Povezane vesti
Popadić: Doći ću do svake kuće u opštini Prijepolje, hoću da znam kako ljudi žive, moliću sve u državi da nam pomognu da…
PP media 25.03.2025
Prijepolje – Predsednik opštine Prijepolje odlučan je da u toku svog mandata dođe do svake kuće i svakog meštanina na teritoriji ove opštine. Foto: A.Rovčanin „To činim svaki dan i nastaviću jer hoću da znam kakav je put do svake kuće, u kakavom su… »
Popadić: Doći ću do svake kuće u opštini Prijepolje, hoću da znam kako ljudi žive, moliću sve u državi da nam pomognu da…
Glas Zapadne Srbije 25.03.2025
„To činim svaki dan i nastaviću jer hoću da znam kakav je put do svake kuće, u kakavom su pojedini stanovnici zdravstvenom stanju i na koji način možemo da im pomognemo, jer to je naša dužnost i obaveza”, rekao je Popadić. On je istakao da su za Jabuku… »
Vesti dana »
Advokati i opozicija o ponašanju policije kod Banovine: Teška krivična dela pripadnika MUP-a
In medija pre 3 satajoš 48 povezanih
Poznato kada će padati sneg: Oglasio se RHMZ, već pljušti ledena kiša, pogledajte radarske snimke (Foto)
Mondo pre 1 satjoš 67 povezanih
Gledali su svojim očima kako gori simbol Zagreba! Očevidac ispričao horor scenu: Čuo sam udar groma i video da gori sve
Alo pre 4 satijoš 61 povezana