Povezane vesti
Mickoski: Protesti demokratsko sredstvo, ali neću dozvoliti uništavanje zemlje
Euronews 24.03.2025
Premijer Severne Makedonije Hristijan Mickoski izjavio je danas da su protesti demokratsko sredstvo za izražavanje nezadovoljstva, ali da neće dozvoliti političkim lešinarima da, koji su protiv VMRO-DPMNE, da unište Makedoniju. "I ja sam nervozan… »
Mickoski: Protesti demokratsko sredstvo, ali neću dozvoliti uništavanje zemlje
RTV 24.03.2025
SKOPLJE - Premijer Severne Makedonije Hristijan Mickoski izjavio je danas da su protesti demokratsko sredstvo za izražavanje nezadovoljstva, ali da neće dozvoliti političkim lešinarima da, koji su protiv VMRO-DPMNE, da unište Makedoniju. "I ja sam… »
Mickoski poručio: Glodari, želite da osvojite poene
B92 24.03.2025
Premijer Severne Makedonije Hristijan Mickoski izjavio je danas da su protesti demokratsko sredstvo za izražavanje nezadovoljstva, ali da neće dozvoliti političkim lešinarima da, koji su protiv VMRO-DPMNE, da unište Makedoniju. "I ja sam nervozan… »
Vesti dana »

Jedno "da" spasilo šest života: Kad mislite da nema nade, sudbina vas demantuje: Desanka i Gavrilo konačno imaju novu šansu (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Vremenska prognoza za ponedeljak, 4. avgust: Danas sveže i oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 5 satijoš 3 povezane

(Foto) crna kosa i plave oči: Ovo je novi dečko Uroša Stanića koji je pun love: Ljubi ga pred svima
Blic pre 5 satijoš 1 povezana