Povezane vesti
„U Vučiću se bore dva čoveka – jedan koji bi da razgovara, a drugi koji bi da ih sve zgazi“
Nova 25.03.2025
Urednik portala Nova.rs Vojislav Milovančević ocenio je u Novom danu da predsednik Srbije Aleksandra Vučić od kako traju studentski protesti šalje dvojeke i oprečne poruke. "Jedna je, vi ste moji neprijatelji, a onda kaže mi treba da razgovaramo. Sad… »
Milovančević: U Vučiću se bore dva čoveka – jedan koji bi da razgovara, a drugi koji bi da ih sve zgazi
N1 Info 25.03.2025
Urednik portala Nova.rs Vojislav Milovančević ocenio je u Novom danu da predsednik Srbije Aleksandra Vučić od kako traju studentski protesti šalje dvojeke i oprečne poruke. "Jedna je, vi ste moji neprijatelji, a onda kaže mi treba da razgovaramo. Sad… »
Vesti dana »
Direktor Opšte bolnice Čačak podneo ostavku posle smrti devojčice: Oglasilo se Ministarstvo zdravlja
B92 pre 1 satjoš 22 povezane
Vremenska prognoza za sredu, 11. februar: Danas toplije, ali vetrovito
Serbian News Media pre 5 satijoš 25 povezanih
Poljoprivrednici iz Čačka i Kraljeva blokirali Ibarsku magistralu, mlekari u Kniću prosuli 5.000 litara mleka
Newsmax Balkans pre 27 minutajoš 17 povezanih
Važno obaveštenje za sve Beograđane: Za Sretenje se menja red vožnje, evo kako će saobraćati javni prevoz
Mondo pre 26 minutajoš 22 povezane