Povezane vesti
Zašto je Drejper ustao protiv Đokovića? Kad vidite ko mu je otac i čime se bavi, sve će biti jasno
Mondo 25.03.2025
Novak Đoković je odlučio da ustane protiv teniskih moćnika i pokrenuo je tužbu, ali ne podržavaju ga baš sve kolege. Recimo, Džek Drejper je izrazito protiv, možda baš zbog svog oca. Novak Đoković se već godinama bori protiv teniskih moćnika i pokrenuo… »
Brutalno udario na Novaka Đokovića! Kreće najveći sukob u istoriji tenisa
Večernje novosti 25.03.2025
NEMA mira u belom sportu. Foto: Profimedia Od trenutka kada je Jnaik Siner bio dopingovan više se priča o onome što nema puno veze sa terenom, već stvarima izvan istog. Dugo tinja rat na relaciji PTPA organizacija i ATP, ali poslednjih dana je pojačanog… »
"Ovo je moj brutalno iskren odgovor Novaku": Bilo je pitanje dana, na pomolu najveći sukob u tenisu
Mondo 25.03.2025
Džek Drejper ustao protiv tužbe Novaka Đokovića i stao u zaštitu ATP organizacije. Čekaju nas veliki sukobi u tenisu. Srpski teniser Novak Đoković pokrenuo je sa svojim sindikatom PTPA tužbu protiv ATP organizacije, nezadovoljan načinom na koji su… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 27 minutajoš 61 povezana

Direktor Beogradskih elektrana: Grejanje od oktobra skuplje za nešto više od šest odsto
Politika pre 1 satjoš 20 povezanih

Turska se poigravala sa Grčkom: Atamanovi puleni lako do finala
Euronews pre 13 minutajoš 34 povezane

U Nišu ovog vikenda drugi „protest protiv blokada“: SNS organizovano poziva članove i traži potvrdu učešća
Danas pre 10 satijoš 13 povezanih