Povezane vesti
"Ja ne zaboravljam" Grk koji je odbio da učestvuje u NATO napadu na SRJ poslao moćnu poruku Srbima
Telegraf 25.03.2025
Grk Marinos Ricudis, nekadašnji oficir ratne mornarice, koji je osuđen na zatvorsku kaznu jer je odbio da učestvuje u NATO napadu na našu zemlju, oglasio se moćnom porukom na godišnjicu bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije! - Ja ne zaboravljam -… »
"Ja ne zaboravljam" Grk koji je odbio da učestvuje u NATO bombardovanju SRJ poslao moćnu poruku Srbima
Kurir 25.03.2025
Grk Marinos Ricudis, nekadašnji oficir ratne mornarice, koji je osuđen na zatvorsku kaznu jer je odbio da učestvuje u NATO napadu na našu zemlju, oglasio se moćnom porukom na godišnjicu bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije! - Ja ne zaboravljam -… »
Vesti dana »
Predsednički avion sa Trampom za Davos vratio se u Merilend zbog manjih problema
Euronews pre 2 minutajoš 9 povezanih
Olga Danilović bez šanse na Australijan openu: Zaustavila je treća teniserka sveta, ali još ne pakuje kofere
Mondo pre 1 minutjoš 10 povezanih
U većem delu Srbije danas malo do umereno oblačno, uz sunčane intervale: najviša dnevna do 7 stepeni
Telegraf pre 2 satajoš 6 povezanih
Šta su 'Mrdićevi pravosudni zakoni' u Srbiji i šta ako budu usvojeni
BBC News pre 12 minutajoš 4 povezane
Još jedna železnička nesreća u Španiji Voz iskočio iz šina kod Barselone: Ima mrtvih, najmanje 20 osoba povređeno
Blic pre 7 satijoš 3 povezane