Povezane vesti
Matijas Lesor progovorio o najtežoj povredi u karijeri: Pogledao sam u nogu i shvatio da je sezona gotova
Mondo 25.03.2025
Matijas Lesor detaljno je govorio o teškoj povredi koju je doživeo 19. decembra u evroligaškom meču protiv Baskonije. Bivši centar Partizana Matijas Lesor sredinom decembra doživeo je strašnu povredu zbog koje duže vremena odsustvuje sa terena. U… »
Lesor otvoreno o teškim trenucima u karijeri: "Ako mi se plače, zadržavam to za sebe"
B92 25.03.2025
Matijas Lesor zbog povrede koje je doživeo tokom utakmice protiv Baskonije ostala je u sećanju mnogim navijačima Panatinaikosa. Bivši centar Partizana je van terena već nekih tri meseca, a u razgovoru za klupski sajt je otkrio da nije želeo da bude iznet… »
Vesti dana »
Bebi Dol otkrila detalje ugovora: Ušla u Elitu 10 nakon dugogodišnje ilegale: "Brinula sam o roditeljima"
Blic pre 35 minutajoš 34 povezane
Putin sa Vitkofom i Kušnerom: Moskvi odgovara saradnja sa Vašingtonom, Ukrajina smanjila napade
Beta pre 35 minutajoš 23 povezane
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 3 satajoš 30 povezanih
Prajd u Beogradu: Četvrt veka borbe za ravnopravnost, završena šetnja, žurka u parku Manjež, manji incident kod Narodne skupštine, intervenisala policija
Blic pre 3 satajoš 37 povezanih
Zelenski se oglasio posle Putinove odluke: "Nećemo udarati na Moskvu do ponedeljka"
Telegraf pre 5 satijoš 27 povezanih