Povezane vesti
Pijanista kod Generalštaba sa „zvučnim zidom“: Ono što su studenti uradili za sve nas, jeste jedan zalog koji ne smemo da…
Danas 24.03.2025
„Probudila se svest ljudi, čuo sam da su danas uhapsili gospođu sa jednim jajetom u kesi. Oni (vlast) su se uplašili i ništa nije relevatno što govore, ne treba da im pridajemo značaj. Ono što su studenti uradili za sve nas, jeste jedan zalog koji ne… »
Pijanista na protest kod Generalštaba doneo „zvučni zid“: Godinama sam sanjao o buđenju svesti
N1 Info 24.03.2025
“Probudila se svest ljudi, čuo sam da su danas uhapsili gospođu sa jednim jajetom u kesi. Oni (vlast) su se uplašili i ništa nije relevatno što govore, ne treba da im pridajemo značaj. Ono što su studenti uradili za sve nas, jeste jedan zalog koji ne… »
Pijanista na protest kod Generalštaba doneo „zvučni zid“ VIDEO
Nova 24.03.2025
“Probudila se svest ljudi, čuo sam da su danas uhapsili gospođu sa jednim jajetom u kesi. Oni (vlast) su se uplašili i ništa nije relevatno što govore, ne treba da im pridajemo značaj. Ono što su studenti uradili za sve nas, jeste jedan zalog koji ne… »
Vesti dana »
Iranci srušili moćni američki avion?! Oglasio se i Modžtaba Hamenei, poslao brutalnu poruku Amerikancima
Mondo pre 3 satajoš 30 povezanih
Četvoro mrtvih i petoro povređenih u sudaru voza i školskog autobusa u Belgiji
Beta pre 36 minutajoš 23 povezane
Stabilno i toplo vreme u Srbiji sa visokim temperaturama i upozorenjima na UV zračenje
Naslovi.ai pre 1 satjoš 24 povezane
Političari o Mićunoviću: Večiti borac za demokratiju, slobodno i pravedno društvo
Insajder pre 35 minutajoš 47 povezanih