Povezane vesti
Kako je avion završio u Savi kod Progara? Vlasnik tvrdi da je spao sa veza: „Sam se odvezao, 10 ljudi ga je jurilo niz reku“…
Nova 25.03.2025
Neimenovani vasnik hidroaviona "cesna 206", nakon što je ta letelica pre dva dana završila u Savi kod Progara, u razgovoru za "Blic" tvrdi da se avion odvezao, tačnije spao sa veza, i nastavio da pluta rekom. „Hidroavion se sam odvezao, bio je parkiran… »
Misterija pada aviona u Beogradu: Oglasio se vlasnik i otkrio novu stranu priče: "Nas 10 ga je jurilo..."
Blic 25.03.2025
Prema najnovijim saznanjima "Blica", hidroavion "cesna 206" koji je, kako su preneli mediji, pre dva dana "pao" u Savu u naselju Progar kod Surčina, zapravo se odvezao i nastavio dalje da "pluta" sam niz reku. Vlasnik hidroavion za "Blic" tvrdi da se… »
"10 Ga je ljudi jurilo niz reku" Razrešena misterija drame sa cesnom kod Surčina: Avion nije pao, vlasnik kaže da se sve ovako…
Kurir 25.03.2025
Hidroavion " cesna 206" koji je, kako su preneli mediji, pre dva dana "pao" u Savu u naselju Progar kod Surčina, zapravo se odvezao i nastavio dalje da "pluta" sam niz reku. Vlasnik hidroaviona tvrdi da se hidroavion sam odvezao, tačnije spao sa veza… »
"Sam je spao sa veza, 10 ljudi ga je jurilo niz reku": Oglasio se vlasnik aviona koji je upao u Savu
Mondo 25.03.2025
Vlasnik hidroaviona tvrdi da se hidroavion sam odvezao, tačnije spao sa veza. Prema najnovijim saznanjima, hidroavion "cesna 206" koji je, kako su preneli mediji, pre dva dana "pao" u Savu u naselju Progar kod Surčina, zapravo se odvezao i nastavio dalje… »
Vesti dana »

VIDEO: Policija, uz primenu sile, uvela odbornike u Gradsku skupštinu, stigla dopuna Dnevnog reda
Moj Novi Sad pre 3 minutajoš 26 povezanih

Tramp demantovao Makronovu izjavu o razlogu odlaska iz Kanade
Euronews pre 23 minutajoš 28 povezanih

Rat u Ukrajini: Tokom noći oboreno 147 ukrajinskih dronova - Napad na Kijev
Večernje novosti pre 18 minutajoš 22 povezane

Tramp ranije napustio samit G7 zbog nagoveštaja o intenziviranju sukoba između Izraela i Irana
Insajder pre 1 satjoš 37 povezanih