Povezane vesti
Težak udes kod na auto-putu kod Dušanovca: Motor se zakucao u automobil, stvara se gužva
Telegraf 25.03.2025
Teška saobraćajna nezgoda dogodila se večeras na auto-putu kod Dušanovca, kada se dostavljač se zakucao u automobil. Kako se vidi na snimku koji je objavila Instagram stranica Moj Beograd, dostavljač koji je vozio motor se zabio u gepek automobila, a… »
Teška nezgoda na: Auto-putu Stvaraju se gužve u ovom delu grada: Motorom se zakucao u auto, policija na terenu (video)
Blic 25.03.2025
Na auto-putu kod Dušanovca, došlo je do saobraćajne nezgode kada se dostavljač hrane zakucao u automobil. Prema prvim informacijama, u smeru ka Nišu se stvara velika gužva. Stanje učesnika nije poznato. Policija je na terenu i u toku je uviđaj.… »
Teška nezgoda na: Auto-putu Stvaraju se gužve u ovom delu grada: Motorom se zakucao u auto, policija na terenu (video)
Blic 25.03.2025
Na auto-putu kod Dušanovca, došlo je do saobraćajne nezgode kada se dostavljač hrane zakucao u automobil. Prema prvim informacijama, u smeru ka Nišu se stvara velika gužva. Stanje učesnika nije poznato. Policija je na terenu i u toku je uviđaj.… »
Vesti dana »
Slučaj „Zvučni top“: VJT sumnjiči studente da su unapred planirali aferu, oni odbacuju optužbe (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 37 povezanih
"Moćniji sam od Hitlera, Napoleona i Atile" Tramp opet šokira: "Bez mene Izrael ne bi postojao, bolji sam i od Aleksandra Velikog - on nije mogao da putuje"
Blic pre 7 minutajoš 27 povezanih
Zrenjaninski biciklisti sutra kreću put Novog Sada: Organizovano okupljanje pred veliki studentski skup Zrenjaninski biciklsti
Volim Zrenjanin pre 5 satijoš 9 povezanih
Šta bi bilo da su osvojili Svetsko prvenstvo? Afrikanci osvojili bod, pa dobili luksuzne poklone od Saveza
Mondo pre 2 satajoš 62 povezane