Повезане вести
Зеленски открио шта се заправо догодило на чувеном састанку са Трампом: "у Белој кући сам бранио..."
Телеграф 24.03.2025
Председник Володимир Зеленски изјавио је данас да је бранио достојанство Украјине током напетог јавног разговора са америчким председником Доналдом Трампом у Белој кући крајем фебруара. "У разговору са Трампом у Белој кући бранио… »
Зеленски проговорио о свађи са Трампом У Белој кући: "Понављао је Путинове дезинформације" (фото)
Курир 24.03.2025
Председник Украјине Володимир Зеленски рекао је да да је бранио достојанство Украјине током непријатног разговора са америчким председником Доналдом Трампом у Белој кући крајем фебруара. - У разговору са Трампом у Белој кући… »
Зеленски: У Белој кући бранио сам достојанство Украјине
Еуроневс 24.03.2025
Председник Володимир Зеленски изјавио је данас да је бранио достојанство Украјине током напетог јавног разговора са америчким председником Доналдом Трампом у Белој кући крајем фебруара. "У разговору са Трампом у Белој кући бранио… »
Вести онлине 24.03.2025
Председник Украјине Владимир Зеленски изјавио је данас да је бранио достојанство Украјине током напетог јавног разговора са америчким председником Доналдом Трампом у Белој кући крајем фебруара. – У разговору са Трампом у Белој… »
НИН 24.03.2025
Вести дана »

Зна се до кад ће бити Суво и без кише! Рхмз најавио шок временски преокрет (фото)
Ало пре 1 сатјош 8 повезаних

Од данас лакша отплата кредита за стан! Ево како ће изгледати нове олакшице за измирење дуговања банкама
Блиц пре 1 сатјош 7 повезаних

Београдски водовод: Сутра без воде делови Старог града, Врачара и Сурчина
Бета пре 3 минутајош 5 повезаних

Израелска војска преузела од Црвеног крста још четири тела која је предао Хамас
РТС пре 48 минутајош 7 повезаних