Povezane vesti
Petra Divac prvi put o najbolnijoj temi: Biološkoj majci rekla bih samo jedno
Story 25.03.2025
Petra Divac ćerka je Vladeta i Ane Divac, koji su joj, kako kaže, već sa tri godine objasnili da je usvojena, ali je od svojih bioloških sinova nikad nisu odvajali. Ljubav koju je u svojoj porodici dobila neizmerna je, a o želji da upozna biološku majku… »
Voditeljka Tamara Raonić usred emisije poručila: "Nemoralno je graditi sreću na tuđoj nesreći!" Psihoterapeutkinja brani…
Blic 25.03.2025
U emisiji „Dame sa hercom“, koja se večeras od 22 sata emituje na Blic televiziji, kanalu 117, došlo je do sukoba mišljenja između voditeljke Tamare Raonić i psihoterapeutkinje dr Aleksandre Damjanović. Emisija teme jeste zavisnost od sadržaja za… »
"Usvojili su te da bi to lepo izgledalo u novinama": Petra Divac otkrila kako su je vređali vršnjaci u Srbiji
Mondo 25.03.2025
Petra Divac o trenutku kada je zaplakala u školi jer su joj ostala deca pričala o razlozima zašto je usvojena. Petra Divac, ćerka Snežane i Vlade Divca, nekoliko puta do sada je govorila na temu usvajanja. U jednoj emisiji je pričala o tome šta bi rekla… »
(Video) "komentar da sam ja crna ovca u porodici je prvi buling": Petra Divac priznaje da je plakala: "Govorili su da su me…
Blic 24.03.2025
Petra Divac, ćerka Vlada i Ane Divac gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicm Đukić Dejanović". O tome kada je prvi put doživela vršnjačko nasilje i to zato što je usvojena otvoreno govori pred kamerama Blic televizije, večeras, u ponedeljak u 22 sata… »
(Video) "imala sam tri, četiri godine kada mi je objasnila da sam usvojena": Petra Divac je videla majku koja doji: "Pitala…
Blic 24.03.2025
"Ja sam Petra Divac i ja sam usvojena", kaže na samom početku gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje ponedeljkom u 22 sata samo na Blic televiziji na kanalu 117. Petra Divac u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić… »
(Video) "prvo što bih rekla majci koja me je rodila je hvala što nije prekinula trudnoću": Petra Divac je imala želju da…
Blic 24.03.2025
Petra Divac je postala član porodice Divac kada je imala šest meseci. Danas je zahvalna svojoj biološkoj majci o čemu otvoreno govori u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo na Blic televiziji na kanalu 117 u ponedeljak… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 30. jul: Promenljivo oblačno, mestimično s kišom
Mondo pre 1 satjoš 7 povezanih

Uživo zemljotres jačine 8,8 rihtera pogodio Rusiju Uzbuna zbog cunamija širom Pacifika evakuacije u Americi i Japanu: "Očekujte razorne talase" (video)
Blic pre 23 minutajoš 8 povezanih

Demonstranti na adresi vesića i vučevića! U Kraljevu razbijeni prozori na prostorijama SNS, policiju gađaju flašama: U Beogradu protest ispred Pionirskog parka (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Netanjahu osudio Starmerovu nameru da Britanija prizna državu Palestinu: "Sutra će biti pretnja njima"
Blic pre 5 satijoš 3 povezane