Povezane vesti

"Uradila sam test za trudnoću" Iznenađenje u domu Darka Lazića, pevač u neverici zbog reči žene: Pevačev sin sve vreme tu!…

"Uradila sam test za trudnoću" Iznenađenje u domu Darka Lazića, pevač u neverici zbog reči žene: Pevačev sin sve vreme tu!…

Kurir 25.03.2025
Darko Lazić i njegova supruga Katarina nedavno su postali roditelji devojčice kojoj su dali ime Srna, a Katarina je poslednjom objavom na društvenim mrežama zaintrigirala mnoge te su mnogi pomislili da je ponovo u drugom stanju. Bračni par je često u… »
(Video) "Uradila sam test za trudnoću": Iznenađenje u domu Darka Lazića, pevač u neverici zbog reči žene Katarine: "Imamo…

(Video) "Uradila sam test za trudnoću": Iznenađenje u domu Darka Lazića, pevač u neverici zbog reči žene Katarine: "Imamo…

Blic 25.03.2025
Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina nedavno su postali roditelji devojčice kojoj su dali ime Srna, a Katarina je poslednjom objavom na društvenim mrežama zaintrigirala mnoge te su mnogi pomislili da je ponovo u drugom stanju. Bračni par je često… »

Vesti dana »