Povezane vesti
"Ja ne zaboravljam" Grk koji je odbio da učestvuje u NATO napadu na SRJ poslao moćnu poruku Srbima
Telegraf 25.03.2025
Grk Marinos Ricudis, nekadašnji oficir ratne mornarice, koji je osuđen na zatvorsku kaznu jer je odbio da učestvuje u NATO napadu na našu zemlju, oglasio se moćnom porukom na godišnjicu bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije! - Ja ne zaboravljam -… »
"Ja ne zaboravljam" Grk koji je odbio da učestvuje u NATO bombardovanju SRJ poslao moćnu poruku Srbima
Kurir 25.03.2025
Grk Marinos Ricudis, nekadašnji oficir ratne mornarice, koji je osuđen na zatvorsku kaznu jer je odbio da učestvuje u NATO napadu na našu zemlju, oglasio se moćnom porukom na godišnjicu bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije! - Ja ne zaboravljam -… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Iran i SAD postigli dogovor o uslovnom dvonedeljnom primirju i deblokadi Ormuskog moreuza (FOTO)
Insajder pre 1 satjoš 29 povezanih
(Foto, video) Prve slike sa mesta ubistva u Surčinu: Nemanja ubio muškarca, pa telo prekrio krevetom! Ukrao mu auto i zakucao se u betonski krst!
Blic pre 7 minutajoš 29 povezanih
Egipat pozvao Izrael da odmah obustavi napade na Liban nakon postignutog primirja
Serbian News Media pre 27 minutajoš 109 povezanih
Upozorenje RHMZ na vremenske uslove: Narednih dana mrazevi u jutarnjim časovima
Euronews pre 1 satjoš 28 povezanih