Повезане вести

Петра Дивац први пут о најболнијој теми: Биолошкој мајци рекла бих само једно

Петра Дивац први пут о најболнијој теми: Биолошкој мајци рекла бих само једно

Стори 25.03.2025
Петра Дивац ћерка је Владета и Ане Дивац, који су јој, како каже, већ са три године објаснили да је усвојена, али је од својих биолошких синова никад нису одвајали. Љубав коју је у својој породици добила неизмерна је, а о жељи… »
Водитељка Тамара Раонић усред емисије поручила: "Неморално је градити срећу на туђој несрећи!" Психотерапеуткиња брани…

Водитељка Тамара Раонић усред емисије поручила: "Неморално је градити срећу на туђој несрећи!" Психотерапеуткиња брани…

Блиц 25.03.2025
У емисији „Даме са херцом“, која се вечерас од 22 сата емитује на Блиц телевизији, каналу 117, дошло је до сукоба мишљења између водитељке Тамаре Раонић и психотерапеуткиње др Александре Дамјановић. Емисија теме јесте… »
"Усвојили су те да би то лепо изгледало у новинама": Петра Дивац открила како су је вређали вршњаци у Србији

"Усвојили су те да би то лепо изгледало у новинама": Петра Дивац открила како су је вређали вршњаци у Србији

Мондо 25.03.2025
Петра Дивац о тренутку када је заплакала у школи јер су јој остала деца причала о разлозима зашто је усвојена. Петра Дивац, ћерка Снежане и Владе Дивца, неколико пута до сада је говорила на тему усвајања. У једној емисији је… »
(Видео) "коментар да сам ја црна овца у породици је први булинг": Петра Дивац признаје да је плакала: "Говорили су да су ме…

(Видео) "коментар да сам ја црна овца у породици је први булинг": Петра Дивац признаје да је плакала: "Говорили су да су ме…

Блиц 24.03.2025
Петра Дивац, ћерка Влада и Ане Дивац гошћа је емисије "На терапији са Славицм Ђукић Дејановић". О томе када је први пут доживела вршњачко насиље и то зато што је усвојена отворено говори пред камерама Блиц телевизије, вечерас… »
(Видео) "имала сам три, четири године када ми је објаснила да сам усвојена": Петра Дивац је видела мајку која доји: "Питала…

(Видео) "имала сам три, четири године када ми је објаснила да сам усвојена": Петра Дивац је видела мајку која доји: "Питала…

Блиц 24.03.2025
"Ја сам Петра Дивац и ја сам усвојена", каже на самом почетку гошћа емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" која се емитује понедељком у 22 сата само на Блиц телевизији на каналу 117. Петра Дивац у емисији "На терапији… »
(Видео) "прво што бих рекла мајци која ме је родила је хвала што није прекинула трудноћу": Петра Дивац је имала жељу да…

(Видео) "прво што бих рекла мајци која ме је родила је хвала што није прекинула трудноћу": Петра Дивац је имала жељу да…

Блиц 24.03.2025
Петра Дивац је постала члан породице Дивац када је имала шест месеци. Данас је захвална својој биолошкој мајци о чему отворено говори у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" која се емитује само на Блиц телевизији на… »

Вести дана »