Povezane vesti
Tramp pobesneo zbog novog portreta, traži da ga odmah skinu: "Pogledajte Obamu, a onda pogledajte mene"
Telegraf 24.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp napao je umetnicu koja je naslikala njegov portret koji je izložen u Senatu države Kolorado. Smatra da je portret "nelaskav". Od demokratskog guvernera Džareda Polisa Tramp zahteva da ukloni umetnine koje vise uz… »
Tramp traži da uklone njegov portreta iz kapitola: "Najgori je ikada napravljen" (foto/video)
Blic 24.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp zatražio je da se ukloni njegov portret u Kapitolu američke savezne države Kolorado, navodeći da je "zaista najgori" ikada urađen. Tramp je napisao na svojoj društvenoj mreži Truth Social da je zatražio od… »
(Foto) ne sviđa mu se portret, traži da se ukloni Tramp nezadovoljan umetničkim delom na kom je predstavljen, optužio…
Dnevnik 24.03.2025
VAŠINGTON: Američki predsednik Donald Tramp zatražio je da se ukloni njegov portret u Kapitolu američke savezne države Kolorado, navodeći da je "zaista najgori" ikada urađen. Tramp je napisao na svojoj društvenoj mreži Truth Social da je… »
"Pogledajte Obamu, a pogledajte onda mene": Tramp pobesneo kao nikad pre, o ovoj slici bruji planeta (Foto)
Mondo 24.03.2025
Donald Tramp je pobesneo kada je video svoj portret koji je izložen u Senatu države Kolorado. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp pobesneo je kada je video svoj portret koji je izložen u Senatu države Kolorado. Osuo je javno… »
"Pogledajte Obamu, a pogledajte mene!" Tramp zapenio kao nikad do sada, pa podelio sliku koja je "neprimerena" - zvali su me…
Kurir 24.03.2025
Američki predsednik Donald Tramp podelio je svoje nezadovoljstvo portretom koji je naslikan u njegovo čast a koji je izložen u Senatu države Kolorado. Svoj portret je uporedio sa portretom njegovog kolege Baraka Obame, a potom osuo paljbu na umetnicu… »
Vesti dana »

Brnabić: Nacrt izmena Zakona o biračkom spisku u skladu sa preporukama ODIHR-a
RTS pre 5 minutajoš 22 povezane

Kreni-Promeni: EK podržala propali projekat Jadar koji se neće desiti u Srbiji
Beta pre 2 satajoš 49 povezanih

Studenti u blokadi i građani krenuli do zgrade Predsedništva u znak podrške napadnutom kolegi
Novi magazin pre 10 minutajoš 11 povezanih

Protest studenata u Nišu zbog prebijanja kolege sa Pravnog fakulteta u Beogradu
Južne vesti pre 2 satajoš 8 povezanih

Uhapšen muškarac optužen za nasilničko ponašanje na koncertu Beogradskog sindikata: Kesama punim farbe gađao posetioce koncerta
Nedeljnik pre 7 satijoš 17 povezanih