Povezane vesti

U Ateljeu 212 počele probe autorskog projekta Borisa Liješevića “Moje pozorište”

U Ateljeu 212 počele probe autorskog projekta Borisa Liješevića “Moje pozorište”

Danas 25.03.2025
U Ateljeu 212 počele su probe autorskog projekta Borisa Liješevića. “Nakon nekoliko vrlo uspešnih saradnji koje je pozorište Atelje 212 ostvarilo sa rediteljem Borisom Liješevićem, a opet na tragu nekih od prethodnih njegovih predstava u ovoj kući… »
Atelje 212 započeo probu autorskog projekta "Moje pozorište"

Atelje 212 započeo probu autorskog projekta "Moje pozorište"

NIN 25.03.2025
U pozorištu Atelje 212 u Beogradu počeli smo sa probama autorskog projekta Borisa Liješevića. Nakon nekoliko vrlo uspešnih saradnji koje je pozorište Atelje 212 ostvarilo sa rediteljem Borisom Liješevićem, a opet na tragu nekih od prethodnih njegovih… »
Nova predstava u Ateljeu 212: Boris Liješević i "Moje pozorište"

Nova predstava u Ateljeu 212: Boris Liješević i "Moje pozorište"

B92 25.03.2025
U pozorištu Atelje 212 u Beogradu započete su probe autorskog projekta Borisa Liješevića. Nakon nekoliko vrlo uspešnih saradnji koje je pozorište Atelje 212 ostvarilo sa rediteljem Borisom Liješevićem, a opet na tragu nekih od prethodnih njegovih… »
Prva proba predstave "Moje pozorište" u Ateljeu 212

Prva proba predstave "Moje pozorište" u Ateljeu 212

Telegraf 25.03.2025
U pozorištu Atelje 212 u Beogradu počeli smo sa probama autorskog projekta Borisa Liješevića. Nakon nekoliko vrlo uspešnih saradnji koje je pozorište Atelje 212 ostvarilo sa rediteljem Borisom Liješevićem, a opet na tragu nekih od prethodnih njegovih… »

Vesti dana »