Povezane vesti
U Ateljeu 212 počele probe autorskog projekta Borisa Liješevića “Moje pozorište”
Danas 25.03.2025
U Ateljeu 212 počele su probe autorskog projekta Borisa Liješevića. “Nakon nekoliko vrlo uspešnih saradnji koje je pozorište Atelje 212 ostvarilo sa rediteljem Borisom Liješevićem, a opet na tragu nekih od prethodnih njegovih predstava u ovoj kući… »
Atelje 212 započeo probu autorskog projekta "Moje pozorište"
NIN 25.03.2025
U pozorištu Atelje 212 u Beogradu počeli smo sa probama autorskog projekta Borisa Liješevića. Nakon nekoliko vrlo uspešnih saradnji koje je pozorište Atelje 212 ostvarilo sa rediteljem Borisom Liješevićem, a opet na tragu nekih od prethodnih njegovih… »
Nova predstava u Ateljeu 212: Boris Liješević i "Moje pozorište"
B92 25.03.2025
U pozorištu Atelje 212 u Beogradu započete su probe autorskog projekta Borisa Liješevića. Nakon nekoliko vrlo uspešnih saradnji koje je pozorište Atelje 212 ostvarilo sa rediteljem Borisom Liješevićem, a opet na tragu nekih od prethodnih njegovih… »
Prva proba predstave "Moje pozorište" u Ateljeu 212
Telegraf 25.03.2025
U pozorištu Atelje 212 u Beogradu počeli smo sa probama autorskog projekta Borisa Liješevića. Nakon nekoliko vrlo uspešnih saradnji koje je pozorište Atelje 212 ostvarilo sa rediteljem Borisom Liješevićem, a opet na tragu nekih od prethodnih njegovih… »
Vesti dana »

Vučić o hapšenjima: Zašto glavni potpisnik nije uhapšen?
Serbian News Media pre 1 satjoš 48 povezanih

RHMZ izdao upozorenje na vremenske nepogode - kada i gde se prvo očekuju
N1 Info pre 2 satajoš 44 povezane

Ovo je SMS prevara u Srbiji koja cilja vozače, ne nasedajte: Možete izgubiti više od onoga čime u poruci prete
Telegraf pre 42 minutajoš 12 povezanih

Tramp naredio raspoređivanje nuklearnih podmornica zbog pretnji Medvedeva i eskalacije sukoba u Ukrajini
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 24 povezane