Повезане вести

Трамп побеснео због новог портрета, тражи да га одмах скину: "Погледајте Обаму, а онда погледајте мене"

Трамп побеснео због новог портрета, тражи да га одмах скину: "Погледајте Обаму, а онда погледајте мене"

Телеграф 24.03.2025
Амерички председник Доналд Трамп напао је уметницу која је насликала његов портрет који је изложен у Сенату државе Колорадо. Сматра да је портрет "неласкав". Од демократског гувернера Џареда Полиса Трамп захтева да уклони… »
Трамп тражи да уклоне његов портрета из капитола: "Најгори је икада направљен" (фото/видео)

Трамп тражи да уклоне његов портрета из капитола: "Најгори је икада направљен" (фото/видео)

Блиц 24.03.2025
Амерички председник Доналд Трамп затражио је да се уклони његов портрет у Капитолу америчке савезне државе Колорадо, наводећи да је "заиста најгори" икада урађен. Трамп је написао на својој друштвеној мрежи Трутх Социал да је… »
(Фото) не свиђа му се портрет, тражи да се уклони Трамп незадовољан уметничким делом на ком је представљен, оптужио уметницу…

(Фото) не свиђа му се портрет, тражи да се уклони Трамп незадовољан уметничким делом на ком је представљен, оптужио уметницу…

Дневник 24.03.2025
ВАШИНГТОН: Амерички председник Доналд Трамп затражио је да се уклони његов портрет у Капитолу америчке савезне државе Колорадо, наводећи да је "заиста најгори" икада урађен. Трамп је написао на својој друштвеној мрежи Трутх… »
"Погледајте Обаму, а погледајте онда мене": Трамп побеснео као никад пре, о овој слици бруји планета (Фото)

"Погледајте Обаму, а погледајте онда мене": Трамп побеснео као никад пре, о овој слици бруји планета (Фото)

Мондо 24.03.2025
Доналд Трамп је побеснео када је видео свој портрет који је изложен у Сенату државе Колорадо. Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп побеснео је када је видео свој портрет који је изложен у Сенату државе Колорадо… »
"Погледајте Обаму, а погледајте мене!" Трамп запенио као никад до сада, па поделио слику која је "непримерена" - звали су ме…

"Погледајте Обаму, а погледајте мене!" Трамп запенио као никад до сада, па поделио слику која је "непримерена" - звали су ме…

Курир 24.03.2025
Амерички председник Доналд Трамп поделио је своје незадовољство портретом који је насликан у његово част а који је изложен у Сенату државе Колорадо. Свој портрет је упоредио са портретом његовог колеге Барака Обаме, а потом… »

Вести дана »