Povezane vesti
Ceca Bojković prvi put u javnosti nakon smrti supruga: „Odustala bih, ali oni su me podržali i imala sam snage“
Nova 25.03.2025
Glumica Ceca Bojković pojavila se danas, 25. marta, 6 dana nakon sahrane supruga Slavka Kruljevića. Naime, ona se pojavila u Beogradskom dramskom pozorištu na konferenciju za medije povodom premijere predstave „Svaka ptica svome jatu“. Ceca se pojavila u… »
(Video) "sa slavkom je bila ljubav i još uvek je": Ceca Bojković prvi put u javnosti nakon smrti muža: Suze jedva zadržala…
Blic 25.03.2025
Glumica Svetlana Ceca Bojković šest dana nakon smrti muža Slavka Kruljevića pojavila se na konferenciji za štampu u Beogradskom dramskom pozorištu, povodom predstave "Svaka ptica svome jatu". - Mislim da je ovo najzahtevnija predstava na kojoj sam radila… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 79 povezanih

Kada Tara Matić slavi punoletstvo to ovako izgleda! Dekoracija o kojoj svaka devojka mašta FOTO
Hello pre 57 minutajoš 44 povezane

Minimalac pod pritiskom, Nikolić: "Inflacija će uzeti danak, realna vrednost minimalne zarade dosta niža"
Euronews pre 4 satijoš 41 povezana

Ulaz u zgradu u kojoj stanuje Nikola Kalinić išaran uvredljivim porukama
Radio sto plus pre 2 satajoš 15 povezanih

Potpuna obustava saobraćaja u centru Beograda: Uklanjaju se vozila, izmenjene trase gradskog prevoza
B92 pre 5 satijoš 25 povezanih