Povezane vesti

"Budućnost Srbije leži u EU" Fon der Lajen i Košta o sastanku s Vučićem: Opipljiva dostignuća u oblastima koje mogu…

"Budućnost Srbije leži u EU" Fon der Lajen i Košta o sastanku s Vučićem: Opipljiva dostignuća u oblastima koje mogu…

Kurir 25.03.2025
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen i predsednik Evropskog saveta Antonio Košta oglasili su se večeras nakon radne večere sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i saopštili da su imali "važan sastanak" sa predsednikom Srbije u… »
Predsednik Srbije iz Brisela: Nikakvog zvučnog topa nije bilo, nemamo šta da krijemo

Predsednik Srbije iz Brisela: Nikakvog zvučnog topa nije bilo, nemamo šta da krijemo

Telegraf 25.03.2025
U Briselu je večeras održana radna večera kojoj su prisustvovali predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Evropskog saveta Antonio Košta i predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen. Predsednik Srbije govorio je posle večere za srpske… »
U Briselu počela radna večera Vučića sa Koštom i Fon der Lajen

Telegraf 25.03.2025
U Briselu je počela radna večera kojoj prisustvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Evropskog saveta Antonio Košta i predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen. Košta je uoči ovog susreta danas rekao da je proširenje najbolja… »
"Ruski fbs dolazi za 2-3 dana, nadam se i FBI za 7-8" Vučić o zvučnom topu: Nemamo šta da krijemo, mi vorteks nikada nismo…

"Ruski fbs dolazi za 2-3 dana, nadam se i FBI za 7-8" Vučić o zvučnom topu: Nemamo šta da krijemo, mi vorteks nikada nismo…

Kurir 25.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da Srbija ništa ne krije i da je spremna sve da pokaže i da dokaže da upotrebe zvučnog topa na protestima 15. marta nije bilo i najavio da ruski FSB dolazi za dva-tri dana, da se nada da će… »
Vučić sa Von der Leyen: Srbija spremna da se provjere navodi o korištenju zvučnog topa

Vučić sa Von der Leyen: Srbija spremna da se provjere navodi o korištenju zvučnog topa

Al Jazeera 25.03.2025
Vučić je novinarima u Briselu kazao da je evropskim čelnicima rekao da je spreman na provjere o upotrebi zvučnog topa na protestima. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u Briselu je imao radnu večeru sa predsjednicom Evropske komisije Ursulom von… »
Fon der Lajen i Košta: Budućnost Srbije u EU, ali potreban napredak u reformama

Beta 25.03.2025
Najviši zvaničnici Evropske unije (EU), Ursula fon der Lajen i Antonio Košta, izjavili su večeras da je budućnost Srbije u Evropskoj uniji (EU), ali da Beograd treba da ostvari napredak u reformama vezanim za medijske slobode, borbu protiv korupcije… »
Vučić pojasnio u Bruxellesu: Nismo koristili zvučni top

Vučić pojasnio u Bruxellesu: Nismo koristili zvučni top

SEEbiz 25.03.2025
BRUXELLES - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Bruxellesu da je najvišim dužnosnicima Europske unije pojasnio da na prosvjedu u Beogradu 15. ožujka nije korišten zvučni top te da su srbijanske vlasti spremne da EU to provjeri, prenosi… »
Vučić: EU će za sedam dana proglasiti “Jadar” za svoj strateški projekat van EU

Vučić: EU će za sedam dana proglasiti “Jadar” za svoj strateški projekat van EU

Vesti online 25.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Briselu da je Evropska komisija danas objavila projekte koji se samo tiču Evropske unije i da zato nema “Jadra” na toj listi i dodao da će za sedam ili osam dana EU proglasiti “Jadar” za svoj… »
Probudite se uz Euronews Jutro: Kako društvena i politička situacija utiču na proces pristupanja Srbije EU?

Probudite se uz Euronews Jutro: Kako društvena i politička situacija utiču na proces pristupanja Srbije EU?

Euronews 25.03.2025
O brojnim temama iz sveta politike, ekonomije, zdravstva, prosvete, umetnosti i sporta i sutra ćemo govoriti u emisiji Euronews Jutro. Sa vama je od sedam sati Marija Šehić koja će sa svojim gostima razgovarati o svim aktuelnim pitanjima. U izdanju za… »
Fon der Lajen i Košta: Važan sastanak sa Vučićem, budućnost Srbije je u EU

Fon der Lajen i Košta: Važan sastanak sa Vučićem, budućnost Srbije je u EU

Euronews 25.03.2025
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen i predsednik Evropskog saveta Antonio Košta saopštili su večeras da su imali "važan sastanak" sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Briselu i poručili da je budućnost Srbije u Evropskoj… »
Vučić: Rekao sam Fon der Lajen i Košti da nije bilo zvučnog topa i da smo spremni da to provere

Vučić: Rekao sam Fon der Lajen i Košti da nije bilo zvučnog topa i da smo spremni da to provere

Novi magazin 25.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Briselu da je najvišim zvaničnicima Evropske unije (EU) rekao da na protestu u Beogradu 15. marta nije bilo upotrebe zvučnog topa i da su srpske vlasti spremne da EU to proveri. Posle radne… »
Vučić: Rekao sam evropskim zvaničnicima da nije bilo zvučnog topa i da smo spremni da to provere

Vučić: Rekao sam evropskim zvaničnicima da nije bilo zvučnog topa i da smo spremni da to provere

Insajder 25.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Briselu da je najvišim zvaničnicima Evropske unije rekao da na protestu u Beogradu 15. marta nije bilo upotrebe zvučnog topa i da su srpske vlasti spremne da EU to proveri. Posle radne večere… »

N1 Info 25.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Briselu da je najvišim zvaničnicima Evropske unije (EU) rekao da na protestu u Beogradu 15. marta nije bilo upotrebe zvučnog topa i da su srpske vlasti spremne da EU to proveri. Posle radne večere sa… »

Beta 25.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Briselu da je najvišim zvaničnicima Evropske unije (EU) rekao da na protestu u Beogradu 15. marta nije bilo upotrebe zvučnog topa i da su srpske vlasti spremne da EU to proveri. Posle radne… »
„Nije bilo nikakvog zvučnog topa, spremni smo na svaku proveru“: Vučić nakon sastanka s Ursulom fon der Lajen

„Nije bilo nikakvog zvučnog topa, spremni smo na svaku proveru“: Vučić nakon sastanka s Ursulom fon der Lajen

Nedeljnik 25.03.2025
Vučić: EU će za sedam dana proglasiti Jadar za svoj strateški projekat van zemalja Unije

Vučić: EU će za sedam dana proglasiti Jadar za svoj strateški projekat van zemalja Unije

Nova 25.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Briselu da će Evropska unija (EU) za sedam ili osam dana proglasiti projekat iskopavanja litijuma u Srbiji "Jadar" za svoj strateški projekat van zemalja EU. Posle radne večere sa predsednicom… »
Vučić rekao Fon der Lajen i Košti da „nikakav zvučni top nije korišćen“

Vučić rekao Fon der Lajen i Košti da „nikakav zvučni top nije korišćen“

Vreme 25.03.2025
„Rekao sam da nikakav 'zvučni top' nije korišćen i da smo spremni da to provere na svaki način, iako to nigde u Evropi nije zabranjeno. Mislim da smo pokazali koliko smo posvećeni miru“, rekao je Vučić nakon sastanka sa predsednikom Evropskog… »
Evropski dopisnik N1 nije dobio poziv za Vučićevu konferenciju u Briselu

Evropski dopisnik N1 nije dobio poziv za Vučićevu konferenciju u Briselu

N1 Info 25.03.2025
U Briselu je završena radna večera predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen i predsednikom Evropskog saveta Antioniom Koštom. Vučić je nakon večere održao konferenciju za novinare, ali N1 nije… »
Ursula fon der Lajen: Budućnost Srbije je u Evropskoj uniji

Ursula fon der Lajen: Budućnost Srbije je u Evropskoj uniji

NIN 25.03.2025
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen i predsednik Evropskog saveta Antonio Košta saopštili su večeras da su imali "važan sastanak" sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Briselu i poručili da je budućnost Srbije u Evropskoj… »
Vučić posle susreta sa zvaničnicima EU: Srbija spremna za proveru navoda o 'zvučnom topu'

Vučić posle susreta sa zvaničnicima EU: Srbija spremna za proveru navoda o 'zvučnom topu'

Slobodna Evropa 25.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Briselu da je u utorak najvišim zvaničnicima Evropske unije (EU) preneo da na protestu u Beogradu 15. marta "nije bilo upotrebe zvučnog topa" i da su srpske vlasti spremne da EU to proveri. Posle radne… »
Vučić: Cilj ubrzani napredak Srbije ka EU

Vučić: Cilj ubrzani napredak Srbije ka EU

Vesti online 25.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da činjenica da su predsednik Evropskog saveta Antonio Košta i predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen ugostili predsednika Srbije govori koliko je Srbija poštovana zemlja, te najavio da… »

Novi magazin 25.03.2025
Najviši zvaničnici Evropske unije, Ursula fon der Lajen i Antonio Košta, izjavili su večeras da je budućnost Srbije u Evropskoj uniji, ali da Beograd treba da ostvari napredak u reformama vezanim za medijske slobode, borbu protiv korupcije i izbore… »
Brnabić: Razgovori predsednika Vučića u Briselu presudni za evropski put Srbije

Brnabić: Razgovori predsednika Vučića u Briselu presudni za evropski put Srbije

Euronews 25.03.2025
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić ocenila je da su današnji razgovori predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Briselu sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen i predsednikom Evropskog saveta Antoniom Koštom važni i presudni za… »
Predsednik: EU će za sedam dana proglasiti Jadar za svoj strateški projekat van zemalja Unije

Predsednik: EU će za sedam dana proglasiti Jadar za svoj strateški projekat van zemalja Unije

N1 Info 25.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Briselu da će Evropska unija (EU) za sedam ili osam dana proglasiti projekat iskopavanja litijuma u Srbiji Jadar za svoj strateški projekat van zemalja EU. Posle radne večere sa predsednicom Evropske… »
"Srdačan, sadržajan i odgovoran razgovor" Vučić iz Brisela: Glava tema bila je evropska budućnost Srbije, cilj nam je da…

"Srdačan, sadržajan i odgovoran razgovor" Vučić iz Brisela: Glava tema bila je evropska budućnost Srbije, cilj nam je da…

Kurir 25.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je u Briselu imao srdačan, sadržajan i odgovoran razgovor sa Ursulom fon der Lajen i Antonijom Koštom. "Veoma sam počastvovan što sam kao predsednik jedne male zemlje imao priliku da razgovaram sa… »
Vučić posle radne večere u Briselu sa Fon der Lajen i Koštom: Nismo koristili zvučni top, spremni smo da se to proveri

Vučić posle radne večere u Briselu sa Fon der Lajen i Koštom: Nismo koristili zvučni top, spremni smo da se to proveri

Euronews 25.03.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je počastvovan što je imao priliku da razgovara sa dvoje najvažnijih lidera Evropske unije Ursulom fon der Lajen i Antonio Koštom, naglašavajući da je to znak poštovanja prema Srbiji. "Veoma sam… »
Vučić: U Briselu sam rekao da zvučnog topa nije bilo, spremni smo da se to proveri

Vučić: U Briselu sam rekao da zvučnog topa nije bilo, spremni smo da se to proveri

NIN 25.03.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Briselu, posle radne večere sa predsednikom Evropskog saveta Antoniom Koštom i predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen, da su razgovarali o strateškom putu Srbije ka EU, kao i o situaciji… »
Vučić: Verujem da ćemo do kraja godine otvoriti dva nova klastera ka EU

Vučić: Verujem da ćemo do kraja godine otvoriti dva nova klastera ka EU

Euronews 25.03.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da veruje kako će Srbija do kraja godine otvoriti najmanje dva nova klastera – Klaster 2 i Klaster 3, čime će značajno ubrzati svoj put ka Evropskoj uniji. Vučić je istakao da je razgovor u Briselu sa… »
Vučić o poslednjim istraživanjima: Predsednik Srbije izneo podatke - kako stoji opozicija, a kako studenti

Vučić o poslednjim istraživanjima: Predsednik Srbije izneo podatke - kako stoji opozicija, a kako studenti

Kurir 25.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, govoreći iz Brisela posle sastanka sa Fon der Lajen i Koštom, osvrnuo se i na poslednja istraživanja u našoj zemlji. "Dobar deo naših simpatizera govori da nam zemlja ide u lošem smeru zbog svega što nam se… »
Vučić: Veoma sam zadovoljan razgovorima u Briselu, značajni za budućnost Srbije

Vučić: Veoma sam zadovoljan razgovorima u Briselu, značajni za budućnost Srbije

RTS 25.03.2025
Razgovor u Briselu sa evropskim zvaničnicima bio je srdačan, sadržajan i otvoren, ključna tema bila je evropska budućnost Srbije i rekao sam da će Srbija biti posvećena tom cilju, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posle razgovora sa… »
„Spremni smo da se to proveri“ Vučić iz Brisela: Rekao sam da nikakvog zvučnog topa nije bilo

„Spremni smo da se to proveri“ Vučić iz Brisela: Rekao sam da nikakvog zvučnog topa nije bilo

Dnevnik 25.03.2025
BRISEL: Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Briselu, posle radne večere sa predsednikom Evropskog saveta Antoniom Koštom i predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen, da su razgovarali o strateškom putu Srbije ka EU, kao i o… »
Brnabić: Razgovori Vučića u Briselu presudni i za naš evropski put

Brnabić: Razgovori Vučića u Briselu presudni i za naš evropski put

RTV 25.03.2025
BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić ocenila je da su današnji razgovori predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Briselu sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen i predsednikom Evropskog saveta Antoniom Koštom važni i… »
Radna večera u Briselu: Počeo razgovor Vučića sa Fon der Lajen i Koštom

Radna večera u Briselu: Počeo razgovor Vučića sa Fon der Lajen i Koštom

Euronews 25.03.2025
U Briselu je počela radna večera kojoj prisustvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Evropskog saveta Antonio Košta i predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen. Radna večera u Briselu prilika je da lideri razgovaraju o… »

Blic 25.03.2025
U Briselu je počela radna večera kojoj prisustvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Evropskog saveta Antonio Košta i predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen. Košta je uoči ovog susreta danas rekao da je proširenje najbolja… »
Košta najavio u maju posetu Zapadnom Balkanu: Proširenje je najbolja geopolitička investicija

Košta najavio u maju posetu Zapadnom Balkanu: Proširenje je najbolja geopolitička investicija

RTV 25.03.2025
BRISEL - Predsednik Evropskog saveta Antonio Košta izjavio je danas da je proširenje najbolja geopolitička investicija koju Evropska unija može da napravi i najavio da će u maju ove godine posetiti Zapadni Balkan. Košta je u svom govoru u Centru za… »

Euronews 25.03.2025
Predsednik Evropskog saveta Antonio Košta izjavio je danas da je proširenje najbolja geopolitička investicija koju Evropska unija može da napravi i najavio da će u maju ove godine posetiti Zapadni Balkan. Košta je u svom govoru u Centru za evropsku… »

Vesti dana »