Povezane vesti
"Ja ne zaboravljam" Grk koji je odbio da učestvuje u NATO napadu na SRJ poslao moćnu poruku Srbima
Telegraf 25.03.2025
Grk Marinos Ricudis, nekadašnji oficir ratne mornarice, koji je osuđen na zatvorsku kaznu jer je odbio da učestvuje u NATO napadu na našu zemlju, oglasio se moćnom porukom na godišnjicu bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije! - Ja ne zaboravljam -… »
"Ja ne zaboravljam" Grk koji je odbio da učestvuje u NATO bombardovanju SRJ poslao moćnu poruku Srbima
Kurir 25.03.2025
Grk Marinos Ricudis, nekadašnji oficir ratne mornarice, koji je osuđen na zatvorsku kaznu jer je odbio da učestvuje u NATO napadu na našu zemlju, oglasio se moćnom porukom na godišnjicu bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije! - Ja ne zaboravljam -… »
Vesti dana »
Hitno se oglasio RHMZ! U ove delove Srbije popodne stiže nevreme: Zna se tačan dan kada stiže pravi obrt
Blic pre 55 minutajoš 26 povezanih
Prajd 2026: 'Ima mesta za sve nas' - borba koja traje četvrt veka
BBC News pre 4 satijoš 18 povezanih
Kraj emitovanja emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem na televiziji Nova S
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 13 povezanih
Uživo: Rat u Ukrajini - Najmanje 5 osoba poginulo, još 5 povređeno u napadima Ukrajine na samoproglašenu LNR
Euronews pre 0 minutajoš 42 povezane
Komemoracija Ratku Mladiću: U Domu Vojske u Beogradu okupila se porodica i prijatelji (foto)
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih