Повезане вести

Зеленски открио шта се заправо догодило на чувеном састанку са Трампом: "у Белој кући сам бранио..."

Зеленски открио шта се заправо догодило на чувеном састанку са Трампом: "у Белој кући сам бранио..."

Телеграф 24.03.2025
Председник Володимир Зеленски изјавио је данас да је бранио достојанство Украјине током напетог јавног разговора са америчким председником Доналдом Трампом у Белој кући крајем фебруара. "У разговору са Трампом у Белој кући бранио… »
Зеленски проговорио о свађи са Трампом У Белој кући: "Понављао је Путинове дезинформације" (фото)

Зеленски проговорио о свађи са Трампом У Белој кући: "Понављао је Путинове дезинформације" (фото)

Курир 24.03.2025
Председник Украјине Володимир Зеленски рекао је да да је бранио достојанство Украјине током непријатног разговора са америчким председником Доналдом Трампом у Белој кући крајем фебруара. - У разговору са Трампом у Белој кући… »
Зеленски: У Белој кући бранио сам достојанство Украјине

Еуроневс 24.03.2025
Председник Володимир Зеленски изјавио је данас да је бранио достојанство Украјине током напетог јавног разговора са америчким председником Доналдом Трампом у Белој кући крајем фебруара. "У разговору са Трампом у Белој кући бранио… »

Вести онлине 24.03.2025
Председник Украјине Владимир Зеленски изјавио је данас да је бранио достојанство Украјине током напетог јавног разговора са америчким председником Доналдом Трампом у Белој кући крајем фебруара. – У разговору са Трампом у Белој… »

НИН 24.03.2025

Вести дана »