Повезане вести

Наташа Нинковић је одбила славног режисера: Покушао да је понизи усред Београда и то овом реченицом

Наташа Нинковић је одбила славног режисера: Покушао да је понизи усред Београда и то овом реченицом

Мондо 25.03.2025
Оливеру није било јасно шта Наташу привлачи у Београду, па је одбила Холивуд, али убрзо је схватио о чему је реч. Једна од најлепших српских глумица, Наташа Нинковић, открила је једном приликом да је "прокоцкала" шансу за… »
"Усред Скадарлије ми је шапнуо једно" Наташа Нинковић одбила понуду холивудског режисера: "Стално ме је питао шта је овде…

"Усред Скадарлије ми је шапнуо једно" Наташа Нинковић одбила понуду холивудског режисера: "Стално ме је питао шта је овде…

Курир 25.03.2025
Глумица Наташа Нинковић пре неколико година поделила је интригантну причу о свом искуству са Холивудом и разлозима због којих није наставила каријеру у америчкој филмској индустрији. У разговору за портал "ПулсОнлине.рс"… »
"Усред скадарлије ми је шапнуо једно": Наташа Нинковић одбила понуду холивудског режисера : "Стално ме је питао шта је овде…

"Усред скадарлије ми је шапнуо једно": Наташа Нинковић одбила понуду холивудског режисера : "Стално ме је питао шта је овде…

Блиц 25.03.2025
Глумица Наташа Нинковић је имала шансу да успе и у Холивуду, а својевремено је открила због чега није дошло до тога. - Убрзо по завршетку студија, Сергеј Трифуновић с којим сам играла у представи „Укроћена горопад” у Народном… »

Вести дана »