Povezane vesti
Inicijativa Pobunjeni univerzitet traži ostavku Zagorke Dolovac
Nedeljnik 24.03.2025
Inicijativa „Pobunjeni univerzitet“ je večeras izrazila „duboko nezadovoljstvo“ radom vrhovnog javnog tužioca Zagorke Dolovac, povodom utvrđivanja odgovornosti za pad nadstrešnice novosadske železničke stanice i pogibiju 16 osoba, te zatražila njenu… »
Inicijativa Pobunjeni univerzitet traži ostavku Zagorke Dolovac
Radio 021 24.03.2025
Inicijativa "Pobunjeni univerzitet" je "duboko nezadovoljna radom vrhovnog javnog tužioca povodom utvrđivanja odgovornosti za pad nadstrešnice i pogibiju 16 osoba" i traži ostavku Zagorke Dolovac. Ta inicijativa zaposlenih u visokom školstvu i nauci… »
Četiri meseca ćutanja: Pobunjeni univerzitet traži ostavku Zagorke Dolovac
Vreme 24.03.2025
Neformalno udruženje Pobunjeni univerzitet, koje čine zaposleni na visokoškolskim ustanovama i naučnim institutima, optužuje Zagorku Dolovac za opstrukciju rada tužilaštva i zaštitu političkih interesa. Zbog toga zahtevaju njenu hitnu ostavku. Neformalno… »
Zaposleni u visokom školstvu okupljeni u inicijativi Pobunjeni univerzitet, zahtevaju ostavku Zagorke Dolovac
Moj Novi Sad 24.03.2025
Inicijativa Pobunjeni univerzitet zahteva ostavku Vrhovnog javnog tužioca Srbije Zagorke Dolovac, zbog neadekvatnog vršenja nadležnosti i opstrukcije rada tužilaštva. – Mi, zaposleni na visokoškolskim ustanovama i naučnim institutima okupljeni u okviru… »
Pobunjeni univerzitet zahteva ostavku Zagorke Dolovac
Novi magazin 24.03.2025
Inicijativa Pobunjeni univerzitet zahteva ostavku Vrhovnog javnog tužioca Srbije Zagorke Dolovac, zbog neadekvatnog vršenja nadležnosti i opstrukcije rada tužilaštva. „Mi, zaposleni na visokoškolskim ustanovama i naučnim institutima okupljeni u okviru… »
Pobunjeni Univerzitet zahteva ostavku Zagorke Dolovac
Nova 24.03.2025
Inicijativa Pobunjeni Univerzitet zahteva ostavku Vrhovnog javnog tužioca Republike Srbije Zagorke Dolovac, zbog neadekvatnog vršenja nadležnosti i opstrukcije rada tužilaštva. „Mi, zaposleni na visokoškolskim ustanovama i naučnim institutima okupljeni u… »
Vesti dana »

Košarkaši Srbije oborili rekord protiv Kipra – ovakva dominacija nikad pre nije viđena
Nova pre 6 minutajoš 38 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i zahtevi za učešćem Zelenskog
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 62 povezane

Asfalt se topi u ovom srpskom gradu: Ovde je danas najtoplije, evo koliko stepeni je izmereno
Telegraf pre 3 satajoš 51 povezana

Osumnjičeni za ubistva u Gnjilanu viđen u društvu Osmani, Kurtija i Haradinaja
Politika pre 1 satjoš 19 povezanih