Povezane vesti
"Uglavnom se žalio na ručak, mislim da me je varao": Voditeljka bila u braku sa kolegom, a detaljima iz odnosa šokirala sve
Blic 24.03.2025
Voditeljka Bojana Lazić godinama je bila u braku sa kolegom Žarko Lazićem, sa kojim je dobila sina, a nakon njihovog razvoda šokirala je mnoge detaljima iz tog odnosa. Jednom prilikom Bojana je ispričala šta joj je zamerao bivši suprug, te je navela da… »
"Žalio se na ručak, mislim da me je varao" Voditeljka godinama bila u braku sa glumcem, a nakon razvoda otkrila sve: Milica…
Kurir 24.03.2025
Voditeljka Bojana Lazić bivša je žena glumca i voditelja Žarka Lazića, sa njimn ima i sina, a nakon njihovog razvoda šokirala je mnoge kada je progovorila o detaljima njihovog braka. Jednom prilikom Bojana je ispričala šta joj je zamerao bivši suprug, te… »
Vesti dana »

Na Kosovu odloženo saslušanje predsednika Srpske liste planirano za 18. jun
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Jurij Ušakov: SAD tražile odlaganje razgovora o normalizaciji odnosa sa Rusijom
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Rektor Đokić: Nisam politički protivnik vlasti, ali bih bio počastvovan saradnjom sa studentskom listom
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Adriana je bila moždano mrtva u 6. nedelji trudnoće, održavali je u životu zbog zabrane abortusa: Rodila je sina, a nju će ove nedelje isključiti sa aparata !(foto)
Blic pre 39 minutajoš 1 povezana

Novi dekan Filozofskog fakulteta u Nišu profesor Vladimir Ž. Jovanović
Blic pre 4 satijoš 1 povezana