Povezane vesti
Ovo su mojoj ćerki tražili da nacrta, to je bio glavni zadatak: Evo kako izgleda test za đaka prvaka u Srbiji
Telegraf 25.03.2025
"Nacrtaj svoju porodicu" Prijave za upis budućih đaka prvaka su počele, a polako se bliži i momenat kada će krenuti i sam upis čiji je sastavni deo nešto čega se brojni roditelji pribojavaju - testiranje. Da li ima razloga za tim pitali smo nekoliko mama… »
Kako izgleda test za đaka prvaka Evo šta kažu majke: Ovo su mojoj ćerki tražili da nacrta, to je bio glavni zadatak!
Kurir 25.03.2025
Prijave za upis budućih đaka prvaka su počele, a polako se bliži i momenat kada će krenuti i sam upis čiji je sastavni deo nešto čega se brojni roditelji pribojavaju - testiranje. Nijedan test nije isti, ali to takođe dosta zavisi od same škole i… »
Vesti dana »

Uhapšena žena (50) u Obrenovcu: Policija izvršila pretres 2 poslovna objekta i privela osumnjičenu - zaplenjeno 239 paklica cigareta i skoro 9 kila duvana
Kurir pre 1 satjoš 4 povezane

Vučević na osnivačkoj sednici Fondacije eparhije osečkopoljske i baranjske (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

U nesreći kod Sremske Mitrovice dve osobe poginule, jedna preminula u bolnici, 39 povređenih zadržano na lečenju
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Ana Trišić Babić biće predložena za v.d. predsednicu Republike Srpske
Telegraf pre 4 satijoš 3 povezane