Povezane vesti
Ovo su mojoj ćerki tražili da nacrta, to je bio glavni zadatak: Evo kako izgleda test za đaka prvaka u Srbiji
Telegraf 25.03.2025
"Nacrtaj svoju porodicu" Prijave za upis budućih đaka prvaka su počele, a polako se bliži i momenat kada će krenuti i sam upis čiji je sastavni deo nešto čega se brojni roditelji pribojavaju - testiranje. Da li ima razloga za tim pitali smo nekoliko mama… »
Kako izgleda test za đaka prvaka Evo šta kažu majke: Ovo su mojoj ćerki tražili da nacrta, to je bio glavni zadatak!
Kurir 25.03.2025
Prijave za upis budućih đaka prvaka su počele, a polako se bliži i momenat kada će krenuti i sam upis čiji je sastavni deo nešto čega se brojni roditelji pribojavaju - testiranje. Nijedan test nije isti, ali to takođe dosta zavisi od same škole i… »
Vesti dana »
Blokadi proizvođača mleka u Mrčajevcima pridružili se povrtari iz Zablaća
Morava info pre 59 minutajoš 46 povezanih
TOK vodi istagu protiv četiri osobe zbog veće količine droge, oružja i eksplozivnih naprava
N1 Info pre 3 satajoš 36 povezanih
Platio operaciju krajnika zbog hrkanja, pa umro "Sve je bilo u redu, a onda je naglo iskrvario": Slučaj smrti gastarbajtera (38) u bolnici u Čačku
Blic pre 1 satjoš 60 povezanih
Novi snimak izletanja tramvaja iz šina u Sarajevu: Mladić poginuo, maloletnoj devojci amputirana noga (video)
Mondo pre 24 minutajoš 22 povezane