Povezane vesti
"Ja ne zaboravljam" Grk koji je odbio da učestvuje u NATO napadu na SRJ poslao moćnu poruku Srbima
Telegraf 25.03.2025
Grk Marinos Ricudis, nekadašnji oficir ratne mornarice, koji je osuđen na zatvorsku kaznu jer je odbio da učestvuje u NATO napadu na našu zemlju, oglasio se moćnom porukom na godišnjicu bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije! - Ja ne zaboravljam -… »
"Ja ne zaboravljam" Grk koji je odbio da učestvuje u NATO bombardovanju SRJ poslao moćnu poruku Srbima
Kurir 25.03.2025
Grk Marinos Ricudis, nekadašnji oficir ratne mornarice, koji je osuđen na zatvorsku kaznu jer je odbio da učestvuje u NATO napadu na našu zemlju, oglasio se moćnom porukom na godišnjicu bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije! - Ja ne zaboravljam -… »
Vesti dana »
Glas mladih Kula najavljuje posledice za odbornika koji je glasao za predlog vlasti
Radio 021 pre 51 minutajoš 29 povezanih
"Idem prema Sarajevu" Pevač slomljen zbog smrti žene Halida Bešlića: Odmah krenuo ka porodičnoj kući da bude uz Dina koji je izgubio oba roditelja
Blic pre 37 minutajoš 28 povezanih
Gotova je Skupština; Ljajić najavio promene - Mijatović napustio Partizan
B92 pre 41 minutajoš 44 povezane
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 89 povezanih