Povezane vesti
Pijanista kod Generalštaba sa „zvučnim zidom“: Ono što su studenti uradili za sve nas, jeste jedan zalog koji ne smemo da…
Danas 24.03.2025
„Probudila se svest ljudi, čuo sam da su danas uhapsili gospođu sa jednim jajetom u kesi. Oni (vlast) su se uplašili i ništa nije relevatno što govore, ne treba da im pridajemo značaj. Ono što su studenti uradili za sve nas, jeste jedan zalog koji ne… »
Pijanista na protest kod Generalštaba doneo „zvučni zid“: Godinama sam sanjao o buđenju svesti
N1 Info 24.03.2025
“Probudila se svest ljudi, čuo sam da su danas uhapsili gospođu sa jednim jajetom u kesi. Oni (vlast) su se uplašili i ništa nije relevatno što govore, ne treba da im pridajemo značaj. Ono što su studenti uradili za sve nas, jeste jedan zalog koji ne… »
Pijanista na protest kod Generalštaba doneo „zvučni zid“ VIDEO
Nova 24.03.2025
“Probudila se svest ljudi, čuo sam da su danas uhapsili gospođu sa jednim jajetom u kesi. Oni (vlast) su se uplašili i ništa nije relevatno što govore, ne treba da im pridajemo značaj. Ono što su studenti uradili za sve nas, jeste jedan zalog koji ne… »
Vesti dana »
Na sastanku Operativnog tima za EU sa Kopmanom o preseku stanja i rokovima
RTV pre 1 satjoš 25 povezanih
Glamočić predstavio mere za zaštitu domaćih proizvođača: Uvodi se oznaka „100% iz Srbije“, obavezni ugovori i nove kontrole uvoza
RINA pre 12 minutajoš 26 povezanih
Oduzeli mu vozačku u Bosni, pa drugu kupio u Novom Pazaru za 650 evra: Srbin „pao“ na ulasku u Crnu Goru zbog lažnih isprava (foto)
IndeksOnline pre 37 minutajoš 24 povezane
Snežana Đurišić pevala "Vidovdan" usred Zagreba, a sad progovorila o krivičnim prijavama: "Žao mi je, to je moje"
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih