Повезане вести
Трамп побеснео због новог портрета, тражи да га одмах скину: "Погледајте Обаму, а онда погледајте мене"
Телеграф 24.03.2025
Амерички председник Доналд Трамп напао је уметницу која је насликала његов портрет који је изложен у Сенату државе Колорадо. Сматра да је портрет "неласкав". Од демократског гувернера Џареда Полиса Трамп захтева да уклони… »
Трамп тражи да уклоне његов портрета из капитола: "Најгори је икада направљен" (фото/видео)
Блиц 24.03.2025
Амерички председник Доналд Трамп затражио је да се уклони његов портрет у Капитолу америчке савезне државе Колорадо, наводећи да је "заиста најгори" икада урађен. Трамп је написао на својој друштвеној мрежи Трутх Социал да је… »
(Фото) не свиђа му се портрет, тражи да се уклони Трамп незадовољан уметничким делом на ком је представљен, оптужио уметницу…
Дневник 24.03.2025
ВАШИНГТОН: Амерички председник Доналд Трамп затражио је да се уклони његов портрет у Капитолу америчке савезне државе Колорадо, наводећи да је "заиста најгори" икада урађен. Трамп је написао на својој друштвеној мрежи Трутх… »
"Погледајте Обаму, а погледајте онда мене": Трамп побеснео као никад пре, о овој слици бруји планета (Фото)
Мондо 24.03.2025
Доналд Трамп је побеснео када је видео свој портрет који је изложен у Сенату државе Колорадо. Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп побеснео је када је видео свој портрет који је изложен у Сенату државе Колорадо… »
"Погледајте Обаму, а погледајте мене!" Трамп запенио као никад до сада, па поделио слику која је "непримерена" - звали су ме…
Курир 24.03.2025
Амерички председник Доналд Трамп поделио је своје незадовољство портретом који је насликан у његово част а који је изложен у Сенату државе Колорадо. Свој портрет је упоредио са портретом његовог колеге Барака Обаме, а потом… »
Вести дана »

Данас летњи дан, а сутра драстична промена: Ови делови Србије први ће бити на удару пљускова са грмљавином
Мондо пре 13 минутајош 17 повезаних

АП: Све већи протести постављају до сад највећу претњу српском популистичком председнику
Бета пре 1 сатјош 6 повезаних

ИНТЕРВЈУ Здравко Понош: Мирис из ауспуха тенкова не може да прикрије задах умирућег режима. Вучић је политички мртвац
Нова пре 2 сатајош 6 повезаних