Povezane vesti

"Primetio sam da mi je sve teže!" nekadašnji "stub odbrane" Totenhema završava karijeru

"Primetio sam da mi je sve teže!" nekadašnji "stub odbrane" Totenhema završava karijeru

Večernje novosti 25.03.2025
Dugogodišnji sada već bivši reprezentativac Belgije i stub odbrane Totenhema, Jan Vertongen, odlučio je da na kraju ove sezone završi karijeru. Foto: EPA-EFE/WILL OLIVER Belgijski fudbaler Jan Vertongen saopštio je danas da će na kraju sezone završiti… »
Simbol reprezentacije Belgije najavio kraj karijere

Simbol reprezentacije Belgije najavio kraj karijere

Sportske.net 25.03.2025
Belgijski fudbaler Jan Vertongen saopštio je danas da će na kraju sezone završiti karijeru. "Primetio sam da mi je sve teže da se fizički pripremim za treninge i utakmice i da se pokažem kao fudbaler kakav želim da budem. Ne samo prema navijačima i… »
Legendarni defanzivac završava karijeru

Legendarni defanzivac završava karijeru

Nova 25.03.2025
Belgijski fudbaler Jan Vertongen saopštio je u utorak da će na kraju sezone završiti karijeru. „Primetio sam da mi je sve teže da se fizički pripremim za treninge i utakmice i da se pokažem kao fudbaler kakav želim da budem. Ne samo prema navijačima i… »
Kraj: Vertongen završava karijeru

Kraj: Vertongen završava karijeru

B92 25.03.2025
Belgijski fudbaler Jan Vertongen saopštio je da će na kraju sezone završiti karijeru. Vertongen se prošle godine povukao iz reprezentacije Belgije čiji je rekorder po broju nastupa sa 157 utakmica. Za državni tim postigao je 10 golova i osvojio treće… »
Vertongenu dosta fudbala

Vertongenu dosta fudbala

Sportski žurnal 25.03.2025
„Sve teže se fizički pripremam za treninge i utakmice”. Kapiten Anderlehta Jan Vertongen (37) saopštio je da će na kraju sezone završiti igračku karijeru. - Postalo mi je jasno u poslednjih nekoliko nedelja da će ovo da budu moje poslednje utakmice… »
Kraj! Legenda holandskog fudbala, čovek koji je 157 puta igrao za reprezentaciju, završava karijeru

Kraj! Legenda holandskog fudbala, čovek koji je 157 puta igrao za reprezentaciju, završava karijeru

Večernje novosti 25.03.2025
Kraj jedne ere... FOTO: Tanjug/AP Kapiten fudbalskog kluba Anderleht Jan Vertongen saopštio je danas da će po okončanju aktuelne sezone da završi igračku karijeru. "Postalo mi je jasno u poslednjih nekoliko nedelja da će ovo da budu moje poslednje… »

Vesti dana »