Povezane vesti
Strašna životna priča ćerke kompozitora najvećih hitova: "Silovalo me je više njih, snaja me je tukla do krvi dok mi je…
Kurir 25.03.2025
Olga Jovičić, ćerka legendarnog kompozitora Mikija Jovičića, tvorca brojnih hitova narodne muzike, ispričala je stravičnu životnu priču o detinjstvu i torturikoju je doživela posle očeve smrti. Jovičić je sarađivao sa najvećim zvezdama sa… »
"Uhvatila sam udatu kućnu prijateljicu i brata u intimnom trenutku, bila je 20 godina starija" Ćerka tekstopisca otkrila kroz…
Blic 25.03.2025
Ćerka tekstopisca Mikija Jovičića, Olga Jovičić, zatekla je brata i 20 godina stariju kućnu prijateljicu u intimnom izdanju, a nakon toga je usledio pakao. Olga Jovičić jednom prilikom podelila je teško životnom iskustvo kroz koje je prošla… »
Doživela grupno silovanje u 16, brat i snaja je tukli do krvi: Ispovest ćerke tvorca folk hitova izaziva jezu
Mondo 25.03.2025
Olga Jovičić, ćerka legendarnog kompozitora Mikija Jovičića, tvorca brojnih hitova narodne muzike, ispričala je stravičnu životnu priču o detinjstvu i torturi koju je doživela posle očeve smrti. Miki je imao troje dece - sina Zorana i ćerku… »
Vesti dana »

Ovo je spisak 30 raskrsnica koje će danas biti blokirane od 18 do 19 sati
Moj Novi Sad pre 5 minutajoš 9 povezanih

Novi Sad: Mladiću koji se suprotstavio huliganima u Futogu godinu dana kućnog pritvora
Novi magazin pre 1 satjoš 15 povezanih