Povezane vesti
Lena Čolak se Ugojila 22 kilograma! Pevačica zatrudnela, pa potpuno promenila izgled: Nikada se nisam osećala ovako lepo i…
Kurir 25.03.2025
Pevačica Lena Čolak, koja se proslavila učešćem u „ Zvezdama Granda“, uživa u trudnoći. Pevačica je sa svojim pratiocima otkrila kroz šta prolazi, ali i kakve promene je donelo drugo stanje. - Ugojila sam se 22 kilograma. Zvuči mnogo, ali nije. Nikada se… »
"Ugojila sam se 22 kilograma": Bivša Brenina snajka o trudnoći: "Kad u vama kucaju dva srca"
Blic 25.03.2025
Pevačica Lena Čolak, koja se proslavila učešćem u „Zvezdama Granda", uživa u trudnoći, a sad je otkrila i koliko je drugo stanje promenilo. Lena je sa svojim pratiocima otkrila kroz šta prolazi, ali i kakve promene je donelo drugo stanje. -Ugojila sam se… »
Vesti dana »
Studenti iz Novog Sada radikalizuju borbu: Pozivaju na bojkot nastave i proteste, pozvali kolege iz Beograda, Niša i Kragujevca da im se pridruže (VIDEO)
Danas pre 4 minutajoš 42 povezane
Da li se spremaju nove blokade fakulteta posle policijskog nasilja na Filozofskom? Studenti za Nova.rs otkrivaju šta su im naredni koraci
Nova pre 4 minutajoš 32 povezane
Tramp počeo od Srbije, njegov zet pokazao "novu gazu"! Ovo je generalni plan, "divno parče zemlje" kao iz naučnofantastičnih filmova "Oni ovo grade za 3 godine"
Kurir pre 5 minutajoš 78 povezanih
Đedović Handanović: Srbija kupuje pet odsto akcija NIS od Mađara
RTV Novi Pazar pre 4 satijoš 30 povezanih
Sednica Skupštine Srbije: Poslanici postavili pitanja o stanju u prosveti, kulturi i EPS
Newsmax Balkans pre 30 minutajoš 24 povezane