Povezane vesti
U Ateljeu 212 počele probe autorskog projekta Borisa Liješevića “Moje pozorište”
Danas 25.03.2025
U Ateljeu 212 počele su probe autorskog projekta Borisa Liješevića. “Nakon nekoliko vrlo uspešnih saradnji koje je pozorište Atelje 212 ostvarilo sa rediteljem Borisom Liješevićem, a opet na tragu nekih od prethodnih njegovih predstava u ovoj kući… »
Atelje 212 započeo probu autorskog projekta "Moje pozorište"
NIN 25.03.2025
U pozorištu Atelje 212 u Beogradu počeli smo sa probama autorskog projekta Borisa Liješevića. Nakon nekoliko vrlo uspešnih saradnji koje je pozorište Atelje 212 ostvarilo sa rediteljem Borisom Liješevićem, a opet na tragu nekih od prethodnih njegovih… »
Nova predstava u Ateljeu 212: Boris Liješević i "Moje pozorište"
B92 25.03.2025
U pozorištu Atelje 212 u Beogradu započete su probe autorskog projekta Borisa Liješevića. Nakon nekoliko vrlo uspešnih saradnji koje je pozorište Atelje 212 ostvarilo sa rediteljem Borisom Liješevićem, a opet na tragu nekih od prethodnih njegovih… »
Prva proba predstave "Moje pozorište" u Ateljeu 212
Telegraf 25.03.2025
U pozorištu Atelje 212 u Beogradu počeli smo sa probama autorskog projekta Borisa Liješevića. Nakon nekoliko vrlo uspešnih saradnji koje je pozorište Atelje 212 ostvarilo sa rediteljem Borisom Liješevićem, a opet na tragu nekih od prethodnih njegovih… »
Vesti dana »

Burna sednica Skupštine Novog Sada: Policija intervenisala, potisnula okupljene na blokadi
NIN pre 56 minutajoš 34 povezane

BLOG UŽIVO „Jedan čovek, jedna funkcija, iza njega pacijenti u bolu“: Studenti podnose krivičnu prijavu protiv Vučića zbog 4 krivična dela
Nova pre 21 minutajoš 13 povezanih

Novi Sad: Opozicija i gradonačelnik oprečno o blokadi skupštine i izborima za mesne zajednice
Beta pre 11 minutajoš 14 povezanih

BLOG UŽIVO Haos u Novom Sadu od sinoć: Policija batinala građane i studente. Vlast pod pritiskom menja dnevni red sednice
Nova pre 21 minutajoš 21 povezana