Povezane vesti
Petra Divac prvi put o najbolnijoj temi: Biološkoj majci rekla bih samo jedno
Story 25.03.2025
Petra Divac ćerka je Vladeta i Ane Divac, koji su joj, kako kaže, već sa tri godine objasnili da je usvojena, ali je od svojih bioloških sinova nikad nisu odvajali. Ljubav koju je u svojoj porodici dobila neizmerna je, a o želji da upozna biološku majku… »
Voditeljka Tamara Raonić usred emisije poručila: "Nemoralno je graditi sreću na tuđoj nesreći!" Psihoterapeutkinja brani…
Blic 25.03.2025
U emisiji „Dame sa hercom“, koja se večeras od 22 sata emituje na Blic televiziji, kanalu 117, došlo je do sukoba mišljenja između voditeljke Tamare Raonić i psihoterapeutkinje dr Aleksandre Damjanović. Emisija teme jeste zavisnost od sadržaja za… »
"Usvojili su te da bi to lepo izgledalo u novinama": Petra Divac otkrila kako su je vređali vršnjaci u Srbiji
Mondo 25.03.2025
Petra Divac o trenutku kada je zaplakala u školi jer su joj ostala deca pričala o razlozima zašto je usvojena. Petra Divac, ćerka Snežane i Vlade Divca, nekoliko puta do sada je govorila na temu usvajanja. U jednoj emisiji je pričala o tome šta bi rekla… »
(Video) "komentar da sam ja crna ovca u porodici je prvi buling": Petra Divac priznaje da je plakala: "Govorili su da su me…
Blic 24.03.2025
Petra Divac, ćerka Vlada i Ane Divac gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicm Đukić Dejanović". O tome kada je prvi put doživela vršnjačko nasilje i to zato što je usvojena otvoreno govori pred kamerama Blic televizije, večeras, u ponedeljak u 22 sata… »
(Video) "imala sam tri, četiri godine kada mi je objasnila da sam usvojena": Petra Divac je videla majku koja doji: "Pitala…
Blic 24.03.2025
"Ja sam Petra Divac i ja sam usvojena", kaže na samom početku gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje ponedeljkom u 22 sata samo na Blic televiziji na kanalu 117. Petra Divac u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić… »
(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da…
Blic 24.03.2025
Petra Divac je postala član porodice Divac kada je imala šest meseci. Danas je zahvalna svojoj biološkoj majci o čemu otvoreno govori u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo na Blic televiziji na kanalu 117 u ponedeljak… »
Vesti dana »
Sudar pri sletanju u Njujorku: Avion Er Kanade teško oštećen, dve osobe poginule
Insajder pre 1 satjoš 25 povezanih
Tramp udvostručio broj marinaca u Persijskom zalivu: Kreće invazija na ključno iransko ostrvo
B92 pre 28 minutajoš 18 povezanih
Počinje prijava za lokalna lična dokumenta za Srbe koji žive ili rade na KiM
Euronews pre 17 minutajoš 15 povezanih