Povezane vesti
„U mene su pucali iz dva pištolja“: Radnik obezbeđenja „Brauna“ koji je teško ranjen na vratima kluba opisao kobnu noć…
Nova 25.03.2025
Bivši radnik obezbeđenja u klubu "Stefan Braun" Miro Čuljković, koji je teško ranjen pre tri godine na svom radnom mestu, kazao je juče u Višem sudu u Beogradu da su tada u njega pucali Aleksandar Šćepanović i Slavoljub Trajković. Za pokušaj njegovog… »
"Uperio mi je pištolj u glavu": Ranjeni pripadnik obezbeđenja kluba Stefan Braun optužio ove ljude za pokušaj ubistva…
Blic 25.03.2025
Bivši radnik obezbeđenja u klubu "Stefan Braun" M. Č., koji je teško ranjen pre tri godine na svom radnom mestu, kazao je juče u Višem sudu u Beogradu da su tada u njega pucali Aleksandar Šćepanović i Slavoljub Trajković. Za pokušaj njegovog teškog… »
"Jesam li vas ja upucao?" Ranjeni pripadnik obezbeđenja kluba Stefan Braun svedočio u sudu: Uperio mi je pištolj u glavu…
Kurir 25.03.2025
Bivši radnik obezbeđenja u klubu "Stefan Braun" M. Č., koji je teško ranjen pre tri godine na svom radnom mestu, kazao je juče u Višem sudu u Beogradu da su tada u njega pucali Aleksandar Šćepanović i Slavoljub Trajković. Za pokušaj njegovog teškog… »
Vesti dana »
Bocan-Harčenko o NATO bombardovanju: "Agresija 1999. srušila međunarodno pravo, na Bliskom istoku vidimo posledice"
Dnevnik pre 55 minutajoš 52 povezane
Iran ismeva Trampa zbog predloga o zajedničkom upravljanju Moreuzom! Pogledajte fotografiju koju je Teheran objavio (video, foto)
Kurir pre 21 minutajoš 59 povezanih
Oglasio se Stanivuković nakon puštanja iz pritvora! Ovo su njegove prve reči na slobodi (foto)
Kurir pre 3 satajoš 30 povezanih