Povezane vesti
U Ateljeu 212 počele probe autorskog projekta Borisa Liješevića “Moje pozorište”
Danas 25.03.2025
U Ateljeu 212 počele su probe autorskog projekta Borisa Liješevića. “Nakon nekoliko vrlo uspešnih saradnji koje je pozorište Atelje 212 ostvarilo sa rediteljem Borisom Liješevićem, a opet na tragu nekih od prethodnih njegovih predstava u ovoj kući… »
Atelje 212 započeo probu autorskog projekta "Moje pozorište"
NIN 25.03.2025
U pozorištu Atelje 212 u Beogradu počeli smo sa probama autorskog projekta Borisa Liješevića. Nakon nekoliko vrlo uspešnih saradnji koje je pozorište Atelje 212 ostvarilo sa rediteljem Borisom Liješevićem, a opet na tragu nekih od prethodnih njegovih… »
Nova predstava u Ateljeu 212: Boris Liješević i "Moje pozorište"
B92 25.03.2025
U pozorištu Atelje 212 u Beogradu započete su probe autorskog projekta Borisa Liješevića. Nakon nekoliko vrlo uspešnih saradnji koje je pozorište Atelje 212 ostvarilo sa rediteljem Borisom Liješevićem, a opet na tragu nekih od prethodnih njegovih… »
Prva proba predstave "Moje pozorište" u Ateljeu 212
Telegraf 25.03.2025
U pozorištu Atelje 212 u Beogradu počeli smo sa probama autorskog projekta Borisa Liješevića. Nakon nekoliko vrlo uspešnih saradnji koje je pozorište Atelje 212 ostvarilo sa rediteljem Borisom Liješevićem, a opet na tragu nekih od prethodnih njegovih… »
Vesti dana »
Posle prolećnog dana, popodne i uveče promena vremena: Zahlađenje, u nižim krajevima kiša, na planinama sneg
N1 Info pre 10 minutajoš 12 povezanih
Č-u-d-o! Ne postoji druga reč da se opiše šta je Nikola Jokić uradio protekle noći: Au, kakve brojke
Kurir pre 20 minutajoš 14 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB Vašington tvrdi da su razgovori sa Iranom u toku; Teheran poručuje da su dobili plan, ali da nema pregovora
RTV pre 1 satjoš 6 povezanih
Na današnji dan, 26. mart: Rođen Tenesi Vilijams, umrli Taško Načić, Slađana Milošević...
N1 Info pre 1 satjoš 3 povezane