Povezane vesti
„U mene su pucali iz dva pištolja“: Radnik obezbeđenja „Brauna“ koji je teško ranjen na vratima kluba opisao kobnu noć…
Nova 25.03.2025
Bivši radnik obezbeđenja u klubu "Stefan Braun" Miro Čuljković, koji je teško ranjen pre tri godine na svom radnom mestu, kazao je juče u Višem sudu u Beogradu da su tada u njega pucali Aleksandar Šćepanović i Slavoljub Trajković. Za pokušaj njegovog… »
"Uperio mi je pištolj u glavu": Ranjeni pripadnik obezbeđenja kluba Stefan Braun optužio ove ljude za pokušaj ubistva…
Blic 25.03.2025
Bivši radnik obezbeđenja u klubu "Stefan Braun" M. Č., koji je teško ranjen pre tri godine na svom radnom mestu, kazao je juče u Višem sudu u Beogradu da su tada u njega pucali Aleksandar Šćepanović i Slavoljub Trajković. Za pokušaj njegovog teškog… »
"Jesam li vas ja upucao?" Ranjeni pripadnik obezbeđenja kluba Stefan Braun svedočio u sudu: Uperio mi je pištolj u glavu…
Kurir 25.03.2025
Bivši radnik obezbeđenja u klubu "Stefan Braun" M. Č., koji je teško ranjen pre tri godine na svom radnom mestu, kazao je juče u Višem sudu u Beogradu da su tada u njega pucali Aleksandar Šćepanović i Slavoljub Trajković. Za pokušaj njegovog teškog… »
Vesti dana »

Protesti u Nišu i Sremskoj Mitrovici: Demonstranti se okupili ispred sc "Pinki" i hale "Čair"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Učenici iz Srbije osvojili pet medalja na olimpijadi iz astronomije i astrofizike u Mumbaju
Danas pre 5 satijoš 1 povezana