Povezane vesti

Nataša Ninković je odbila slavnog režisera: Pokušao da je ponizi usred Beograda i to ovom rečenicom

Nataša Ninković je odbila slavnog režisera: Pokušao da je ponizi usred Beograda i to ovom rečenicom

Mondo 25.03.2025
Oliveru nije bilo jasno šta Natašu privlači u Beogradu, pa je odbila Holivud, ali ubrzo je shvatio o čemu je reč. Jedna od najlepših srpskih glumica, Nataša Ninković, otkrila je jednom prilikom da je "prokockala" šansu za Holivud, a potom priznala kako… »
"Usred Skadarlije mi je šapnuo jedno" Nataša Ninković odbila ponudu holivudskog režisera: "Stalno me je pitao šta je ovde…

"Usred Skadarlije mi je šapnuo jedno" Nataša Ninković odbila ponudu holivudskog režisera: "Stalno me je pitao šta je ovde…

Kurir 25.03.2025
Glumica Nataša Ninković pre nekoliko godina podelila je intrigantnu priču o svom iskustvu sa Holivudom i razlozima zbog kojih nije nastavila karijeru u američkoj filmskoj industriji. U razgovoru za portal "PulsOnline.rs", osvrnula se na ključne trenutke… »
"Usred skadarlije mi je šapnuo jedno": Nataša Ninković odbila ponudu holivudskog režisera : "Stalno me je pitao šta je ovde…

"Usred skadarlije mi je šapnuo jedno": Nataša Ninković odbila ponudu holivudskog režisera : "Stalno me je pitao šta je ovde…

Blic 25.03.2025
Glumica Nataša Ninković je imala šansu da uspe i u Holivudu, a svojevremeno je otkrila zbog čega nije došlo do toga. - Ubrzo po završetku studija, Sergej Trifunović s kojim sam igrala u predstavi „Ukroćena goropad” u Narodnom pozorištu u Beogradu… »

Vesti dana »