Povezane vesti

Vučić: Srbija posvećena putu ka Evropskoj uniji

Vučić: Srbija posvećena putu ka Evropskoj uniji

RTK 25.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras povodom napada na poznate ličnosti koje su podržale Srpsku naprednu stranku, kao i na tenisera Janka Tipsarevića da mu je žao svih hrabrih ljudi koji moraju da trpe teror agresivnih ljudi koji nemaju… »
EU: Ne stojimo iza protesta u Srbiji, mogli bi da budu tema sastanka Vučića i Fon der Lajen

EU: Ne stojimo iza protesta u Srbiji, mogli bi da budu tema sastanka Vučića i Fon der Lajen

Radio sto plus 25.03.2025
“Mi svakako ne stojimo iza protesta, ali protesti i ono što je dovelo do nezadovoljstva građana mogu da bude tema razgovora sa predsednikom Vučićem”, rekla je Pinjo novinarima u Briselu, upitana da li se slaže sa tvrdnjama predsednika Srbije da Zapad… »
Vučić: FSB dolazi u Srbiju za dva, tri dana

Vučić: FSB dolazi u Srbiju za dva, tri dana

Sputnik 25.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Srbija ništa ne krije i da je spremna sve da pokaže i da dokaže da upotrebe zvučnog topa na protestima 15. marta nije bilo i najavio da ruski FSB dolazi za dva-tri dana, da se nada da će američki… »
Vučić: U Briselu sam rekao da zvučnog topa nije bilo, spremni smo da se to proveri

Vučić: U Briselu sam rekao da zvučnog topa nije bilo, spremni smo da se to proveri

IndeksOnline 25.03.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Briselu, posle radne večere sa predsednikom Evropskog saveta Antoniom Koštom i predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen, da su razgovarali o strateškom putu Srbije ka EU, kao i o situaciji u… »
Evropska unija tvrdi da ne stoji iza protesta u Srbiji

Evropska unija tvrdi da ne stoji iza protesta u Srbiji

Na pitanje da li radnu večeru Vučića sa predsednicom Evropske komisije Ursulom Fon der Lajen i predsednikom Evropskog saveta Antoniom Koštom treba tumačiti kao podršku Evropske unije predsedniku Srbije, Pinjo je kazala da će sastanak “biti prilika da se… »
EU:Ne stojimo iza protesta u Srbiji, mogli bi da budu tema sastanka Vučića i Fon der Lajen

EU:Ne stojimo iza protesta u Srbiji, mogli bi da budu tema sastanka Vučića i Fon der Lajen

“Mi svakako ne stojimo iza protesta, ali protesti i ono što je dovelo do nezadovoljstva građana mogu da bude tema razgovora sa predsednikom Vučićem”, rekla je Pinjo novinarima u Briselu, upitana da li se slaže sa tvrdnjama predsednika Srbije da Zapad… »

Vesti dana »