Повезане вести
Зеленски открио шта се заправо догодило на чувеном састанку са Трампом: "у Белој кући сам бранио..."
Телеграф 24.03.2025
Председник Володимир Зеленски изјавио је данас да је бранио достојанство Украјине током напетог јавног разговора са америчким председником Доналдом Трампом у Белој кући крајем фебруара. "У разговору са Трампом у Белој кући бранио… »
Зеленски проговорио о свађи са Трампом У Белој кући: "Понављао је Путинове дезинформације" (фото)
Курир 24.03.2025
Председник Украјине Володимир Зеленски рекао је да да је бранио достојанство Украјине током непријатног разговора са америчким председником Доналдом Трампом у Белој кући крајем фебруара. - У разговору са Трампом у Белој кући… »
Зеленски: У Белој кући бранио сам достојанство Украјине
Еуроневс 24.03.2025
Председник Володимир Зеленски изјавио је данас да је бранио достојанство Украјине током напетог јавног разговора са америчким председником Доналдом Трампом у Белој кући крајем фебруара. "У разговору са Трампом у Белој кући бранио… »
Вести онлине 24.03.2025
Председник Украјине Владимир Зеленски изјавио је данас да је бранио достојанство Украјине током напетог јавног разговора са америчким председником Доналдом Трампом у Белој кући крајем фебруара. – У разговору са Трампом у Белој… »
НИН 24.03.2025
Вести дана »
Од данас можете пратити цене у продавницама у Србији из фотеље: Ево како
Б92 пре 1 сатјош 27 повезаних
Вучич: Постоје три опције за НИС, 15. јануар крајњи рок за решење
Нови магазин пре 48 минутајош 23 повезане
Општина Власотинце позива грађане да преко државног програма “Свој на своме” уреде имовинска права
Југмедиа пре 2 сатајош 45 повезаних