Povezane vesti
"Ja kao Srbin i predsednik Srbije osećam ponos zato što znam odgovore" Vučić postavio pitanja nad kojima svako treba da se…
Kurir 25.03.2025
BEOGRAD - Moramo jasno, bez odlaganja, da odgovorimo na čitav niz pitanja. Ja kao Srbin i kao predsednik Srbije osećam ponos zato što znam odgovore. Znam da će pobediti Srbija!, poručio je predsednik države Aleksandar Vučić naglasivši da je među… »
"Znam da će pobediti Srbija": Vučić: Ja kao Srbin i kao predsednik Srbije osećam ponos zato što znam odgovore (video)
Blic 25.03.2025
Predsednik Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu video snimak sa sinoćnjeg obeležavanja 26. godišnjice NATO bombardovanja na aerodromu „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović” u Batajnici. - Moramo jasno, bez odlaganja, da odgovorimo na čitav… »
Vesti dana »
Rusi PRODAJU UDEO u NIS! Na pomolu rešenje krize u snabdevanju energentima za Srbiju
Alo pre 1 satjoš 57 povezanih
Anomalija u Evroligi: Asvel završio meč bez dvocifrenih košarkaša
Euronews pre 18 minutajoš 34 povezane
Prošireni rektorski kolegijum Univerziteta u Beogradu: Osnovanje Fakulteta srpskih studija opasan presedan, odluka doneta na nelegitiman i pravno upitan način
Nova pre 3 satajoš 26 povezanih
Šef UN za ljudska prava rekao da je šokiran ruskim napadom u Ukrajini
Serbian News Media pre 1 satjoš 30 povezanih
Gvadalahara i Monterej biće domaćini interkontinentalnog baraža za Svetsko prvenstvo
RTS pre 1 satjoš 39 povezanih