Povezane vesti

"Uglavnom se žalio na ručak, mislim da me je varao": Voditeljka bila u braku sa kolegom, a detaljima iz odnosa šokirala sve

"Uglavnom se žalio na ručak, mislim da me je varao": Voditeljka bila u braku sa kolegom, a detaljima iz odnosa šokirala sve

Blic 24.03.2025
Voditeljka Bojana Lazić godinama je bila u braku sa kolegom Žarko Lazićem, sa kojim je dobila sina, a nakon njihovog razvoda šokirala je mnoge detaljima iz tog odnosa. Jednom prilikom Bojana je ispričala šta joj je zamerao bivši suprug, te je navela da… »
"Žalio se na ručak, mislim da me je varao" Voditeljka godinama bila u braku sa glumcem, a nakon razvoda otkrila sve: Milica…

"Žalio se na ručak, mislim da me je varao" Voditeljka godinama bila u braku sa glumcem, a nakon razvoda otkrila sve: Milica…

Kurir 24.03.2025
Voditeljka Bojana Lazić bivša je žena glumca i voditelja Žarka Lazića, sa njimn ima i sina, a nakon njihovog razvoda šokirala je mnoge kada je progovorila o detaljima njihovog braka. Jednom prilikom Bojana je ispričala šta joj je zamerao bivši suprug, te… »

Vesti dana »