Povezane vesti

Inicijativa Pobunjeni univerzitet traži ostavku Zagorke Dolovac

Nedeljnik 24.03.2025
Inicijativa „Pobunjeni univerzitet“ je večeras izrazila „duboko nezadovoljstvo“ radom vrhovnog javnog tužioca Zagorke Dolovac, povodom utvrđivanja odgovornosti za pad nadstrešnice novosadske železničke stanice i pogibiju 16 osoba, te zatražila njenu… »

Radio 021 24.03.2025
Inicijativa "Pobunjeni univerzitet" je "duboko nezadovoljna radom vrhovnog javnog tužioca povodom utvrđivanja odgovornosti za pad nadstrešnice i pogibiju 16 osoba" i traži ostavku Zagorke Dolovac. Ta inicijativa zaposlenih u visokom školstvu i nauci… »
Četiri meseca ćutanja: Pobunjeni univerzitet traži ostavku Zagorke Dolovac

Četiri meseca ćutanja: Pobunjeni univerzitet traži ostavku Zagorke Dolovac

Vreme 24.03.2025
Neformalno udruženje Pobunjeni univerzitet, koje čine zaposleni na visokoškolskim ustanovama i naučnim institutima, optužuje Zagorku Dolovac za opstrukciju rada tužilaštva i zaštitu političkih interesa. Zbog toga zahtevaju njenu hitnu ostavku. Neformalno… »
Zaposleni u visokom školstvu okupljeni u inicijativi Pobunjeni univerzitet, zahtevaju ostavku Zagorke Dolovac

Zaposleni u visokom školstvu okupljeni u inicijativi Pobunjeni univerzitet, zahtevaju ostavku Zagorke Dolovac

Moj Novi Sad 24.03.2025
Inicijativa Pobunjeni univerzitet zahteva ostavku Vrhovnog javnog tužioca Srbije Zagorke Dolovac, zbog neadekvatnog vršenja nadležnosti i opstrukcije rada tužilaštva. – Mi, zaposleni na visokoškolskim ustanovama i naučnim institutima okupljeni u okviru… »
Pobunjeni univerzitet zahteva ostavku Zagorke Dolovac

Pobunjeni univerzitet zahteva ostavku Zagorke Dolovac

Novi magazin 24.03.2025
Inicijativa Pobunjeni univerzitet zahteva ostavku Vrhovnog javnog tužioca Srbije Zagorke Dolovac, zbog neadekvatnog vršenja nadležnosti i opstrukcije rada tužilaštva. „Mi, zaposleni na visokoškolskim ustanovama i naučnim institutima okupljeni u okviru… »
Pobunjeni Univerzitet zahteva ostavku Zagorke Dolovac

Pobunjeni Univerzitet zahteva ostavku Zagorke Dolovac

Nova 24.03.2025
Inicijativa Pobunjeni Univerzitet zahteva ostavku Vrhovnog javnog tužioca Republike Srbije Zagorke Dolovac, zbog neadekvatnog vršenja nadležnosti i opstrukcije rada tužilaštva. „Mi, zaposleni na visokoškolskim ustanovama i naučnim institutima okupljeni u… »

Vesti dana »