Povezane vesti
„U Vučiću se bore dva čoveka – jedan koji bi da razgovara, a drugi koji bi da ih sve zgazi“
Nova 25.03.2025
Urednik portala Nova.rs Vojislav Milovančević ocenio je u Novom danu da predsednik Srbije Aleksandra Vučić od kako traju studentski protesti šalje dvojeke i oprečne poruke. "Jedna je, vi ste moji neprijatelji, a onda kaže mi treba da razgovaramo. Sad… »
Milovančević: U Vučiću se bore dva čoveka – jedan koji bi da razgovara, a drugi koji bi da ih sve zgazi
N1 Info 25.03.2025
Urednik portala Nova.rs Vojislav Milovančević ocenio je u Novom danu da predsednik Srbije Aleksandra Vučić od kako traju studentski protesti šalje dvojeke i oprečne poruke. "Jedna je, vi ste moji neprijatelji, a onda kaže mi treba da razgovaramo. Sad… »
Vesti dana »
"Bole nas deca Valjeva koja su prebijana na ulicama": Nakon dočeka studenata održan veliki protest
N1 Info pre 19 minutajoš 38 povezanih
Trobojke, trubači i narodna nošnja: Skupovi protiv blokada u tri grada, premijer Macut iz Požarevca: "Ne smemo da pravimo podele među ljudima" (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 39 povezanih
"Tramp izmišlja novi rat": Predsednik Venecuele optužio SAD zbog slanja nosača aviona u Karipsko more
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih