Повезане вести

Шарићев брат каже да није крив, тужилац тражи да се Лазаревићу забрани адвокатура: Пресуда 14. априла

Шарићев брат каже да није крив, тужилац тражи да се Лазаревићу забрани адвокатура: Пресуда 14. априла

Телеграф 25.03.2025
У Специјалном суду у Београду данас је за 14. април заказана пресуда припадницима групе Дарка Шарића, који се оптужницом терете за више кривичних дела међу којима и за планирање убиства и дискредитација сведока сарадника Небојше… »
Пресуда припадницима Шарићеве групе 14. априла

НИН 25.03.2025
У Специјалном суду у Београду данас је за 14. април заказана пресуда припадницима групе Дарка Шарића, који се оптужницом терете за више кривичних дела међу којима и за планирање убиства и дискредитацију сведока сарадника Небојше… »
"Ја сам на оптужници само зато што сам брат Дарка Шарића": Душко изнео завршну реч у Специјалном суду

"Ја сам на оптужници само зато што сам брат Дарка Шарића": Душко изнео завршну реч у Специјалном суду

Мондо 25.03.2025
Душко Шарић је изнео завршне речи на суђењу у Специјалном суду. Душко Шарић, млађи брат Дарка Шарића који је обухваћен оптужницом Јавног тужилаштва за организовани криминал којом му се на терет ставља да је чувао новац брата и… »

РТВ 25.03.2025
БЕОГРАД - У Специјалном суду у Београду данас је за 14. април заказана пресуда припадницима групе Дарка Шарића, који се оптужницом терете за више кривичних дела међу којима и за планирање убиства и дискредитацију сведока… »
„Ја сам на оптужници само зато што сам рођени брат Дарка Шарића“: Завршне речи у поступку за планирање убиства Небојше…

„Ја сам на оптужници само зато што сам рођени брат Дарка Шарића“: Завршне речи у поступку за планирање убиства Небојше…

Нова 25.03.2025
Душко Шарић, млађи брат Дарка Шарића који је обухваћен оптужницом Јавног тужилаштва за организовани криминал којом му се на терет ставља да је чувао новац брата и прослеђивао полицајцима који су обухваћени оптужницом за… »
Оптужен сам само зато што сам брат Дарка Шарића, хвала богу на таквом брату: За реч се после Душка, јавио и он!

Оптужен сам само зато што сам брат Дарка Шарића, хвала богу на таквом брату: За реч се после Душка, јавио и он!

Курир 25.03.2025
Душко Шарић, млађи брат Дарка Шарића који је обухваћен оптужницом Јавног тужилаштва за организовани криминал којом му се на терет ставља да је чувао новац брата и прослеђивао полицајцима који су обухваћени оптужницом за… »

Вести дана »