

Košarkaši Reala proteklog vikenda pobedili su Unikahu sa 107:105, ali u timu nije bilo Fakunda Kampaca, dok je Bruno Fernando na terenu proveo nepuna četiri minuta. FOTO: Profimedia I plejmejker i centar imaju određene probleme sa povredama. - Obojica… »
Real ozbiljno oslabljen za meč sa Zvezdom?

Real ozbiljno oslabljen za meč sa Zvezdom?

Sport klub 24.03.2025
Kao i sve evroligaše, i Real Madrid čeka duplo kolo u elitnom takmičenju, a kraljevski klub mogao bi da bude oslabljen za duele s Armanijem i Crvenom zvezdom. Madriđani su imali jako težak duel sa Unikahom na domaćoj sceni, na kraju su slavili sa… »
Real u potencijalno velikom problemu pred Zvezdu

Real u potencijalno velikom problemu pred Zvezdu

Nova 24.03.2025
Košarkaši Real Madrida mogli bi da budu ozbiljno oslabljeni za utakmice protiv Olimpije Milano i Crvene zvezde. SOCCERBET – jedino mesto gde ti biraš – i teren i najbolji bonus dobrodošlice. Fakundo Kampaco nije igrao za Real protiv Unikahe, a… »
Kaljes: "Srećan sam što igramo u jedinstvenom ambijentu Arene"!

Kaljes: "Srećan sam što igramo u jedinstvenom ambijentu Arene"!

Sportske.net 24.03.2025
Košarkaši Albe iz Berlina u utorak od 20.45 sati u "Beogradskoj areni" igraju protiv Partizana u meču 31. kola Evrolige. "Albatrosi" u glavni grad Srbije dolaze kao najslabiji tim u takmičenju sa samo pet pobeda do sada, ali im motiva u duelu sa… »
Vreme da navijači prozivaju mene i igrače: Željko Obradović još pod utiskom poniženja od Efesa

Vreme da navijači prozivaju mene i igrače: Željko Obradović još pod utiskom poniženja od Efesa

Euronews 24.03.2025
Košarkaši Partizana pred sobom imaju veoma važan duel sa Albom, koji počinje sutra od 20 časova u Beogradskoj areni. Crno-beli nisu u sjajnoj formi pred 31. kolo Evrolige, a pred njima je poslednje duplo kolo sezone. "Parni valjak" nije mleo… »
"Atmosfera u Beogradu je jedinstvena u Evropi": Trener Albe pred gostovanje Partizanu

"Atmosfera u Beogradu je jedinstvena u Evropi": Trener Albe pred gostovanje Partizanu

Košarkaši Albe gostovaće u utorak od 20.45 časova Partizanu u Beogradskoj areni u 31. kolu Evrolige. FOTO: Profimedia Trener košarkaša Albe Pedro Kales rekao je da njegovu ekipu očekuje teško gostovanje protiv Partizana. - Pred nama je teško… »
Jasna poruka iz Berlina pred Partizan: "Želimo da dobijemo šansu za pobedu"

Jasna poruka iz Berlina pred Partizan: "Želimo da dobijemo šansu za pobedu"

B92 24.03.2025
Trener Albe Pedro Kaljes raduje se teškom gostovanju beogradskom Partizanu i atmosferi koja će ih sačekati u Areni. Nemački tim u utorak od 20.45 biće gost crno-belih u 31. kolu Evrolige. "Pred nama je teško gostovanje Partizanu u Evroligi… »
Kad i gde možete da gledate meč Partizan – Alba?

Kad i gde možete da gledate meč Partizan – Alba?

Danas 24.03.2025
Košarkaši Partizana u utorak u Beogradu igraju meč 31. kola Evrolige protiv berlinske Albe. Izabranici Željka Obradovića su posle 30 mečeva u elitnom takmičenju na polovičnom učinku i nalaze se 12. poziciji na tabeli. Sa druge strane Alba je… »
Italijan treći put u "Areni", Partizan ide po "het-trik"!

Italijan treći put u "Areni", Partizan ide po "het-trik"!

Sportske.net 24.03.2025
Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.45 sati u "Beogradskoj areni" igraju meč 31. kola Evrolige protiv berlinske Albe. Ekipa trenera Željka Obradovića nakon ubedljivog poraza od Efesa u prošlom evroligaškom meču nema prava na kiks protiv… »
Sterling Braun ima poseban motiv pred narednu utakmicu, dao je navijačima obećanje

Sterling Braun ima poseban motiv pred narednu utakmicu, dao je navijačima obećanje

Nova 24.03.2025
Košarkaš Partizana, Sterling Braun, najavio je narednu utakmicu Partizana, protiv berlinske Albe. SOCCERBET – jedino mesto gde ti biraš – i teren i najbolji bonus dobrodošlice. Partizan dočekuje Albu u utorak od 20.45 u 31. kolu Evrolige, a Braun… »
Obradović: „Rekao sam već da je bila veoma slaba utakmica – Energetski veoma loš meč!“ (video)

Obradović: „Rekao sam već da je bila veoma slaba utakmica – Energetski veoma loš meč!“ (video)

Hot sport 24.03.2025
Moraju da nađu način da se izdignu i ostvare pobedu! Partizan u utorak od 20.45 igra protiv Albe iz Berlina u okviru 31. kola Evrolige. Pobeda je imperativ, kako bi četa Željka Obradovića nastavila svoju borbu za ulazak u plej-of fazu Evrolige. Uoči… »
Željko Obradović poručuje navijačima: „Možda je trenutak i da mene prozivaju“

Željko Obradović poručuje navijačima: „Možda je trenutak i da mene prozivaju“

Danas 24.03.2025
Košarkaši Partizana su u nedelju pobedili Mornar u ABA ligi, ali sada je na programu teška sedmica za crno-bele. Sledi duplo kolo u Evroligi, a na megdan u Beograd već u utorak od 20 časova i 45 minuta stiže Alba. Zna trener Partizana Željko… »
Obradović: Možda je trenutak da i mene navijači prozivaju!

Obradović: Možda je trenutak da i mene navijači prozivaju!

"Ne zaslužuju da vide ovakav Partizan" Trener Partizana Željko Obradović izjavio je danas pred duplo kolo Evrolige da je ova nedelja ključna za crno-bele u borbi za plasman na tabeli i dodao da ekipa mora da reaguje posle poraza od Efesa. Košarkaši… »
Braun: Izađimo i pobedimo Albu

Braun: Izađimo i pobedimo Albu

„Ne brinemo previše zbog poraza od Efesa, imamo šanse za plej-of”. Košarkaš Partizana Sterling Braun izjavio je da ne brinu zbog poraza od Efesa i dodao da očekuje pobedu nad Albom u 31. kolu Evrolige, sutra od 20.45 časova u „Beogradskoj… »
Kako je zvezda Evrolige oduševila Željka jednim potezom, Obradović otkrio scenu iz svlačionice

Kako je zvezda Evrolige oduševila Željka jednim potezom, Obradović otkrio scenu iz svlačionice

Nova 24.03.2025
Tornike Šengelija, iskusni košarkaš iz Gruzije i jedan od najboljih visokih igrača u Evroligi, jednim potezom oduševio je Željka Obradovića. SOCCERBET – jedino mesto gde ti biraš – i teren i najbolji bonus dobrodošlice. Najtrofejniji trener… »
"Mislim da naši navijači zaslužuju bolju igru!" Tajrik DŽons pred meč sa Albom u Evroligi

"Mislim da naši navijači zaslužuju bolju igru!" Tajrik DŽons pred meč sa Albom u Evroligi

Košarkaš Partizana Tajrik Džons izneo je očekivanja pred meč crno-belih protiv Albe iz Berlina u okviru 31. kola Evrolige. Foto: Profimedia - Moramo da se borimo. Idemo utakmicu po utakmicu do kraja sezone. Gledali smo snimak, moramo da zaboravimo… »
Obradović: "Neka svi razmisle, da li ljudi zaslužuju da gledaju ovakav Partizan"

Obradović: "Neka svi razmisle, da li ljudi zaslužuju da gledaju ovakav Partizan"

Sportske.net 24.03.2025
Željko Obradović sada ima najveći zadatak u ovoj sezoni. Ekipa Partizana je prekinula niz od tri uzastopna poraza u svim takmičenjima, i to pobedom protiv poslednjeplasiranog Mornara u AdmiralBet ABA ligi. "Nadam se da će se igrači oporaviti i biti… »
Tajrik jasan: „Nikada ne smete nikoga da potcenite u Evroligi!“

Tajrik jasan: „Nikada ne smete nikoga da potcenite u Evroligi!“

Hot sport 24.03.2025
Nema potcenjivanja rivala! Partizan u utorak od 20.45 igra protiv Albe iz Berlina u okviru 31. kola Evrolige. Pobeda je imperativ, kako bi četa Željka Obradovića nastavila svoju borbu za ulazak u plej-of fazu Evrolige. Nakon današnjeg treninga, za… »
Obradović za SK: Čekali smo da se završi meč… Nedopustivo!

Obradović za SK: Čekali smo da se završi meč… Nedopustivo!

Sport klub 24.03.2025
Partizan sprema meč 31. kola sa Albom, ali je i dalje najveći utisak kako su crno beli izgubili meč sa Anadolu Efesom u 30. kolu. Partizan je imao najlošiji meč sezone i to u najvažnijem trenutku sezone i to je trener Željko Obradović dobro stavio… »
Žoc poslao neobičnu poruku "grobarima"! Počnite da prozivate i mene i igrače, ovo je bilo nenormalno...

Žoc poslao neobičnu poruku "grobarima"! Počnite da prozivate i mene i igrače, ovo je bilo nenormalno...

Dnevnik 24.03.2025
Ovi navijači koji nas prate i podržavaju ne zaslužuju da vide ovu sliku, znam koliko mene poštuju i kako me dočekuju kada izađem. Možda je trenutak da počnu mene da prozivaju, ali i igrače. Nenormalno je kako smo igrali, istakao je Željko… »
Ne brinemo zbog jednog poraza: Partizan dočekuje Albu, Braun siguran u evroligašku pobedu nakon crnog niza

Ne brinemo zbog jednog poraza: Partizan dočekuje Albu, Braun siguran u evroligašku pobedu nakon crnog niza

Dnevnik 24.03.2025
Košarkaši Partizana dočekaće u utorak od 20.45 časova u Beogradskoj areni ekipu Albe u 31. kolu Evrolige. – Očekujem da odigramo čvrsto i pobedimo. Biće to dobra utakmica. Alba igra jako svake sekunde. Spremamo se za utakmicu. Očekujem da… »
"Možda je vreme da navijači počnu da prozivaju mene i igrače": Željko Obradović surovo iskren o igri Partizana

"Možda je vreme da navijači počnu da prozivaju mene i igrače": Željko Obradović surovo iskren o igri Partizana

Mondo 24.03.2025
Željko Obradović je doneo lepe vesti navijačima Partizana, svi igrači su spremni za 31. kolo Evrolige. Ipak, trener crno-belih nije bio zadovoljan izdanjem svog tima, pa je najviše o tome govorio uoči meča sa Albom. Partizan u 31. kolu Evrolige… »
"Ne brinemo previše zbog jednog poraza!" Sterling Braun pred meč Partizan - Alba

"Ne brinemo previše zbog jednog poraza!" Sterling Braun pred meč Partizan - Alba

Košarkaš Partizana Sterling Braun izneo je očekivanja pred meč crno-belih protiv Albe iz Berlina u okviru 31. kola Evrolige. FOTO: I. Marinković Partizan je u prošloj rundi doživeo debakl protiv Efesa, dok je u nedelju uz dosta muka pobedio Mornar… »
Tajrik pred Albu: "Da se pogledamo u ogledalo"

Tajrik pred Albu: "Da se pogledamo u ogledalo"

Sportske.net 24.03.2025
Košarkaši Partizana sutra od 20.45 sati dočekuju Albu u 31. kolu Evrolige. Crno-beli su u lošoj situaciji, vezali su tri poraza u elitnom takmičenju, onaj poslednji od Efesa u Beogradu bio je pravi debakl, pa su na učinku 15-15 i više ništa od… »
Željko Obradović raspametio navijače rečima pred Albu

Željko Obradović raspametio navijače rečima pred Albu

Nova 24.03.2025
Željko Obradović, trener košarkaša Partizana, podelio je najbolje moguće vesti za navijače crno-belih pred utakmicu sa Albom. SOCCERBET – jedino mesto gde ti biraš – i teren i najbolji bonus dobrodošlice. Partizan dočekuje Albu u utorak od… »
Sterling Braun: "Ne brinemo zbog jednog poraza" VIDEO

Sterling Braun: "Ne brinemo zbog jednog poraza" VIDEO

B92 24.03.2025
Košarkaš Partizana Sterling Braun izneo je očekivanja pred meč protiv Albe iz Berlina. Dva tima sastaju se u Beogradskoj areni u utorak od 20.45 u utakmici 31. kola Evrolige. Partizan je u prošloj rundi doživeo debakl protiv Efesa, dok je u nedelju… »
Džons: "Da se pogledamo u ogledalo" VIDEO

Džons: "Da se pogledamo u ogledalo" VIDEO

B92 24.03.2025
Tajrik Džons, košarkaš Partizana, oglasio se pred utakmicu sa Albom u Evroligi. Košarkaši Partizana će u utorak od 20 časova i 45 minuta dočekati Albu u 31. kolu Evrolige. Crno-beli su ove sezone igrali izuzetno energično i požrtvovano u svakoj… »
Koprivica za SK: I dalje imamo šansu da napravimo nešto veliko

Koprivica za SK: I dalje imamo šansu da napravimo nešto veliko

Sport klub 24.03.2025
Košarkaši Partizana su nekako iščupali pobedu u nedelju u Areni protiv davno otpisanog, poslednjeplasiranog Mornara i posle 24. kola zadržali čelnu poziciju u ABA ligi. Koliko je bilo teško odigrati „normalan“ meč posle manje od 48 sati od… »
Partizan jedva pobedio Mornar, crno-beli se spasili u poslednja dva ninuta

Partizan jedva pobedio Mornar, crno-beli se spasili u poslednja dva ninuta

Danas 23.03.2025
Košarkaši Partizana u 24. kolu ABA lige pobedili Mornar, najlošiji tim takmičenja, sa 89:84. (26:18, 14:18, 20:18, 29:30) Gosti su dva minita pre kraja izjednačili trojkom Džamarija Smita (81:81), ali zatim su crno-beli serijom od 5:0 prelomili meč… »

Vesti dana »